Merhaba güzel ve bakımlı bayanlar Palette Deluxun 4.0'ını kullandınız mı sonuç çok siyah bir renk mi çıkıyor? Çok siyah istemiyorum mavi siyah gibi. Ama koyu istiyorum Palette Deluxe 3.0 peki nasıl?Palette Deluxe kullananlar
Schwarzkopf Palette Deluxe kullananlardan biri de benim :) Zengin renk seçenekleri sayesinde herkesin istediği rengi kolayca bulabileceği, bir daha bırakamayacağı markalardan bir tanesi. Renk pigment yoğunluğu, kalıcılığı mükemmel.
Palette Deluxe kullananlar memnun kalıyor mu?
Ben daha çok karamel tonlarından yanayım bu aralar. Fakat ilk Palette Deluxe denediğimde bu kadar mükemmel bir sonuç beklemiyordum doğrusu. Tam olarak istediğim rengi evde boyayarak tutturmuştum, üstelik uzun süre kalıcı bir saç boyası. Yağ bakımlı olduğu için saçların yıpranmasını da engelliyor, yumuşacık yapıyor.
Videoda da görebilirsiniz, sonuç olarak koyu bir renk ortaya çıkıyor. Tabii alt tonunuz da önemli açıcı üzerine sürerseniz daha açık bir ton elde etmeniz muhtemel. Işıktan dolayı videoda daha koyu duruyor renk ama açık havaya, güneşe çıkıldığında kahve olduğu daha çok anlaşılıyor.
Palette Deluxe 3.0 nasıl bir renk?
Palette Deluxe 3.0
Koyu kahve daha çok siyaha yakın bir renk. Siyaha yakın olsun istemiyorsanız, 4.0 kahve rengini tercih etmelisiniz. İkisi de doğal saç renginden ayırt edilemeyecek çok hoş renkler.
En İyi Cevaplar