Saçlarımın rengi normalde koyu kestane siyah arası. Önceleri siyaha boyuyordum 1 senedir falan boyamıyorum. Siyah sadece uçlarda var dipleri bir tonda daha açık. 1 ay önce falan kuaförde kahveye boyattım dipleri açıldı ama uçları hala koyu yani siyah. İnternetten araştırdım zemin rengini açmak için Palette'den yoğun renk açıcı varmış zemine ondan kullansam daha sonra çikolata kahveye boyasam tutar mı sizce?Yoğun renk açıcı saç boyasıBenim korkum açıcıyla saçımın turuncuya dönmesi ve kahveyle boyadığım zaman kapanmaması bu mümkün mü size aranızda deneyeni var mı? Palette yoğun renk açıcı işe yarıyor mu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Güncellemeler
+1 yıl
emin olmak için saçımın bi tutamını boyasam diye düşnüyorum
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı kullanan var mı, işe yarar mı?
Siyah saç rengi özellikle boya ise açılması zahmetli olabiliyor maalesef :) Bu yüzden siyah saç rengini tercih edecek kadınların birkaç kez düşünmesi gerekiyor. Sonradan açık tonlara dönmek için birçok işlemden geçebilir, saçlarınızı yorabilirsiniz.
Palette yoğun renk açıcı işe yarıyor mu?
Palette yoğun renk açıcı işe yarıyor mu?
Öncelikle kullanabileceğin en iyi açıcı olduğunu söylemekle başlamak istiyorum :) Ben saçlarımı genel olarak platin, küllü açık sarı tonlarında kullanıyorum ve bu da sürekli olarak saçlarımı açmamı gerektiriyor. Palette yoğun renk açıcı saçları 7 tona kadar açıyor. Bunu yaparken de saçları yıpratmıyor çünkü yağ bakımlı bir açıcı :)
Saçlarını açtıranlar bilir açıcıdan sonra saçlar genel olarak sert ve kuru oluyor. Fakat Palette yoğun renk açıcı içeriğinde bulunan yağlar sayesinde bir yandan saçları da besleyip, nemlendiriyor.
Aslında açıcı kullanımı da boya kullanımına benzerdir. ,
Kutu içerisinden çıkan krem boya, toz açıcı ve oksidan iyice karıştırılıyor.
Sonrasında saçlar tutam tutam ayrılarak uygulanıyor.
Uygulamak için kutu içerisinden çıkan eldivenleri kullanabilirsiniz. Ancak boya fırçası işinizi daha çok kolaylaştıracaktır.
Her yere uyguladıktan sonra sık dişli bir boya tarağı ile saçlarınızı tarayarak boyayı iyice saçlarınıza yedirin
Uygulama sonrasında saçlarınıza folyo ya da streç film sarmanızı öneririm çünkü saçların hava alması engellendiğinde daha iyi açılıyor.
20-30 dakika arasında saç rengi açılmaktadır. Ana saç renginize göre bekleme süresi değişkenlik gösterebilir.
Palette yoğun renk açıcı sonrası çikolata kahve
Saçlarınızın açılma yoğunluğunu sonrasında boyayacağınız saç rengine göre belirleyebilirsiniz. Çikolata kahve gibi koyu renkler elde etmek istiyorsanız saçlarınızı bembeyaz olana kadar açmanıza hiç gerek yok. Turunculuklar kalsa da boyanız tutacaktır. Fakat platin, küllü açık sarı gibi açık tonlar elde etmek istiyorsanız saçlarınızı daha fazla açmanız gerekmektedir. Açıcı sonrası saçlarınızı mor şampuan ile yıkarsanız, turunculukları en aza indirirsiniz. Sonrasında istediğiniz saç boyasını kullanabilirsiniz :)
Palette Deluxe Ultra Yoğun Renk Açıcı uil kullananların yorumları neler?
Palette Deluxe Ultra Yoğun Renk Açıcı kullananlardan biri olarak ben çok memnun kaldım. Bazı açıcılar saç diplerini çok fazla tahriş ediyor ve boyama sonrası saçlarda kaşıntı bırakıyor. Bu kaşıntı birkaç gün sürüyor, aynı zamanda fazla kaşınırsa yara olabiliyor. Palette açıcıda bu sorunu yaşamadım aksine saçlarım yumuşacık oldu.
Palette renk açıcı sprey kullananlar ne diyor?
Palette renk açıcı sprey kullananlar
Bildiğiniz gibi Palette'nin renk açıcı spreyi de bulunuyor. Saç renginizi çok fazla açmak istemiyor, ufak değişikliklerle göz alıcı saçlara ulaşmak istiyorsanız tam da size göre. Argan yağı ve Hindistan Cevizi içeriği sayesinde saçları yumuşacık yapıyor, nem dengesini koruyor. Dilerseniz sadece uçlarınıza uygulayıp ombre görüntüsü verebilirsiniz.
Kahve tonlarına bayılıyorum. Herkese çok yakışan bir renk ve uzun yıllar kahve tonlarını ben de kullandım. Siyah saç oldukça zahmet isteyen bir renk. Siyah renkten açık renklere geçiş yapmak biraz zor olabiliyor. Bunun için doğru boyayı tercih etmenin rolü oldukça fazla.
Siyah saçlar için tek tercihim Palette Deluxe Yoğun Renkler!
Siyah saç rengi birçok kişinin vazgeçilmez renklerinden. Siyah saçtan açık renge geçmek için saç açıcı kullanmamız gerekebiliyor. Siyah saçlardan istenilen renge geçmek için tek tavsiyem Schwarzkopf Palette Deluxe Yoğun Renkler! Neden mi? <3
40 zengin seçeneği ile istediğimiz her tona ulaşabiliriz
palette deluxe yoğun renkler
Palette Deluxe 40 zengin renk seçeneği sunuyor. Bu sayede istediğimiz, hayalini kurduğumuz renklere kolayca geçiş yapabiliriz. Sen istediğin rengi seçmeye bak, gerisi çok kolay. :)
Marula yağı ile 8 haftaya kadar parlak ve bakımlı saçlara kavuşmak Palette ile çok kolay
schwarzkopf palette deluxe
Palette Deluxe içeriğinde marula yağı bulunuyor. Bu sayede saçlarımız 8 haftaya kadar parlak, canlı ve baş döndürücü oluyor. Yağ bakımı sayesinde saçlarımızı besliyor, onarıyor ve yıpranmasını önlüyor. Özellikle siyah renkten açık renge geçerken saçlarımız yıpranabiliyor. Palette Deluxe ile saç yıpranmasının önüne geçiyoruz. Daha önce saçlarımı boyattığımda yıpranıyor ve sertleşiyordu. Özellikle aç açma işlemleri saça zarar verebiliyor. Palette ile tanıştığımdan beri parlak, yumuşacık ve canlı saçlar hep benimle. :) Bu konuda Palette Deluxe'ye güvenim sonsuuz.
Palette Deluxe Yoğun Renkler koyu renkli saçlarda bile etkili
Palette deluxe
Saç boyaları saçları 1 ya da 2 tona kadar açabilir. Palette Deluxe yoğun renk açıcı koyu renklerde bile etkili. Koyu renk saçlarda bile etkisini en iyi seçilde gösteriyor ve saçlarımızı 2 - 3 tona kadar açmayı sağlıyor. Koyu renkli saçlar için Palette Deluxe yeter. ;) Ayrıca saçların turuncu gibi kızıllaşmasını da önlüyor. Bu konuda korkun olmasın. Saçları yıpratmadan en iyi şekilde açıyor. "Ya saç rengim istediğim gibi olmazsa" sorununa Palette ile elveda diyoruz. :) Saç açtırmaya Palette Deluxe Yoğun Renkler ile son veriyoruz!
palette deluxe yoğun renk açıcı
Siyah saçı boyatmak için renk açıcı kullanmamız gerekebiliyor. İşte Palette Deluxe renk açıcı tam da bu konuda en büyük yardımcımız. <3 Palette Deluxe yoğun renk açıcı 7 tona kadar saç rengimizin açılmasını sağlar. En etkisi sonuç için Palette'yi denemeni tavsiye ederim. Ürünlerin ambalajlarının arkasında bir tablo var. Bu tablodan uygun renk hakkında bilgi alabilirsin.
Hayalimizdeki saç renginin sırrı Palette Deluxe Yoğun Renkler!
palette deluxe renkleri
Ben saçlarım için 4-99 patlıcan morunu tercih ediyorum. Daha önce kahve tonlarını kullanan biri olarak çikolata kahvenin harika bir seçim olduğunu söyleyebilirim. Palette Deluxe yoğun pigmentleri sayesinde istediğin saç rengine siyahtan geçebilirsin. <3
Ben Palette renk açıcıyla saçımın rengini açtım... açacağın yere komple sür turuncu gibi olacak daha sonra üzerine çikolata kahveyi sür tutuyor düzgün renk oluyor ancak daha sonra açtığın yerler akıyor tekrar boyarsın bu defa tam tutar... ancak o açtığın yerler diğer yerlerine göre daha sert olacaktır o da oriyelden kaynaklanıyor.. ayrıca açılan boya bozulmuyor ben yarısını kullanıyorum gerisini sonra kullanıyorum ama oriyel açılınca birkaç ay dayanıyor o bozuluyor kuzum... sağlıklı parlayan güzel saçlar ile güzel günlere...
canım benm çok sağol içimi ferahlattın beno zaman çok az bi kısmını deneyim beğenrsem hemen boyarım açılmış boya max 1.5 sat beklicek yani hemen boyıcam beğenrsem olur dimi
açılmış yerler kötü duruyor yani boyanmamış hali turuncu olur üzerine boyadım ama ben 45 dk beklettim çok bekletince koyu tutar bitter çikolata istersen çok beklet sütlü çikolata - komik oldu ama öyle-- 45 dk yeterli ama dediğim gibi yıakdıkça ilk önce açık yerler akacaktır birde o yerler sert olacak hem kendimde hemde arkadaşıma yapmıştım.
ya ben normalde bu kadar cesaretsiz değilim ama nedense budan çok yaptım acaba direk boyayla aldığım çikolata kahveyemi boyasam yaaş yavaş açılır saçımın yanmasından ve kapanmamamsından çok korkuyorum .
yok kapanıyor... yanma olayıda şöyle oluyor yıkandıp kuruduğunda o kısım kabarıyor ertesi gün düzeliyor ama saçın düz ise çok sıkıntı olmaz dalgalı ve kıvırcık saçlarda saç çok kabarıyor hem sen zaten açıcıyı saçında az tutacaksın... burda oteldeki çalışan kızlarda görüyorum uçlar koyu durunca kötü çünkü her zaman için saç dipleri boyalarda açık tutuyor... aslında ben doğal saçtan yanayım kızıllık dedi yok hem doğal yumuşacık saçlar yıka ve çık
evet bencede saçın alt kısmından çok az parça al aç sonra kahve boyayıda boya bi bak bakalım zamanını alır ama... beğenmezsen normal boyanla boyarsın... kuaförde de yaptırmışsın olmamış ben bu şekli denedim tam istediğim renk oldu... hem siyah saçı açıcı açıyor çıtçıt almıştım siyahtı açıldı deneyimliyim.
her açıcı saçı yakıyor bu bir gerçek ama palette saç konusunda uzaman bir kozmetik bende kullandım açıcısını ama açıcı kullandıktan saçını boyamak istiyorsan 1 hafta kadar bekle daha ne güzel tutar rengi hemde daha az kırılır sçların
evet bildiğimiz saç kremi her saç boyasında kimyasal vardır malum saç kremi saç boyasının saçının tahriş etmesini en aza indiriyor bir yandan bakım yapılıyor boyanırken
Boyayı hazırladığın an sürmen lazım karışım bpzuluyor sonra , benim saçlarım siyah iken denedim ve açtı rengini , eminim senin saçlarıda açar zaten sadece uçlarına süreceksin ...
ne renk boyamıştın sen ?diplere hiç sürmiiyim dimi ysa son 10 dk bazıları çok zarar veriyo yakıyo diyo saça göre dğişiyomu benm ki kalın ve gür kuaför saçların çok kalite li diyo yanmasını istemiyorum haliyle
Diplere sürmeyeceksin sadece siyah olan kısımlara ve üstünede tüm saçını kestane rengine boya ama bilmelisin ki oryalle açtığın için uçlarını boya daha çabuk akacak .Ben önce kendim yaptım ama yeterli gelmedi kuaförde açtırdım siyahtı saçlarım ama yandı çünkü 3 saat kaldı o bulamaç saçımda ..
Bu market tipi yogun acicilar cidden sacinizi mahveder ve o turunculuktan kurtulamazsiniz. Kuaforler daha farkli karisimlar uyguluyor, kendinizi onlara emanet etmeniz daha yerinde olur 🙋♀️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ben acimi actim ve yiprandi sakin acici surme saclarina sonra cok pisman olursun. saclarin uzunsa birde cok pisman olursun. saclarini acmak istiyorsan ya rofle yap ya da sun in falan sik saclarinin ucuna
En İyi Cevaplar