Merhaba arkadaşlar, Benim saçım koyu kahve mor yapmak istiyorum bunun için de açıcı kullanacağım, açıcı kullandıktan sonra mor boya tutar mı? Aranızda kullanan ya da saçını mor yapmak için açan var mı?Palette Deluxe renk açıcı kullananlar
Mavi, mor, yeşil, gri gibi saç renklerini elde etmek için saçların platine kadar açılması gerekiyor. Çünkü bu şekilde renk çok iyi tutuyor ve istediğimiz saçlara tek denemede kavuşabiliyoruz :) Bildiğiniz gibi saçları platine kadar açmak, turunculaşmadan çok zor oluyor. Bunun için de çok kaliteli bir saç açıcı kullanmamız gerekiyor.
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı nasıl kullanılıyor?
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı
Ben genel olarak platin, gri saç renkleri arasında gidip geliyorum :) Bunun için de saçlarımı sürekli açmam gerekiyor. Deneyimlerime dayanarak en iyi açıcının Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
İçerisinden saç bakım kremi, eldiven, oksidan/uygulama şişesi, tüp krem açıcı ve sarı renk aktifleştirici toz çıkıyor.
Tüp açıcı kremi ve sarı renk aktifleştirici tozu oksidanın (uygulama şişesinin) içerisine boşaltıyoruz.
İyice çalkalıyoruz, malzemelerin birbirine iyice karışması gerekiyor.
Ardından tutamlar halinde saçlarımıza uyguluyoruz. Her yere uyguladığınızdan emin olun.
30 dakika bekletmek yeterli oluyor. Saçlarınızın yapısına, durumuna, rengine göre yeterli açılmayı daha kısa süre içerisinde de elde edebilirsiniz. Bu yüzden bekleme süresinde saçlarınızı gözlemleyin derim.
Palette Deluxe Yoğun Renk Açıcı saçları 7 tona kadar açıyor ve içeriğindeki değerli yağlar sayesinde saçları besliyor.
Palette Deluxe Kalıcı Renk Açıcı kullananların yorumları neler?
Saçlarım turunculaşmadan açılıyor. İçeriğindeki sarı renk aktifleştirici sayesinde berrak bir ton elde ediyorum. Açıcı sonrasında saçlarımı hiç boyamasam bile o şekilde dışarı çıkabilirim :) Üstelik saçlarımı nemlendiriyor, yumuşacık yapıyor. Açıcı sonrasında oluşan o sertlikten eser yok ♥ Palette Deluxe Renk Açıcı kullananlar zaten genel olarak memnun kalmış, ben de öyle :)
Saçlarında 5-6 ton açılma istemeyen ama birkaç ton açılsa da değişiklik olsa diyenler için Palette Deluxe Renk Açıcı Sprey kullanımından da bahsetmek istiyorum :) Kullanmadan önce sprey şişesini iyice çalkalıyoruz. Ardından nemli saçlarımıza tutamlar halinde uygulayabiliriz. Tutamlar halinde uygulamak daha kontrollü olmamıza olanak sağlıyor, bu şekilde sıkılmamış yer kalmıyor :) Ardından saçlarınızı kurutabilirsiniz. Saçlarınızı durulamıyorsunuz :)
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben açmadan boyadım. Belli oluyo ama tabii ki mosmor olmadı. Arkadaşım kendisi açıp boyuyor. Sürekli boyamadığı için fazla yıpranmadı. Bir de şunu önermişti ama ne kadar doğru bilmiyorum. Önce çok açık renk sarı sonra mor boyayalım demişti. Benim saçım için dedi ama ben direkt boyadım