Moda & Stil Sirtimda bu tarz tuyler var ne yapmaliyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pko hastasiyim duzensizligim. yok ama tuylenme yapti ilac kullaniyorum şu an dogum k hapi. Peki bu kalanlara ne yapmaliyim lazer olursa tras mi edilmesi gerekiyo sinirimi bozdu bunlar iyice gobegimde de var😭 Sirtimda bu tarz tuyler var ne yapmaliyim? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cumartesii Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Büyük geçmiş olsun.. Laser yaptırmadan önce doktorunuza bir başvurun isterseniz... 0 0 Yorumla
scorpion_29 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl ağda yap en iyisi... Allah acil şifalar versin... geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Odine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Tedavin tamamen bitince lazer yaptır. Ağda veya jilet yapma. 0 0 Yorumla
Aşk28 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Bence bir şey yapma çünkü çok hoş gozukuyorlar bana ulaş 05465384673 0 0 Yorumla
oalex1910 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl iğrenç * 0 2 Yorumla Victoria2 +1 yıl Hastaymış okuduysanız Yorumla oalex1910 +1 yıl allah çok özür dilerim ezbere yaptım yorumu afedersin arkadaşım hayvanlık ettim Yorumla
En İyi Cevaplar