Hiç takip etmem öyle şeyler. İzlerken çok sıkılıyorum hem de ilgi alanım değil.
Yıldız Tilbe çok tatlı yapıyor ama sanki komedi gibi izliyorsunuz
Haha sayko zaten yıldız tilbe ya 😀
Aynen 😂
Teşekkür ederim :)
❤️❤️
Hiiic isim olmaz kendi makyajimi kendim yaparim 😂😂😂
Hocam ya 😂
Cevap
9Cevap
izledim senin paylastigini bir baska vidyosunu daha derken 🤭engel olamadım kendime..
Ama muhteşem değil mi ya 😂 ben gerçekten bu kadını çok seviyorum. Daha demin gizliden bir dengesiz bana o senin gibi adı değil yazmış mizahi hiç yok bazı insanlarin
doğal ve de duygulu biri neden sevmeyelim ki🤗saka yapmıs bence o kişi arkadaşındır belki😅
Yok gizliden saydirmis bildigin
Kesin tipin de buna benziyordur senin.
Tipsizlik abidesi. :P
Yoo yıldız abla benden güzel
Tipsizlik abidesi diye sana dedim zaten Yıldız Tilbe'ye değil :P
Bende zaten benziyor dedin diye diyorum o benden güzel diye.
Sürekli takip ettiğim bir isim yok. Önüme gelen, beğendiğim kişileri izliyorum. Makyaj yapmadığım halde bana terapi geldiği için sürekli izliyorum.
Eskiden Ezgi fındık çok severdim şimdi işi modaya döktü
Danlayı izliyorum hem kız arkadaşımla bununla alakalı konuşuyorum, alışverişte ona yardım edebiliyorum ayrıca neyi nasıl kapattığını net bir biçimde görüyorum ve taşkalasını yapıyorum.
Harika bir kişilik ya kendini çok seviyor cidden ve çok barışık harika yani helal olsun sana yıldız abla on numarasın 😶😍😍🥰🥰🥰
bir ara izledim kullandıkları ürünlerle uzak yakın alakam yok maalesef sbskxbx
Makyajdan nefret ederim ama belki Merve Özkaynak olabilir.
Merve özkaynak olur genelde😊
Merve özkaynak oluyor genelde
Makyaj videolarını takip etmıyorum
benim öyle bir takıntım yok.
Danla bilic
Merve özkaynak var bir de
Evet Merve Özkaynak çok iyi
Evet çok olgun yapmacık tavırları yok
Tatlı bir kadin
Aynen
Etmem ama ilginç geliyorlar
Makyaj videoları izleyesim gelmiyor ://
duygu özaslan
Gizem Dağ
Kozmik karınca
Kimse
Ben etmem 😁
Merve Özkaynak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Makyaj yapmaya bayılıyorsunuz ve sizin için bir tutku, belki de kariyer olarak hedefliyorsunuz ya da hali hazırda bu işi yapıyorsunuz... Yeni ve farklı teknikler öğrenmek, alışveriş öncesi ürün yorumlarını görmek istiyorsunuz ya da sadece makyajla ilgili içerikler izlemek hoşunuza gidiyorsa Youtube gerçekten uçsuz bucaksız bir kaynak.
Makyaj taktikleri ve hileleriyle ilgileniyorum diyorsanız, ben bunun için Wayne Goss‘un kanalını tek geçiyorum. Hem makyaja yaklaşımını kendime yakın buluyorum hem de verdiği profesyonel püf noktaları gerçekten değerli.
Hindash ve PaintedbySpencer trend makyajlar uygulayan ve çok başarılı bulduğum makyaj sanatçıları arasında. Profesyonellerin nasıl makyaj yaptığını izlemek istiyorsanız bu kanalları ziyaret edebilirsiniz.
Samimiyetine ve ürün yorumlarına güvendiğim, izlerken enerjimi yükselten youtuberlar arasında Jeffree Star, Tati ve Türkiye’den Merve Özkaynak, namı diğer Mevy var.
Instagram’da severek takip ettiğim Morphe’nin global sanat yönetmeni Lipsticknick de inanılmaz yaratıcı makyajlar çıkaran ve ilham veren bir makyaj sanatçısı.
Eğer özel efekt yani SFX makyajlarla ilgileniyorsanız Youtube’da Ellimacs SFX Makeup kanalının öğretici videolarını izleyebilirsiniz.
💞 Sevgilerimle...
Havva GÜLŞEN
Teşekkürler mutlaka bakacağım 😊