Güncellemeler
+1 yıl
Altta siyah oldugu için demişim yanlışlıkla alt tabaka sarı
Koleston 4.0 koyu kahveyle saçımı boyadım saçım açık sarıydı sadece 25 dk beklettim şu an bildiğiniz siyah altta siyah olduğu için zamanla akıp açılır rengi dediler tahmini ne zamana akar bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim🙏🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kahve rengi sac boyaları hep siyah oluyor 2 3 hafta sonra biraz akıyor iste
Boya renginin ne zaman akıp çıkacağı, kullandığınız boyanın türüne, saç yapınıza ve boyama yöntemine bağlı olarak değişebilir. Genellikle saç boyalarının ambalajlarında kullanım süreleri ve dayanıklılık süreleri belirtilir. Ayrıca, yoğunluğu ve saç rengi ile ilişkili olarak da renk tutma süresi farklılık gösterebilir.
Eğer saç boyası beklenenden erken akıyorsa veya renk değişikliği hızlı bir şekilde oluyorsa, saçınızın yapısını ve kullandığınız boyanın kalitesini gözden geçirmekte fayda olabilir. Ayrıca, saç boyalarının uzun ömürlü olması için özel şampuanlar ve bakım ürünleri kullanmak da renk dayanıklılığını artırabilir.
Eğer saç renginizdeki istenmeyen değişikliklerden endişe ediyorsanız, deneyimli bir kuaföre başvurarak konuyla ilgili profesyonel bir yardım almanız önemli olabilir.
Cevabınız için teşekkür ederim ben boyanın akmasını istiyorum o sebeple sordum zaten artık kuaföre de gidemem çünkü saçım yanabilir tek merak ettiğim ne kadar sürede akaçağı
Anlıyorum, saç boyasının akmasını istemen ilginç bir istek. Bu konuda bilgilendirmek isterim, saç boyasının akması genellikle istenmeyen bir durumdur ve zamanla kendi kendine akması zor bir süreç olabilir.
Teşekkür ederim ilginiz için çok koyu olduğu için akmasını istiyorum bir kaç ton açılması açısından🙏🏻
Anladım
Bilmediğim için soruyorum, boyayı sökebilecek herhangi bir şampuan vs yok mu acaba?
Bildiğim kadarıyla yok