Cilt Bakım Batık lekelerine ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yaaaa benim bacaklarımda batık lekeleri kaldı böyle benek benek duruyor o lekeler nasıl geçer ne sürmeliyim seri bana yardım Batık lekelerine ne yapabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Truthnews Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Agdadan sonra ipek kese batik yaptirmiyormus diyolar 0 0 Yorumla
tyuwert Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Temiz ve bakımlı bacaklar da hep iz kalmış üzücü kıllarını uzatıp izleri kapata bilirsin 😂 0 0 Yorumla
ozan19033 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Alovera denedin mi faydası olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kantoron sürdüm şimdi ama bilmiyorum Yorumla ozan19033 +1 yıl Evet o da olur istersen kür de yapabiliriz sana Yorumla
312arif Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eyvaaaal geçmez onlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa öyle deme :((( Yorumla 312arif +1 yıl Bende de var aynısı yıllardır duruyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tekirdağda isen yardımcı olayım cildiyemiz var durumun yoksa sıkıntı değil muayene ederiz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimde genitalimde var 😔 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Medagascol kullaniyorum ama fazla etkisi yok Yorumla Soran +1 yıl Kantoron sürdüm eğer etki görürsem söyleyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok sevinirim bende kese sipariş ettim bakalim Yorumla
sanalreal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl dermatologa gorun restgele ılac surmee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla sanalreal34 +1 yıl rıca ederım canm gecmıs olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ovv çok kötü duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya ben ufak bi yara olduğunda bile hemen kopartıyorum o yüzden iz kalıyor çok moralim bozuldu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jiletle mi aldınız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya hep ağda yaptırıyorum arada o kalanları epilatörle alıyorum ama neden böyle bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hassastir vücudun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Agdadan sonra ipek kese batik yaptirmiyormus diyolar
Temiz ve bakımlı bacaklar da hep iz kalmış üzücü kıllarını uzatıp izleri kapata bilirsin 😂
Alovera denedin mi faydası olur
Kantoron sürdüm şimdi ama bilmiyorum
Evet o da olur istersen kür de yapabiliriz sana
Eyvaaaal geçmez onlar
Yaa öyle deme :(((
Bende de var aynısı yıllardır duruyor
Tekirdağda isen yardımcı olayım cildiyemiz var durumun yoksa sıkıntı değil muayene ederiz.
Benimde genitalimde var 😔
Medagascol kullaniyorum ama fazla etkisi yok
Kantoron sürdüm eğer etki görürsem söyleyeyim
Cok sevinirim bende kese sipariş ettim bakalim
Merhaba konusabilir miyiz?
dermatologa gorun restgele ılac surmee
Haklısın
rıca ederım canm gecmıs olsun
Çok kötü olmuş
Epilatörle al
Ovv çok kötü duruyor
Evet ya ben ufak bi yara olduğunda bile hemen kopartıyorum o yüzden iz kalıyor çok moralim bozuldu
Jiletle mi aldınız
Hayır ya hep ağda yaptırıyorum arada o kalanları epilatörle alıyorum ama neden böyle bilmiyorum
Hassastir vücudun