Güncellemeler
+1 yıl
Yavrumuz akşam üzeri güvenilir bir veterinere teslim edildi. Sahiplenilene kadar kendisine emanet. Vicdanım rahat artık 🤗

İki kafadar kardeş, ışıklarda duran aracın altına koştular bi anda. Nerden geldiklerini bile görmedik. Biri motor sesi korkusundan motor kaputuna girdi, siyah olan diğeri ise kaçarken arka ayakları lastiğin altında kaldı. Trafiği durdurup kurtardık. Biraz su, biraz mama verdim, ama korkudan titriyorlar, yaklaşınca da tıslayıp duruyorlar, ayağı ezilen zor basıyor ama iyileşecek :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok geçmiş olsun. Veterinere götürmenizi tavsiye ederim. Durumu anlatın sizin aracınız ile olduysa trafik sigortanız masrafları karşılıyor.
Yo yo, iş yerimin önünde oldu ama şu an güvenilir ellerde.
Ya ölürümmmmm ne bakışlar öyle hemen sahiplendirin iyi birilerini bulup ya da kendiniz ilgilenin ama nolurrr sokağa bırakmayın çok küçüklerrr
Hayır ilgileniyorum zaten, yani ayağı ezilen çok titriyor, veteriner aradım durumu anlattım, ölür o kardeş deyip ilgisizce kapadı. Daha önce benzerini yaşadım önümde bi aracın altında aynı durum oldu, o yavru değildi, kaptığım gibi veterinere götürdüm, sokak kedisi diye ölecek zaten niye getirdin dedi şeref yoksunu. O nedenle ben ne yapabilirim diye sordum.
Başka vet yok mu
şu an için bulunduğum yere yakın yok.
Anladım ama aracın varsa bence götür ne diyim ki bilemiyorum
Nasılda güzeller...
Veterinere götürmüşsünüzdür, inşallah iyiledir. 🙏
Evet, güvenilir ellerde.
Çok tatlılar ya