Hafif dalgalı saç yapımının birçok yöntemi bulunmakta. Kadınlarda en doğal duran saç modellerinden bir tanesi olduğunu söyleyebilirim :) Ben de çoğu zaman doğal dalgalardan yana seçim yapıyorum.
Uygun fırça seçimi çok önemli. Dalgaların doğal durması için kalın fırçalar tercih edebilirsiniz. Tutamlara ayırdığımız saçları parmaklarımız yardımıyla fırçaya sarıyor bir yandan da fönü saçlarımıza tutuyoruz. Sonrasında ister parmaklarınızla ister geniş dişli bir tarakla dalgalarınızı açabilirsiniz.
Dalgalı saç yapımı için bu soruya da bakabilirsiniz: Dalgalı saç nasıl yapılır? Saçlarıma nasıl şekil veririm?
Düzleştirici ile dalgalı saç yapımının föne göre daha kolay olduğunu düşünüyorum. Saçlarımızı tutamlara ayırıyoruz sonrasında düzleştiriciyi kıvırarak üzerinden geçiyoruz. Yine geniş dişli bir tarak yardımıyla dalgalarımızı açıp daha doğal hale getirebiliriz.
Düzleştiriciyle güzel dalgalar yapmak için buraya göz atabilirsiniz: Düzleştirici ile bukle oluşturmayı bilenler anlatıyor! Bukle nasıl yapılır?
Fönle düzleştiriciyle uğraşamam bana daha pratik yöntemler gerekli diyorsan kesinlikle Dyson Airwrap ile tanışmalısın :) Güçlü V9 dijital motoru sayesinde hava jeti oluşturarak coanda etkisi yaratıyor, saçları kendine doğru çekerek sarıp şekillendiriyor. Bize de sadece saçlarımızı tutamlara ayırmak kalıyor :) Üstelik ısıyı kontrol altına alarak saçların zarar görmesini engelliyor.
40mm Airwrap™ başlığı sayesinde istediğiniz dalgalara kolayca kavuşabilirsiniz. Üstelik simetrik dalgalar için her iki yöne de dönen 2 farklı başlığı bulunuyor. Saçlarınızın hepsini sardıktan sonra yine tarak yardımıyla dalgalarınıza doğal görünüm verebilirsiniz.
Dyson Airwrap kullanımı için buraya da bakabilirsiniz: Aşırı ısı olmadan saça şekil veriyor! Dyson Airwrap nasıl kullanılır?
Selamlar,
Dyson Airwrap ile istediğiniz her modeldeki saçı yapmanız mümkün. Sizi DYSON Airwrap teknolojisiyle tanıştırmak isterim.

Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.

Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.

Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.

Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Bence attığın fotoğraflardaki hafif dalgalı saç, en güzel az ısılı yöntemle yapılabilir. Çünkü yoğun ısı veren düzleştirici, maşa gibi ürünler gelinin kız kardeşi modelinde bir dalga yaratıyor maalesef, saça zarar vermesi de cabası.

Böyle olunca ben de araştırmalara giriştim ve Dyson Airwrap'i keşfettim. Henüz denemek kısmet olmadı ama o kadar video izledim ki attığın modelin onunla çok rahat yapılabileceğine eminim.

Saçını nemli ya da kuru kullanabiliyorsun, bence Dyson Airwrap'in en güzel artılarından biri bu. Normal bir düzleştirici / maşayı kuru saça uygulamak zorunda olduğun için harcayacağın vakit ikiye katlanıyor. Sonrasında ise yapman gerekenler basit, senin için video da koyacağım Elvin Levinler'in videosu:
https://www.youtube.com/embed/uav1xgGcH9Ysondaki ne ya 😂😂 sac berbat modaya uyacagim diye yataktan kalktigi gibi cekinmis
evet öyle de dalganın önden halini göstermek için bunu bulabildim bir tek :D
😁 anladim
dalgali saclari bende severim youtube da birsuru tutorial var bunun hakkinfa
natural curly hair diy yaz
ya da curly hair diy falan bulursun canim 😙
Su dalgası modeli bu. Maşayla da bigudiyle de yapabilirsin.
Nasıl maşayla yapımca daha değişik bir dalga oluyor?
Maşan burdaki videodan daha inceyse saçını maşaya dolarken biraz daha gevşek dola, geniş tut yani.
Ben hep geniş alıyorum maşayı saça tuttururken, oluyor valla dene bir 😊
Tamamdır teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
Deniz'e git dalgalar üzerine saçını bırak 10 saniye sonda saçların dalgalı olur 😎
Denize girince dalgalı oluyor zaten aynen
@lilaylayy niye güne üzgün başlıyn
@lilaylayy ben be yapayım stajda yıl hastayım ve hiç uyumadım
Sağol bacım
En üstteki hoş değil.
2 çok hoş.
3 biraz daha düzenli olabilir.
Cevap
17Cevap
ben kırık fön yaptırıyordum bunun gibi doğal oluyordu
kalın masayla ya da duzlestrcıyle bn duzlestrcyle yapyom
Canım nornal maşa yaptıktan sonra tarayinca böyle oluyor zaten :)
dönegecli fön makinesi var tam ismini unuttum benim dolaptata var buna benzer oluyor galiba
Sihirli maşa denilen şeyden al bence cok rahat ve güzel.
Çok kolay ki, maşa ile yapabilirsin
düzleştirici ile de olur mu?
ben ikisi ile de beceremiyorum sen yine iyisin 😂
Kırık fön demen yeterli
Evde yapılamaz mı?
Fön makinesi ile kuaför yapar
Evde yapılamaz mı?
Önce bir git nasıl yapıldığına bak sonra denersin evde
Hafif maşa yap saçlarına sonra egil saçlarını dagit kalk düzelt böyle oluyor :)
Beni de durduk yere engelleyenler var, muhtemelen görüşlerimden ötürüdür.
Maşaylada olur ama düzleştirici böyle hafif dalgalar icin daha iyi
İlk önce öyle mükemmel saçlara sahip olacaksın.
Ve gerisini kuaföre bırakacaksın::)
Maşa veya kırık fön ile, ayrica topuz fırçasıyla kabartılır
sperm sür ve doğal haline bırak. dermotologlar ve isviçreli bacım ccukları tarafından spermin kıvırcık etkisi kanıtlanmış.
Aslında iyi fikir
evet. bir iki şişe doldurum gönderirim insanlık niyetine.
Kiaforler yapiyo galiba saca tekerlek gibi koyup donderiyolarya tam oyle
Duştan sonra nemi alınmış saçı topuz yapıyorum en başta sıcak hava sonra soğuk hava verip sabitliyorum bu şeklî aliyor kalıcı olmasını istemesemde deniz tuzu spreyi öneririm
düzleştiriciyle ya da dalgalı fön
Kalın bir maşayla yapabilirsin
İlk resimde ki saçlar 💘
@Gizlilik bu kıza el at saçlarını yap
gelsin yapsın beceriksizin tekiyim valla
Kırık fön veya kalın maşa ile
Son fotoğraf hoşuma gitmedi. 😕
Bu saçı yapmak için fotoda ki kız olmak lazım :o
Bu işin ehli kuaför ler mevcut
Kalın maşayla şekil verip ardından tarayarak
baakman lazım türk kızı ypamaz
Güzell