Moda & Stil Biran Damla Yılmaz'ın ayna kostümünü beğendiniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Çok güzel değil mi ya ben kıyafetine bayıldım Güncellemeler+1 yıl Gggg Biran Damla Yılmaz'ın ayna kostümünü beğendiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BeIIadonna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kıyafetten çok giyinme nedenini beğendimKendi güzelliğinizi görün diye giyindim demiştiBence insanları etkileyen bu ve performans bittiğinde bile rolden çıkmayışıyla zarif hareketleri oldu 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl güzel değil emanet gibi duruyorproporsiyonuna göre bir elbise değil maalesef 1 0 Yorumla
LeylaEce Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kıyafet güzelde Biran Damla iyi taşıyamamış bence. Hadise felan gıyseyfi bunu daha güzel taşirdi die düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet bende beğenmiştim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kıyafetten çok giyinme nedenini beğendim
Kendi güzelliğinizi görün diye giyindim demişti
Bence insanları etkileyen bu ve performans bittiğinde bile rolden çıkmayışıyla zarif hareketleri oldu
güzel değil emanet gibi duruyor
proporsiyonuna göre bir elbise değil maalesef
Kıyafet güzelde Biran Damla iyi taşıyamamış bence. Hadise felan gıyseyfi bunu daha güzel taşirdi die düşünüyorum.
Evet beğenmiştim skxks
Evet bende beğenmiştim
Değişik ve hoş ben sevdim
Kötü değil ama güzel de değil bence.
Deişik güzelmiş
Asik oldum
Hayır
beğenmedim
Çok iyi havalı.
Kadın güzel kadınnnn
Geyik kuzgun ve ördek en sevdiğim ama buda ii
Yok ya beğenmedim