AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz...
Sosyal medyada video paylasarak vs. Insanlarin ünlenmesini nasil buluyorsunuz? Ve bunu kazanc olarak yapan insanlarin olduğu söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Kanalı açtığından beri büyük takipçinim. Senin ne iş yaptığını merak ediyorum en çok. Canlı yayında bunu açıklarsan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende merak ediyorum
Sizi burda görmek güzel mutlu oldum sıkı takipçinizim youtubedan.
Benim sorunum sivilce izlerimle 6 7 aydır geçmek bilmeyen sivilce izlerim var birçok ürün kullanıyorum devletin yazdığı ilaçlar çok fayda etmiyor. Artı olarakda sivilceden kaynaklı galiba çukurlarım var. Bu küçük delik çukurları nasıl kapatabilirim doğal yollar ile çünkü bunları görmek beni rahatsız ediyor.
teşekkürler
beyaz tenliyim ve yagli bir cilde sahibim yuzum fondaten tutuyor mu tutmuyor mu anlamıyorum makyaji yaptiktan sonra makyaj yuzumde 1 bucuk en fazla 2 saat duruyor daha sonra burun diplerimden yaglanmaya basliyor ne onerirsiniz?
saçlarım kıvırcık olduğu için şekil vermekte çok zorlanıyorum. Sizce nasıl modeller yapabilirim ve en önemlisi kabarmaması elektriklenmemesi için ne yapmalıyım (hindistan cevizi yağını denedim pek etki etmedi) teşekkürler.. :)
Öncelikle sitemize hoş geldiniz 😊
Esmerler için günlük olarak kullanabilecek bir makyaj önerebilir misiniz?( tavsiye ürünlerle beraber olursa daha iyi olur)
Kıvırcık saçlılara önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı?
merhaba merve abla 25 yaşindayim ve saclarimi sadece 3ay suresinde kizil rengine boyadim 4 yil kadarda boya islemi yapmiyorum. saclarim yipranmasin diye maşa düzleştirici sahi kullanmiyorum ama artik değisiklik yapip saclarimi griye boyamak istiyorum. Sizce yipranma çok olur mu bu durumda ne yapmaliyim? Şimdiden teşekkurler :)
Merve abla
Merhaba sizi gecen yil h&m magazasinda gormustum. Kabinde karsilasmistik cok tatli bir kadinsiniz ve cok guzelsiniz:) oncelikle sorum su ki benim cildim karma bir yapiya sahip. Burnumun uzerinde siyah noktalara
Benzer seyler var. Fakat bunlar siyah nokta degil. Derimin icine nufur etmis. Ne yaptiysam ise
Yaramadi. Çil gibi duruyor fakat o da degil:) ne yapmam lazim? Onerebilexeginiz yontem varmi? Tesekkurleer☺️
Sivilce lekeleri için yapabileceğimiz seylerr😊😊 ve de makyajın kalıcılığını sağlama hakkında fikirlerinizi almayı çok isterimm
Merhaba Merve hanım hoş geldiniz.
Kısa ve öz olan bir problemim var, yağlı cilt sorunu bunun için öneriniz neler kesin çözüm olabilecek?
Mervecim Facebook da unlu markaların ürünlerini satanlar var mac karylon balm... Gibi fiyatlar inanılmaz uygun.. Mesela balm far paleti gratis de 100 lira dediğim sayfa da 15 -20 lira arada bir uçurum var nedenini sordum ürünler orjınal fakat kaçak getirdiklerini söylediler. İster istemez insanın aklı karışıyor. sen ne düşüyorsun taklit olabilir mi? Ne kadar güvenilirdir? Bu arada seni canlı izlemek cok daha guzel Tesekkurler
Hangi sayfa o
Hangi site yazar misin
Ucuz toptan makyaj Mardin
Tesekkurler canim
merhaba merve abla Şu an sinavlara vizelere calismam gerekirken oturdum seni izliyorum ve severek takip edyorum 😃 gozenk kucltmek icin yardimci olablrmsn kullanmadigim tonik kalmadi hic makyajda yapmiyrum baska ne yapablrm bunlari skilastirmak icin yuzumu surekli temiz tutmamds sikilastirir mi acaba birde loreal parisin nemlendrici gozenek sikilastirci kremini kullanoyorum icinde slikon varmis bir yan etkisi olurmu cevplarsan cok mutlu olurim😍😍
merhaba Merve abla herkes gibi bende seni çok seviyorum. ünlülerin yüzleri o kadar pürüzsüz ki kıskanıyorum. Benimde o kadar sivilcem yok fakat insan özeniyor ama cildimde mahvolsun istemiyorum. İnternete cc kremin üzerine bb krem ile doğal güzel bir görüntü olurmuş sence ne yapmalıyım 😊😊
Merhaba Merve hanım, göz çevremden muzdaribim, cildim karmadan yağlıya dönük ve göz kapaklarım gün içinde çok yağlanıyor baz kullandığım halde gün içinde far çizgi halde birikiyor, bunun için ne yapmalıyım? Ayrıca göz altı morluklarım genetik olarak yoğun, kapatıcılığı yüksek fakat çizgilere dolmayan bir ürün önerebilir misin?
Merhaba Merve Ablacım. Benim saçım çok dökülüyor. Ne zaman saçımı ellesem saç geliyor. Saçım ince telli ve yağlı ne yapmalıyım. Burada sizi çok ama çok seviyorum. İyi ki varsınız. Melisa nasıl oldu. Kafasında ki şişlik geçti mi? Allah beterinden korusun. İnşallah hemen iyileşir. Maşallah melisaya çok tatlı. Çok tatlısın Merve abla. Çok tatlı konuşuyorsunuz 😘😍🙏😻💏💑💋❤💙💚💛💜💕💖💗💝💞💟
Tırnaklarımla alıp veremediğim bir sorun var sanırım😂 küçüklüğümden beri koparıyorum ve yaş ilerledikçe sorun olmaya başladı. Önereceğiniz birşey var mı?
Merve hanim selam. Size Bakuden kocaman sevgilerimi sunuyorum. sorularim soyle. dudaklarim aşırı cabukk kuruyor və yaralar oolusuyor bunun için ne onerirsiniz. 2) sorum söyle yuzum boğazımda olan sorulardan aşırı sivilceleniyor ve dokundugumda ağrı oluyor. onları kurutmak ve ya gecirmek icin nə yapa bilirim. Təşəkkür ederim
merhaba Merve abla seni çok seviyorum umarim cevaplayabilirsin... Sorum okula giderken fondoten suruyorum fakat gun icerisinde kosturmaktan ve derslerden terleme sonucu surekli ya cildim fondateni emiyor ya da birsekilde yok oluyor bunu engellemek icin ne yapmaliyim... Iyi aksamlar bu arada Melisa'yi opuyorum
Merve hanım merhabalar öncelikle sizi çok beğenerek takip ettiğimi söylemek istiyorum ve iki tane sorum var. Birincisi uygun fiyatlı bir renkli nemlendirici ya da bb cc krem arayışındayım ancak cildim karma olduğu için yağlanma problemim oluyor önerebileceğiniz bir ürün var mı? Ve esmere yakın buğday tenliyim allık seçiminde zorlanıyorum pembeleri kendime yakıştıramıyorum. Renk tonu ve ürün öneriniz olabilirse çok sevinirim. Sevgiler😊💕
Merve Hanim Merhaba, kahverengi ve pastel tonlari ben de goz makyajlarimda cok sever ve kullanirim ama renkli gozlerdeki kadar belirgin bir etki yakalayamam. Acaba kahverengi gozleri belirgin kilmak icin baska ne gibi tonlari tercih etmeliyim. Tesekkurler.
Merhaba Merve Hanım. Sizi beğenerek takip ediyorum. Sorularım;
1. Göz altı morluklarına ne önerirsiniz?
2. Ciltte oluşan lekeler için bir çözüm var mı?
Merhaba Merve Abla! Ne yaptıysam burnumdaki siyah noktalardan kurtulamıyorum hangi ürünü önerirsin acaba? Ten makyajı yapmak istemiyorum ama siyah noktalarım da oldukça fazlalaştı burnumda.
Merhaba makyajin aksama kadar hiç bozulmaması için ne yapmamız gerekiyor? Makyaj bazı kullanıyorum ama akşam olmadan geri bozuluyor makyajim ne yapmak gerekir? Simdiden teşekkürler 😊
Fixing Spray kulanmalisin
@hayranem nerde bulabilirim peki
Holgeldinnn 💕 Takipteyiz hep öyle kalıcaz.
eyeliner çekmeyi ne yapsam beceremiyorum daha doğrusu kuyruk yapmayı ne önerirsin? Çok tatlısın bal gibisin sölemeden geçemicem
Merhaba Merve Hanım gözlerimi ve dudaklarımı öne çıkaracak bir makyaj önerebilir misiniz? Karşımdaki kişinin beni gördüğünde "Wow" demesini istiyorum.
Ayrıca burnum biraz büyük, nasıl küçük gösterebilirim?
Teşekkürler.
Göz altı torbalarıma nasıl kesin bir çözüm bulurum daha önce salatlık , patates gibi yöntemleri uyguladım fakat bunlar sadece bir sürelik etkide bulunuyor nasıl uzun süreli bir kesin çözüm bulurum?
Merhaba, sizi beğenerek talip ediyorum. Benim cildimin T bölgesi yağlı önerebileceğiniz cilt bakımı için ürünler, fondöten ve pudra konuusnda yardımcı olabilir misiniz :)
Gözenekleri nasıl temizlemeliyiz ve en önemlisi de gözenek sıkılaştırıcı olarak gerçekten etkili dediğiniz bir ürün var mı? Karma cilde peeling tavsiyeniz nedir?
1. dudak peelingi ne uygulayabilirim?
2. makyaj neyle temlesem daha iyi olur bir ara gul suyu dediler garnierin temizleme suyunu kullandim bide avonunkini kullandim siz ne onerirsiniz?
3.
Hoşgeldiniz :)
İnstagram'daki güvenlik açığı nedeniyle youtuber'ların hesaplarının hacklenmesi sizi korkutuyor mu? Bazı fenomenler, açık giderilene kadar hesaplarını kapatmayı tercih etmiş. Siz bununla ilgili bir önlem almayı düşünüyor musunuz?