Günlerdir sitede görüyorum. Kadın giyimde yeni trendler göğüs altı dekoltesi, yırtık popo dekoltesi vs. Ben de bir tekstilci olarak testis dekolteli erkek pantolonları üretmeye karar verdim. Tutar mı dersiniz? İşaretlediğim noktalardan iki delik açacağım ve testislerin bir kısmı oradan görünecek. O pantolona özel külot imalatı da yapacağım. Bir taşla iki kuş. Nasıl fikir?
onu bilemem de sitede çok denk geldim bikinili kız nasılım sorularına :D :D şişko poposunu atan da oldu cici poposunu atan da :D kaldırılmadı o sorular :D bir gün ben de üstümde sadece külot varken boyundan aşağımı çekip atacağım siteye :D kıllı vücudumu sergileyeceğim :D bakalım o da kalacak mı -_- onu da kaldırmayacaklar mı -_- sizce vücudum nasıl 8) diye sorabilirim soruyu 8) evet 8) bunu yapacağım 8) belki bu sayede bu tür soruların önüne geçmiş oluruz :/ veya daha da fazla tetiklemiş, destek vermiş de olabiliriz :D artık sonuçları merakla bekleyeceğiz :D :D
Ben de bir benzerini düşünmüştüm. Bir Dekolte sorusunun altına yazdım sizin her yerinize dekolte var o zaman ben de penis dekoltesi akımını başlatıyorum diye. Kız darp etti beni
Sorun orada başlıyor 😂 Hiç unutmam bir gün memlekette elbise giymiştim arkadaşımda vardı. İki oğlan bizi bir saat takip etmisti en sonunda durdurdular siz Almancı mısınız? dediler. Düsün elbise bile farklı geliyor 😂😥
Kadın ve erkeğin yaratılış özelliklerine ters olur, batarsın. :))) gerçi değişen dünyada artık beğeniler de farklılaşıyor, bu senin kinayeli söylemin için değil ama bakıyorum dizilerde artık erkek başrol oyuncusunun baklavalarını göstermek için hemen her bölümde senaryo yazılıyor yok duşa giriyor, yok tişört değiştiriyor, yok havuza giriyor... Valla ben dizi izlerken kocam da farkına vardı, epey söylendi bu ne yaaa diye :)))
O yüzden değişen algılar nazara alındığında senin işin bakarsın çok büyük patlama da yapabilir :)))
Vay be bir sözüme alt üst ettin ya helal olsun 😂 dost dediğin de zaten böyle olur başka muzip fikirler ile bekliyorum seni 😊bizim altın işi de yakan oldu bu arada..😋
En İyi Cevaplar