AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Videolarınıza youtubeden denk gelmiştim çok sempatiksiniz minyon tipli beyaz tenli kişiler makyaj yaparken neye dikkat etmeli?
koyu kahverengi göz için nasıl bir makyaj stili önerirsin?
bide yüzdeki gözenekler (benim cildim karma) için hangi kremi önerirsin?
okuldan döndüğümde genelde kipriklerimin kırıldığını ve döküldüğünü görüyorum. makyaj yapmasam bile bu oluyor sizce ne yapmalıyım?(bakım sütü yağı vs.) Seni çok seviyorum 💕💋
genel cilt bakımı kullanılması gereken en iyi markalar v. b
dogalligi seviyorum doğal duran hafif Simli bir fondoten onerebilirmsnz
en güzel allık markası nedir cevaplarsanız sevinirim sizi çok seviyorum
Merhaba iyi yayınlar. Benim kullandığım bb krem yüzümde bir gün boyunca durunca sivilceler oluşturuyor. Çok sık kullanmıyorum bb krem ama kullandığımda sivilce yapıyor. Sizce bb kremi değiştirmeli miyim?
Kıvrık ve uzun kirpikler için önerebileceğiniz bir maskara va mı?
Merve merhaba ben saçlarımı yaktıklarında kazıttıgımı sana insta dan yazmıştım saçlarım Şu an ensemde yani küt natura vital zencefil i çok beğendiğini söylemiştin organik olduğu icin saçları döküyo mu ve ayda tahmini ne kadar uzuyor
merve abla cilt tipimi nasıl anlayabilirim? kuru ya da yağlı olduğunu
merhaba merve hanim benim yanaklarimda Roza hastaligi var yani doğuştan pembe renkli ama allik surdugumuz yerde değil o yüzden rahatsız oluyorum kapatmakta çok zorlaniyorum siz kapatmak için nasil bir yöntem onerirsiniz
Merhaba merve abla😊 maalesef boyadan sonra saçlarım çok yıprandı Kıvırcık saçlarım vardı yani artık o kadar Kıvırcık hale gelmiyor bile ne yapmam gerekiyor bir saç maskesi ya da başka bir şey önerebilir misin 😊
selam Merve abla sizi Azeribaycandan izliyorum.😊 Size sorum bende son zamanlar kiprik dökülmesi başlamiş demek olar guzelim kipriklerden birşey kalmamiş. buna gore ne etmem lazim. Cevap verirseniz cok sevinirim. Sizi cok seviyorum😘😘😘
Makyaj yapinca yuzumde 10 kilo boya varmis gibi hissediyorumm
Merhaba Merve abla fazla kepekli saçlar için önerebileceğin şeyler var mı biliyorum şampuanlar var ama ben daha doğal yönetemler var mı veya önerebilceğin farklı şeyler diye merak ettim cevaplarsan çok sevinirim
doğal bir makyajda göz çok öne çıkarılır mı acaba. bn göz makyajı çok seviyorum :)
soruyoruz da cvp yok
Merhaba Merve Hanım ,
Doğuş Üniversitesi olarak size "Moda ve Tekstil Sektörü " konulu söyleşi davetimizi email üzerinden gönderdik.
Sizi üniversitemizde görmek bizi çok sevindirir.
En kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyoruz.
Merhaba, maskara kirpik döker mi? Kısa kirpikler nasıl uzatılır?
Yüzüm kuru temiz bir cilt için hangi bakım ürünlerini onerirsiniz?
Saclarim kivircik ve kabarik nasil daha iyi gosterebilirim acaba? 😊
Cilt tonunu esitleyici kimyasal dışında kullanabileceğim bir urun ya da kür var mı?
Ben bb krem kullanıyorum yüzüm karma ve surdugugumde yüzüm sanki soyulmus gibi oluyor ne yapmaliyim?
Kuruyan bölgeler soyulur makyaj yapınca. Bu yüzden makyajdan önce nemlendirmeniz şart. Hatta vaktiniz varsa peeling de yapmalısınız. Bende cevap vereyim dedim. İyi geceler :)
Hep nemlendiriyorum
Bikez benim de öyle olmuştu. Bal sürmüştüm çok kuruyan yerlere. 5 dk beklemiştim yıkamıştım sonra o kuruluk gitti. Sen bide üstüne nemlendir bence geçer. Bir dene istersen :)
Saç gürleştirmek için önerileriniz neler?
Teşekkürler
Ah tatlişim gelmiş hoşgelmiş hiç haber vermiyorsunuz
Gözlerim küçük ve biraz çekik nasıl eyeliner sürmeliyim?
Beyaz tenliyim her fondoten koyulasıyor yuzumde ne yapmam gerek
Sivilce izleri için ne önerirsiniz ve şişen sivilceler için lütfen?
Öncelikle hoşgeldin :) benim sorum , bakımlı bir kadın nasıl olmalıdır ?
Geçen hafta Moda Haftası defilesindeydiniz. Bu senenin moda renkleri neler?
Sizi severek takip ediyorum :)
Merhaba 🙄 saçlarım hemen yağlanıyor bunu nasıl önlerim? Sürekli saç yıkamak zorunda kalıyorum 😐
senin sayende çok şey öğrendim çok teşekkür ederim...
tırnakaların için yaptığın başka bir kür var mı teşekkürler :)