öncelikle meraba arkadaşlar , son zamanlarda yurdumuzda ve özellikle yurt dışında giysinin , elbisenin altında sütyen giymemek moda oldu bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? ve tabiki bir kaç fotoraf :) ülkemizde örnek olarak beren saat :)
... ve yabancı kişiler...
eveet yeni modamız olan giysinin altına sütyen giymemek hakkında ne düşünüyorsunuz? :) benim şahsi görüşüm ve düşüncem '' memelere özgürlük '' :D :D
Yeni Moda Olan Sütyensiz Dolaşmak Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? ( RESİMLİ ) ?
Arkadaşım siz tayttan tahrik oluyorsunuz kalkmış normal bence diyorsun bu ne ya göğüs ucu belli kadınlar iyice seks objesi olsun ozaman kalkmış bide bunu destekliyor musun ayrıca burdakilerin hepsi silikonlu her kadının göğsü boylle dik olmadığına kadar sarkık görüntü gördüğünde de şişko kızlara tayt giyme diye yalvaran erkekler sarkık göğüslüler lütfen sudyen taksın diye başlarlar saydırmaya böyle bişeye taviz bile verilemez
taytdan tahrik oluyormuşuz :D siz dedinde neye göre kime göre siz dedin , niye genelleme yaptın? beni tanıyomusun , belki sokaktaki tayt giymiş kızlardan tahrik olacak kadar kadın yoksunu müzdarip biri değilimdir , ayrıca bunu herkez uygulamak zorundadır diye bir kanun , yasa çıkartmıyoruz göğüslerine güvenen buna seve seve uyar , göğüsleri olmayıpta sütyenine pamuk - peçete sıkıştıran kadınlar , siz sütyen giyebilirsiniz sıkıntı yok...
Bilmem şu an sitede olduğumuza göre ve buranın istatistiklerine göre konuştuğumuza göre her gün milyon tane erkeğin tayttan tahrik ettiğini belirten sorularını goren biri olarak bu genelleme çok normal 😊 ki ben şu görüntüyü bana savunan birinin ahlakından şüphe ederim o zaman o ilk çağda yaşamış insandan farkımız ne giyim kuşam nerede kaldı? evet beni tanımadan yorum nasıl yapıyorsun diyorsun bencede beni tanımıyorsun peçete sıkıştırmaya ihtiyacım yok ama boyle sergilemeye de hiç niyetim yok
En İyi Cevaplar