AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Merhabalar, saçlarım yıpranmıştı, bir sene önce kestirdim, neredeyse uzamıyor diyebilirim bunun için ne önerirsiniz? Bir de göz altı morlukları ve kaz ayağı için ne önerirsiniz?
manikür ve tırnak bakımı hakkında tavsiye istiyorum. :( tırnaklarımın kenarlarındaki etler çok çabuk sertleşiyor ve uzuyor. ayrıca tırnaklarım çok çabuk kırılıyor, çok güçsüz :/
Limon vazelin caren :)
iyi gelir mi gerçekten? :) nasıl uyguluyorsun
Banyodam sonra ellerin yumusak olur. İlik su icine bir tam limon sık beklet on dk. Gunluk olaralta limon gorursen daldir tirnaklarini icine.
Uyumadan oncede vazelin sur. Kenar ve tirnaklara. Yumusatir uzatir. Kutikulleri yilanagzi diye bir. torpu aleti var. Onla. kesiyorsun
teşekkürler :)
Merhaba cok sevindim sizi gordugume ben sizden etkili bir nemlendirici adi rica ediyorum. Yogunlugumdan dolayi detayli bakim yapamiyorum. Simdiden tesekkurler
merhabalar fondöteni sünger ile yayarak uyguluyorum fırça kullansam daha profesyonel olur mu? ve makyaj bazı kullanmam daha düzgün bir bitiş sağlar mı?
Merhaba Merve Hanım. Ben sadece göz kalemi kullanıyorum. Cildime uygun fondoten bulmak istiyorum beyaz tenliyim. Hangi marka veya nasil ürünler önerirsiniz? Bir de kirpiklerimi tam kiviramiyorum püf noktasi var mi?
Saclarim col yiprandi ya. Kiriklar baya oldu. duzlestirici falan tam tutmuyor artik yuksek erece yapmam gerekiyor.. Ne yapmam gerek?
Ve, yuzdeki kirmizi sivilce lekeleri nasil giderilir?
Merhaba Merve abla :D Benim cildim karma t bölgem yağlı. Bana orta kapatıcılıkta BB krem önerir misin? Ve senin videolarını izlemeyi çok seviyorum. Çok sakin ve dinlendirici bir sesin var
Ablacım ben çam terebentin yağı kullandım bitince bir daha almadım saçlarım yine dökülmeye başladı bunun kalıcı bir çözümü yok mu hiç dökülmesin ve yüzümde favori bölgemde çok da sarı olmayan tüyler var ne ile alırsam ince ve sarı çıkar (lazer yaptıramam)
Merhaba. Sizi cok uzun zamandir ilk videolarinizdan beri cok severek takip ediyorum. Bu arada Duygu Ozaslanla birlikte bir video cekermisiniz.
Basarilarinizin devamini dilerim :) :)
sürekli yeni çıkan ürünleri takip etmek, denemek vs zor olmuyor mu?
günlük hayatınızda her an bakımlı mı oluyorsunuz? iyi bir makyaj iyi bir kombin vs.
Merhaba Merve Hanım. Hoş geldiniz öncelikle. Sorum şu olacak...
Pek çok anne doğumdan sonra kendine vakit ayırıp bakım yapmakta zorlanıyor. Onlara tavsiyeleriniz var mı?
Vaaayy çok iyi merveyi burada görmek. Bir sorum olacak...
Hem modada hem makyajda kendine yakışanı bulma konusunda uygulayabileceğimiz yöntemler var mı?
Özellikle ten makyajında cilt tonunu belirlemenin bir yolu var mı? Ten renginden açık ya da koyu ürün aldığında çöpe mi atmalı, kurtarma tüyoları? Teşekkürler :)
Merhaba.
Makyajla bambaşka olan kadınlar var. Makyajın insanı bu kadar değiştirmesini doğru buluyor musun? Ufak bir kandırmaca değil mi sence?
Teşekkürler
Selam cok mutlu oldum sizi gördüğüme. Sorum şöyle
Youtube üzerinden videolar çekerek milyonlara ulaştınız. Bu işle geçiminizi sağlayabiliyor musunuz?
Gözenek sıkılaştırıcı olarak tavsiye edeceğiniz özel bir kür var mı?
Ben yüzüme kontür uygulamasını yapamıyorum bir türlü. Bronzer falan sürerek nasıl yapıyorsunuz? Ben yaptığımda kapkara oluyo 😃😃😃
Sordugun icin cpk tesekurler.
Ayni sorun bendede var. :/
:D çok sinir bozucu dmi
Evet:((
Merhaba saçlarım röfleli ve aşırı yıprandı ne yapmamı önerirsiniz çok sert ve taranmıyor anca saç maskesiyle yumuşacık oluyor duşta ama çıkınca yibe sertleşiyor
Birde gözüm çok alerjin hemen sulanıyor göz pınarlarım
İçine altına kalem çektiğimde
Ne önerirsiniz ablacım
Son olarakta burnumun üstünde siyah noktalarım var ve yağlı :( napıcam hepsi her yandan
Makyajdan pek anlamıyorum tenim beyaz tam tonuna uygun ne fondoten nede pudra buluyorum boynum beyaz cildim daha koyu kalıyor bu yüzden keşke cildim gorseniz yakından uygun ton onerebilseniz 😕😕
pembe tonlari yakisir sana
allik falan
Meraba 🙌🙋
Merve hanım, ben saçlarım hakkında soru sormak istiyorum. Saçlarım kırıkları çok ve kuru canlandırmam için ne gibi vakım uygulamam gerekir.
Esmerim yüzüme yakışacak nasıl bir makyaj yapmalıyım? Hep sade makyaj yaptım ama böyle daha tarz bir makyaj yapmak istiyorum yardım edermisiniz? Teşekkürler şimdiden..
Yüzümde yağ bezesi gibi ama yağ bezesi olmayan pütürcükler var ve siyah noktalar ne önerirsiniz? Ve göz kapağım hiç Yok neredeyse far ve eyelinerı Nasıl kullanabilirim?
Akne ve Kıl Gölgesi kapatmak amacıyla KRYOLAN'ın fondötenlerini denemeyi düşünüyorum ancak çok pahalıda :\ ucuz ama kaliteli alternatifler var mı :D
Tam anlamıyla makyaja başlama yaşı kaçtır?
Ne kadar erken kozmetik ürünleri kullanmaya başlarsak nihayetinde o kadar cildimize zararı olucak makyaja başlamanın belirli bir yaşı varmıdır? Sizce
Morlukların hiç denilecek kadar Yok nasıl oluyor neler yapıyorsun ve anlatırken yavaş anlatırmısın videolarda ve Eyeliner sürmeyi beceremeyenlerdenim nasıl yapacam
merhaba Merve :) ks ye hoşgeldin. Benim ince ve çok şekil almayan hafif dalgalı saclarim var. Saçıma maşa yapmayı pek beceremiyorum. Dayanıklı ve doğal durucak hafif iri bukleler yapabileceğim bir maşa önerin var mı?
Çok tatlı ve şirin bir annesin makyajlarınıda çok beğeniyorum ☺️
Benim sorum şu, sivilce tedavisi gördüm ve artık çok nadir sivilcem çıkıyor. Sivilce çıkmamasına rağmen yüzüm pütür pütür. Bunları geçirmek için ne yapmalıyım?
Saç uçlarım platin renge dönerken yandı. Hemde öyle böyle yanma değil. Güzelim sağlıklı saçlarım şu an yanık cansız ve sert. Ne yapabilirim? Saçlarımı biraz da olsa düzeltebilmek için bir öneriniz olur mu?
Teşekkürler.
Yüzümde yani alnımda küçük küçük pütür pütür ve sık sivilceler var. Hangi yolla gecirebilirim ve kil ise yarar mi?
Aynen ise yararmi
@girlxx22 düzenli yaparsan işe yarar. Birde zerdeçal maskesi var yine internete yazarsan videoları var onuda tavsiye ederim. Ama uzun süreli kullanımda etkisini görürsün.2 ayda falan
Tesekke edeem ilk firsatta denemeyi dusunuyorum
@girlxx22 önemli değil
Hoşgeldiniz Merve hanım,😊
Benim saçlarım çok yağlı, cildim de aynı şekilde. Bunun için bana bir öneriniz var mı?
Şimdiden teşekkür ederim..
Sizi severek izliyorum ks ye hoşgeldiniz 😊 Siyah noktalar için ayrıca çok kuru cilt için peeling öneriniz var mı?