Benim saçlarım normalde de siyah ama o kadar koyu bir siyah değil. Ben salak gibi gittim kopkoyu siyah yaptırdım. Tenim de beyaz bazen aynaya bile bakmak istemiyorum. herkes yakışıyor falan diyor ama ben kahve tonları yapmak istiyorum. Kuaför yapamam diyor yıpranır mec yaparım diyor ben de mec istemiyorum daha doğrusu mec örneklerine baktığımda genelde sarı orange renkler ve hoş değiller. Sizce kendim boya alıp mı yapsam mı? 4 ay oldu siyah yapalı, siyah saç kahveye nasıl döner?Siyah saç kahveye nasıl döner?
Siyah saç kahveye nasıl döner, siyahtan kahveye dönüş nasıl oluyor?
Saçlarını siyaha boyatacak olanlara birkaç kez düşünmelerini öneriyorum :) Çünkü siyah saç renginden dönmek çok da kolay olmuyor. Özellikle açık sarı tonlarına dönmek istiyorsanız, işiniz baya zor diyebilirim. Açılmasına açılır ama saçlarınızda yıpranmalar meydana gelebilir. Bu yüzden dikkatli olmalısınız, kuaförde boyatacaksanız da güvendiğiniz yerleri tercih etmelisiniz.
Siyah saçı kahverengi yapmak mümkün mü?
Siyah saçı kahverengi yapmak
Siyahtan kahveye dönüş zor olsa da imkansız değil diyebiliriz :) Zoru başarabiliriz :) Kaliteli bir açıcı ve kaliteli bir saç boyası sayesinde siyah saçlarınızı yormadan kahverengine geçiş yapabilirsiniz.
Siyah saçı kahverengiye çevirmek riskli mi?
Siyah saçı kahverengiye çevirmek
Risk her zaman vardır ancak açık sarı tonları kadar değil :) Saçlarınız kahve gibi koyu bir renk olacağı için çok fazla açılması gerekmez. Saçlarınız sağlıklı kalarak kahve tonlarına geçiş yapabilirsiniz. Açık sarı tonlarını tercih etmek istiyorsanız, saçlarınızın yıpranmasına da hazırlıklı olmanız gerekmektedir.
Siyah saç nasıl kahverengi olur, siyah boyalı saçı kahverengi yapmak için kullanmalı?
Siyah boyalı saçı kahverengi yapmak
Öncelikle istediğiniz kahve tonuna karar verin. Ben kızıl kahve tonlarına bayılıyorum. Saçlarınızın istediğiniz kahve tonuna yakın şekilde açılması yeterlidir, sarıya kadar açılması gerekmiyor. Bu hem yıpranmayı önleyecek hem de istediğiniz tonun kolayca tutmasını sağlayacaktır.
Siyah saçlar hangi saç açıcıyı kullanmalı?
Siyah saçlar için açıcı
Saçları içeriğindeki yağlarla güçlendirip, açılırken zarar görmesini önleyen Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcıyı öneririm. Saçlarınızda 20 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Gözlem altında tutup, daha az sürede de yeterli açıklığı elde edebilirsiniz. Kullanıcı yorumları için:Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı kullanan var mı, işe yarar mı?
Siyah saç nasıl kahverengi olur?
Öncelikle saçlarınızı istediğiniz kahve tonunu elde edebilecek kadar açmalısınız. Kızıllık kalsa da boyanın kapatacağı için sorun etmeyin. İstediğiniz kahve tonuna karar verin ve açıcı uyguladıktan birkaç gün sonra boyayı uygulayın. Evde boyamak her zaman daha avantajlı oluyor :)
En güzel kahve tonları hangi boya markasında?
En güzel kahve tonları hangi boya markasında?
40 zengin renk seçeneği sayesinde istediğiniz tonu kolayca bulabilmenizi sağlayan Palette harika kahve tonlarına sahip. Hepsi göz alıcı tonlarda :) Üstelik içeriğindeki değerli marula yağı sayesinde saçları boyarken bir yandan bakım da yapıyor ve saçlarınız boya sonrası çok sağlıklı kalıyor ♥
Bazen renk seçimlerimiz asıl istediğimiz renge ulaşmamızı engelleyebiliyor. Siyah saç kahveye döner. Önemli olan doğru saç boyasını tercih etmektir.
Kahve saçlara kavuşmak Palette Deluxe Yoğun Renkler ile çok kolay!
Uzun yıllar boyunca kahve tonlarını kullandım. Kahve saç renginin bende yeri ayrıdır. Siyah saçtan kahveye geçmek için açıcı kullanmak gerekebilir. Benim yıllardır saçımı güvenle emanet ettiğim, istediğim her renge tek seferde ulaştığım kahramanım Schwarzkopf Palette Deluxe!
40 zengin seçeneği ile istediğin tonda kahve saça ulaşmak mümkün
İstediğimiz tona ulaşmak Palette Deluxe ile çok kolay. 40 zengin seçenekli Palette Deluxe ile hayalimizdeki saç rengine kavuşabiliriz. Sen istediğin kahve saç rengini seç, gerisini Palette'ye bırak. :)
Marula yağı ile 8 haftaya kadar parlak ve bakımlı saçlar bizlerle!
Palette Deluxe içeriğinde bulunan Marula Yağı ile 8 haftaya kadar saçların parlak olmasını sağlıyor. Bunun yanında saçları besliyor ve yağ bakımı sayesinde saç yıpranmalarını önlüyor. Göz alıcı saçların yanında, canlı ve yumuşacık saçlara da kavuşuyoruz. Daha önce koyu renkten açık renge geçişte hem istediğim renge ulaşamıyordum hem de saçlarım çok yıpranıyordu. Palette Deluxe Yoğun Renkler ile tanışınca bunu hiç yaşamadım, iyi ki denemişim. <3
"Renk tutar mı?" sorununa elveda! Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu renklerde bile etkili
Saç boyaları 1-2 tona kadar açık renk sonucu almamızı sağlar. Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu renkli saçlarda bile etkisini gösteriyor, 2-3 tona kadar açık renk sonucu sağlar. Saçlarının koyu olması istediğin renge ulaşman Palette Deuxe Yoğun Renkler sayesinde çok kolay. :)
Palette Deluxe Yoğun Renkler sayesinde saçlarımızı açtırmaya gerek kalmıyor
Siyahtan kahveye geçerken renk açıcı kullanmak gerekebilir. Palette Deluxe yoğun renk açıcı 7 tona kadar saç renginin açılmasını ve berrak sarı sonuç sağlar. İstediğin kahve rengine karar vermeye ne dersin? Ben tutması en zor renklerde bile Palette Deluxe Yoğun Renkler sayesinde etkili ve en güzel sonucu aldım. Ürün ambalajının arka kısmında saç boyasının hangi doğal saç renkleri için uygun olduğu bir tabloda yazıyor. Bu tablo sayesinde saçların için kendine uygun bir renk seçebilirsin.
palette deluxe yoğun renkler
Göz alıcı saçlarımın en güzel kahramanı Palette Deluxe ile saçlarım harika ötesi. Saçlarım parlak, yumuşacık ve tam da hayalimdeki gibi. Sana da Palette Deluxe Yoğun Renkler'i tavsiye ediyorum. <3
Yorumunuzu görünce yazmak istedim. Benim saçlarım şu an 3-0 koyu kahve. Saçlarımı ben de Palette Deluxe ile boyattım. Rengimden ve boyadan çok memnunum ama saçlarımı daha açık tonda boyamaya karar verdim. Ben de arkadaşımız gibi koyu renkten açığa geçerken istediğim sonucu alır mıyım diye düşünüyorum. Sizce 7-1 gibi daha açık ya da küllü kumrallara dönebilir miyim? ❤️ 🤔
@SuflesizAktör merhaba 🌸 Benim de kendi saç rengim koyu kumral. Birçok saç rengi gibi kahve tonlarını da kullandım. Benim de yıllardır tercihim Schwarzkopf Palette 🙂 Palette Deluxe saçlarda 2-3 tona kadar açık renk sağlar. Bu sebeple koyu kahveden istediğin tona ulaşabilirsin, hiç endişen olmasın. Ben de ilk başta koyu renkten açık renge geçerken endişe duydum ama Palette Deluxe sayesinde tek seferde istediğim sonuca ulaştım. 🤞 Palette Deluxe Yoğun pigmentleri sayesinde saç rengine en iyi şekilde ulaşabiliyoruz. Kahve-kumral tonlarının hepsi çok güzel bence. 7-1 tercih edebilirsin çok yakışacağına eminim. Sen boyatmak istediğin renge karar ver, gerisini Palette Deluxe Yoğun renklere bırak. 💁🏻♀️
Ay harika anlamışsınız ilginiz için teşekkür ederim. Ben de boyamayı çok istiyorum saçlarım güzel olunca çok mutlu hissediyorum. İlk işim boyayı almak olacak 🤞
yorumu görünce ben de yazmak istedim. Palette Deluxe'nin hangi rengini tavsiye edersiniz? Kahve tonları neler? Ben de kahve düşünüyorum ama Palette nin çok seçeneği var karar veremedim. 🤔🤔🤔
Renk seçeneğinin fazla olması harika ama insan hangi renge boyatsa karar veremiyor. 🤦♀️😂 0-3 koyu kahve, 3-65 çikolata kahve, 0-4 kahve, 4-65 büyüleyici kahve gibi birçok renk seçeneği var. Bana kalırsa hepsi iyi çikolata kahve çok güzel. 😍
beyaz sabun var ya bildiğimiz hacışakir benim arkadaşım siyah boyayı bu sabunla akıttı saçından bir ayda aktı siyah boya hep bu beyaz sabunla yıkadı saçını resmen aktı gitti boya
8
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
onu yaptim 4 5gun boyunca ama saçlarim keçe gibi oldu ve kotu koktu ama cidden resmen su siyah akiyordu :)
Baska bir kuaföre git. Ben bile simsiyah saci dahi acabiliyorum, bir kuaför neden yapamiyormus bunu ?! Sonucta platin sarisi istememissin, alt tarafi kahve rengi. Pehhh
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
iste diyo yipranir o riski alamam falan. Sence evde boya yapsam olur mu?
Evde kendi basina iyi olmaz, yardima ihtiyacin var. Ayrica ben de saclarimi siyaha boyuyorum ama boya cok cabuk akiyor ve rengi kendiliginden aciliyor zaten. Sen de biraz bekle istersen, bol bol yika saclarini.
En İyi Cevaplar