- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayBasit ve ucuz olduklarını düşünüyorum. Bende açık bir insanım ama herşeyin de bir adabı olur. Donla sokakta gezmek özgürlük değil, teşhirciliktir nokta. Erkekler böyle gezse kıyameti koparırdı kadınlar sapık var diye ama kendileri anadan üryan gezince bir sorun yok. Yazık yazık cidden bu kadar yozlaşmış olmak üzücü.
52 Yorumla
Soran2 ayEvet bende açığım ama bi arkadaşım vardı o kadar kötü giyiniyordu ve hoşuna gidiyordu hatta şok olmuştum o kızdan sonra o kadar açık giyinenden uzak duruyorum
Soran1 ayAma hepsi öyle değil açık dediysem tanga sütyenle gezen
En İyi Cevaplar
Özgürlük evet ama aynı zamanda saygısızlık. Bir insan vücudunu bu kadar açık ve rahat şekilde sergilememeli, bunun bir sınırı olmalı ve maalesef günümüzde kadınlar bu sınırların çok dışındalar.
Ben erkek olarak bile şortum diz hizasında olsun, içimi gösterecek bir gömlek giymeyeyim derdindeyken, kadınların artık cinsel uzuvlarını gösterecek noktaya gelmiş olmaları aklım almıyor.04 Yorumla
Soran2 ayErkek olarak derlen? Erkeklerin de aşırı çıplak olması normal görmüyorum kaslarını sergiliyor bazıları
- 2 ay
Ben erkek olarak dikkat ediyorum diyorum, "ben" demişim orada dikkat et. Başkaları beni alakadar etmez. Nasıl aşırı açık giyinen veya giyinmeyen kadınlar sizi alakadar etmiyorsa.
Diğer yandan erkeklerin %10 ancak böyleyken, kadınların %50'si neredeyse böyle, bunu da unutmamak lazım.
Gizli Üye(45 üstü)2 ay1. Açık giyinen kadına bakan erkek sapık değil, o kadar kendini açan biri SAPIKTIR. Bunu da o kafana sok.
2. Aşırı açık giyinen birine YANIYOR DEMEK Kİ diye düşünüyoruz. Gerisini siz anlayın.
3. Her şeyi erkeklere mal etmeyin çünkü sıkıntı bu beyinlerde.115 Yorumla
Cevap sahibi1 ayKardeş erkekte nefis vardır bunun bilincinde değiller. Ciplak bir erkeğe bakan kadin ile ciplak kadina bakan erkek ayni kategoride değildir. Erkeklerin nefsi çekerken kadinlarda uyartim olmuyor. Bu sefer de Erkeklere Sapık damgasi vuruyorlar.
Bizler sapık değiliz, Allahın verdiği nefsi yasiyoruz, hakim olmak cok zor.
Bak mesela vitrinde çanta veya ayakkabi görmek de bizi etkilemiyor. Çilek ve çiçek diye aklimiz gitmiyor ama bu kadin milletini etkiliyor. Simdi biz birsey diyormuyuz? Onlar da bu durumu bilmek zorundalar. Ben kçımı açacam sen bakmayacan mantığını Yanlıştır.
Bir kadin kendisine bakılmasını istemiyorsa acıp gostermeyecek. Ben de bunu bilirim.
Evliyken karisina bağıran erkek için eşine Şiddet uyguladi deniyor ama kocasina bagiran kadin şiddet uygulamis olmuyor mu? Bir ceza varsa her iki tarafi da etkilemesi lazim bazi olaylarda da.
Çok saçna şeyler var.- 1 ay
Anlattıklarının cogu tek taraflı. Ben çantaya bakan, galeriden geçerken arabaya bakan uabda futbol kıyafetlerine bakan çok erkek biliyorrum. Her insanın ilgi alanı farklıdır. Buradaki kriter başkasını rahatsız edip , onun hayatını engelleyip engellemedigine bagldir. Mesela vitrinde değil de karının yolda giderken kolundaki çantaya uzun uzun baksan kadına bakmadan kadın yine rahatsiz olur. Hatta bir erkek senin çantama baksa sej de rahatsız olursun. Karşıdaki erkek onun nefsi var demezsin. Acaba yan kesici mi dersin. Yani bunun erkek nefsi ile ya da karının vitrine bakması ile alakası yok. Başkasını rahatsız etmediğin sürece bakabilirsin ama rahatsız edersen ve seni şikayet ederse iki kolunda polisi görürsün
- 1 ay
Anlattıklarının cogu tek taraflı. Ben çantaya bakan, galeriden geçerken arabaya bakan uabda futbol kıyafetlerine bakan çok erkek biliyorrum. Her insanın ilgi alanı farklıdır. Buradaki kriter başkasını rahatsız edip , onun hayatını engelleyip engellemedigine bagldir. Mesela vitrinde değil de karının yolda giderken kolundaki çantaya uzun uzun baksan kadına bakmadan kadın yine rahatsiz olur. Hatta bir erkek senin çantama baksa sej de rahatsız olursun. Karşıdaki erkek onun nefsi var demezsin. Acaba yan kesici mi dersin. Yani bunun erkek nefsi ile ya da karının vitrine bakması ile alakası yok. Başkasını rahatsız etmediğin sürece bakabilirsin ama rahatsız edersen ve seni şikayet ederse iki kolunda polisi görürsün
Cevap sahibi1 ayYaa arkadasim benim verdiğim örnekler cinslerin birbirinden farkını anlatmak.
Kadinlar kendilerinde hissetmedikleri olaylari erkekler de hissetmemeli istiyor. Bende Fıtrattan bahsettim. Bu Allah vergisi bir nefis.
Allah kadına Tesettürü emretmistir heryerini açmayı değil. Erkeğe de bakma demiş ama ortalik o kadar ciplak dolu ki insan engel olamiyor.
Etki 》tepki denen olay var. Etki oluştuğu sürece tepki de gelir. Tepkiden rahatsız olunuyorlarsa o zaman Etkiyi ortadan kaldiracaklar. Ben de bunu ifade ediyorum.
Erkeksin Soru başlığına bakarsan karını bacını açık giydirir misin? Yani için el verir mi?
Ben yanlis bisey soylemiyorum. Sözlerim dobradır ve olması gereken de budur.- 1 ay
Kardeşim kanunlar sadece dine göre değildir. Herkesin inancı farklıdır ve tek bir inanc diğer insanları yönetemez. İkincisi de ciplaklik kıyafet giymemektir. Kısa giyinmek, rahat giyinmek farklı şeydir çıplak olmak farklı şeydir. Herkesin kapalı oldugu ülkeler Suudi Arabistan, Kuveyt, Afganistan, Yemen gibi ülkelerde insanlar mutsuz ne hep laik ülkelere kaçmaya çalışıyorlar. Sadece kralların akrabaları ve devletten para alanlar ülkede kalıyor, onlar da sık sık laik ülkelere gezmeye gidiyor, çocuklarını laik ülkelerde okutuyor. Siz onlara ozenmeyin yoksa siz de başka ülkelere kaçmak istersiniz
Cevap sahibi1 ay@Baleman Benim onlara özendiğim falan yok. Kim nere giderse gitsin beni ilgilendirmez.
Ben sorunun kaynağını anlatıyorum, bana yok Laik yok bilmem ne diye cevap vermeyin. Gözüm kör değil, seninki de kör değil. Sen de Her şeyin farkındasın.
Daha fazla polemiğe sokma beni, bu kadar yeterli. Fazla cümle de kurmak istemiyorum.
Korktuğumdan değil, bundan sonra kuracağım cümleleri anlamayacağınız için işin içine ARGO kelime de katmak istemiyorum. Bu yüzden bu konu burada kalsın.
Tıpkı bir Ateiste Allah var inancını sokmaya benzedi bu iş. İster inanırsınız, isterseniz ne yapar yaparsınız siz bilirsiniz.
Ben size gerekçesini söyledim.
ETKİ...> Tepki... Bu iş böyledir. Tepki istemiyorsanız. Etkiyi ortadan kaldıracaksın. NOKTAAAAAAA
Cevap sahibi1 ay@Baleman Sen bildiğin yoldan git, öteki tarafta niye benim dediklerimi yapmadın diye dövünüp duracaksın. Hakikate gözlerin açıldığında kim yargılı davranıyor görürsün.
Herkes her istediğini yapmakta özgürdür ama getirisini de kabul etmiş demektir.
Soran1 ayO zaman kadınlar bir şey yapınca nefisinde var diyin küfür etmeyin belki kadında beğenilmek istiyor a yok …. Dersiniz erkeğe gelince nefis
Cevap sahibi1 aySoran kişi, Allah her cinsi ayrı yaratmıştır.
Kadına süslenme güzel görünme nefsi vermiştir ama demiş ki tesettürlü olacaksın yalnız Kocana serbest.
Erkeğe de kadını nefis olarak vermiştir, başkasına bakma evinde Helalin serbest...
Şimdi dışarı çıkıldığında sistematiği sence kim bozuyor?
Ben sana doğrusunu anlatıyorum, şurada 1 erkek yoktur ki tepki vermesin, mümkünnnn değil. Ama çoğu benim gibi doğruları söyleyenleri taşlar ki kadınlar açık gezsin, kendisinin de gözleri bayram etsin. Yani bilmediğiniz çok şey var.
Cevap sahibi1 ay@Baleman Kardeşş, heee heee tamam dinden imandan uzak arkadaşım. bir tek sen herşeyi biliyon.
- 1 ay
Kardeş bunu sana aktaran kişileri hepsi çok eşli erkekler. Dolayısı ile tek taraflı bakılmış olaya. İkincisi de yozlaşmış Arap toplumunu kontrol altına almak icin sert kurallar lazımdı. Şimdi geçerliliği pek yok. Tesettür bir tercihtir, giyene saygı duyariz. Ama giymeyen de günah işlemiyor emin ol.
Cevap sahibi1 ay@Baleman Kardeş beni sürekli polemiğin içerisinde çekip durma. Sen yok diyorsun diye YOK olacak hali de yok. Bir tek senin aklın eriyor demi bu işlere?
Her şey zaten Arap kültürü vs. vs... Sen çok yaşa, bir akıllı sensin. Sen devam et. Merak etme bir zaman sonra Azrail sana da uğrayacak, senin de içindeki ruhunu çekip çıkaracak, o zamanki gözlerin daha net görecek ama geri gelemeyeceksin artık. Hani okulda sınav bittiğinde, hadi herkes kağıtlarını teslim etsin dendiğinde artık bildiğin soru bile olsa yapamıyorsun süre doluyor ya...
işte orası da aynı hesap. Süren bittiğinde elimdekilerde gideceksin, sen bu aklı yaşamaya devam et, Sonsuz bir hayat var ve göreceksin. Bu arada sana Müslüman diyemem çünkü Allahın emirlerine asi geliyorsun ve Müslüman olsan bile kendini imanından etmiş olursun o sebeple söyledim.
Senin gibi kişileri Dinden imandan haberleri olmayıp da çok bilmiş davranmalarına da gıcık oluyorum.
Var git kendi yoluna, bir daha da mesaja cevap yazma.
- Moda & Stil konusunda 773 cevap paylaştı.
2 ayKesinlikle itici ucuz ruhlu ve çöp buluyorum bu kadar açık söylüyorum asalet kapalılıktadır çıplaklık da değildir çıplaklık ucuzluktur bir kadını çırılçıplak görmek yerine onu uzun askılı bir elbise içinde görmeyi tercih
01 Yorumla- 2 ay
.. ederim*
Yapay Zeka Cevapladı
Bence moda, herkesin kendi hikayesini anlattığı, kendini ifade ettiği kocaman bir alan kanka! 🤩 Herkesin tarzı, kendini iyi hissetme şekli bambaşka. O yüzden başkalarının giyim tercihlerine saygı duymak, onların özgür seçimleri olduğunu bilmek bence çok önemli. Kendi stilimizi yaratırken başkalarına ilham olmak ne kadar güzelse, onların seçimlerine de hoşgörüyle yaklaşmak bence özgürlüğün ta kendisi! 💪😉 Herkes kendi çizgisinde mutlu ve özgün olmalı! ✨
02 Yorumla
Soran2 ayModa kalça göğüs göstermek mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Moda & Stil konusunda 624 cevap paylaştı.
2 ayGiyinmenin bir adabı olur kadın erkek dikkat etmeli. Aşırı açık giyinip etkileşim almak istiyorlar ondan sonra erkekler prenses oldu diyorlar eee öyle kıyafet ile dolaşınca uğruna çabalayacak kadın kalmıyorki
02 Yorumla
Soran2 ayNe saçmalıyorsun kıyafetle mi bi kadın için çabalayacaksın
- 2 ay
İşinize gelmeyince saçmalama oluyor yarı çıplak gezip ilgi manyağı biri için çaba sarfetmem
2 ayHerşeyin aşırısı beni irite ediyor açıkçası. Onlarınkisi açıklık değil çıplaklık. Erkeklerin işi gerçekten bu konuda zor, Allah yardımcıları olsun ne diyim yani
110 Yorumla
Soran2 ayErkeklerin işi mi zor çıplak erkek görünce bakıyor musun pis pis? Hayır o erkekler spk bakıyırda
- 2 ay
Ben bakmıyorum, çevremde de yok çok şükür. Ama o tarz kadınlara ben bile bakıyorum yani ister istemez insanın gözü kayıyor. Savunmuyorum ancak kadınlar resmen çıplak
Soran2 ayKadının bakması ile erkeğin bakması aynı şey değil kadın pis gözle bakmıyor
- 2 ay
Tamamda teshircilikle göz zinasına teşvik ediyorlar. Maalesef bu konuda hemcinslerimi savunamıyorum yani
Soran2 ayKocan baka bilir yani? Göz tesettürü diye bir şey var sapklık aldatmak bu şapkaları sacunla
Soran2 aySavunma
- 2 ay
Biraz düzgün mü okusan acaba? Kocam bakamaz. Bakması doğru demiyorum ama kadınlar o kadar çıplak giyiniyor ki ben kadın olduğum halde gözüm kayıyor bakıyorum diyorum. İşleri zor işte bakmamak için çok iyi bir irade lazım
Soran2 aySenin bakman ile erkeğin bakması aynı şey mi
Soran2 ayNiye zor? Ben açık erkek kadın görünce hemen dönerim neden zor? Aşırı bakan erkek tacz etmiş oluyor
- 2 ay
Aşırılıktan bahsetmiyorum ben zaten
2 ayEt parçası dışında bir şey görmüyoruz. Libidomuzu düşürüyor, o giyim tarzı kadına duyduğumuz arzuyu, ilgiyi, saygıyı düşürüyor. Son olarak etten de soğuyoruz
00 Yorumla
2 ayEğer çıplaklık (anadan doğma şekil) normal bişey olsaydı bu seferde kıyafet giyeceğiz diye uğraşırlardı
10 Yorumla
2 ayDress code diye bir şey var buna uyulduğu sürece sorun yok benim için
18 Yorumla- 2 ay
Google a dress code yaz anlarsın
- 2 ay
Ne demekmiş
- 2 ay
Demek ki ne demek istediğimi de öğrenemedin
Soran2 ay@bilir042 öğrenip ne yapacaksın sende mi giyeceksin
- Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı.
1 ayAşırı açıktan kastın nedir yani yolda bikiniyle dolaşanları diyosan haklısın
01 Yorumla
Soran1 ayGöğüsü kalçası iç çsmaşırı görünen
özgürlük falan degil ne demek istediğini açık bi şekilde ifade etmişsin ben de açık giyinen biriyim ama dışarıda çıplak insan görmek istemiyorum
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Normal bulanlar çıplak gezen erkekleri görünce de laf etmesin midesi bulanmasın madem eşitlik diyorlar ya hani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAşırı yorumu kişiden kişiye değişir. Üst tarafı çıplak kimse gezmez, belki plajda güneşlenirken olur. Yazın ise daha modern semtlerde kadınlar rahat gezebiliyor ve bu da ülkemiz için güzel bir şey.
012 Yorumla
Soran2 ayNeden güzel? Çıplaklık ve çarşaf bana göre aşırı
Cevap sahibi2 ayçıplak olmak için hiçbir şey giymemek gerekir ve bu ülkemizde mümkün değil. Kısa giyinen kişiler çıplak değildir. Çarşaf genelde aile ve toplum baskısı ile giyilir, kendi tercihi ile giyinen çok azdır.
Soran2 ayYabancı kızlar sütyenle geziyor hiç mi yurt dışına gütmedin
Cevap sahibi2 aygenelde sütyenle gezmezler büstüyer ile gezerler. Çıplak değildirler. Ayrıcaa Türkiye' den bahsettim, ülkemizde de büstüyer ile bazı modern yerlerde gezenler var, özellikle spor slonlarında
Soran2 ayHayır bildiğin sütyenle geziyorlar görüyorum yurt dışına çok çıkıyorum Antalya’da Rus kızları görüyorum ttafık ortasında tanga bikini ile geziyorlardı tabi bizim karısını kapatan ahlak dersi veren erkeklerde melek gelmiş diyorlar öyle kızlara pis pis bakıyorlardı
Cevap sahibi2 aySokakta değil de Antalya da plaja yakın yerlerde tanga bikini giyerler normal bir şey. Yurtdışında belki İspanya İtalya da olabilir ama İngiltere Almanya da çok rastlamazsiniz. Daha gotik kıyafetler tercih ederler genelde. Bu arada 1000 kişi içinden hiyem bir kişiden değil, cogunluktan bahsediyorum. Açık giyinmeye karşı degilim
Soran1 ayAçık giyinmeye bende karşi değilim doğru yerde giyiliyorsa çokta umrumda olmuyor zaten
Cevap sahibi1 ayİnsanların ne yaptigi önemli. Kızlarımız dünyanın en büyük milli takımlarını yenerek bugün milletlerarası şampiyonluk kupasını aldılar. Taytlarini giydiler dünyayı titrettiler
Soran1 ayTaytlarını? ne giyselerdi abiye mi? Sen kızların orasına burasına mı baktın?
Cevap sahibi1 ayYazımı anlamadın sanırım
Soran1 ayFutbolcu bazı erkekler neler yapar ama kadın tayt mı giydi kötü pis öyle mi? Gel de kafayı yeme
Cevap sahibi1 ayİsteyen istediğini giyer. Voleybol için de bence yakışıyor.
2 ayGöstermeye çalışıyorlar biz de bakıyoruz bu kadar
06 Yorumla
Soran2 aySen bakınca adam mı oluyorsun? O zaman inş karımda öyle giyinir bakarlar bakacam ama karıma kimse bakmasın diyemezsin
- 2 ay
Açık giyersen bakarlar
Soran2 ayBakmaya hakım yok Müslüman mısın
- 2 ay
Bak şunu anlamıyorum. Sen açacaksın ama kimse bakmayacak öyle mi
Soran2 ayMüdlümanmısın? Onlar sapkşar için mi açık giyiniyor? Bakıyorsan ….
- 2 ay
Bir kadın dışarıda neden memesi bacakları poposu görünene kadar açar?
götü basi gözüken birseyi carsida giyosa saygisizlik ama normal sort crop falansa normaldir yani
10 Yorumla
2 ayMedeniyet açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden medeni
10 YorumlaModa & Stil konusunda 306 cevap paylaştı. bakan erkek sapıksa giyen kız da sapıktır kes otur yerine. terbiyesiz.
01 YorumlaModa & Stil konusunda 339 cevap paylaştı. Çok açık giyinmek özgürlük değildir açıklığnda bi sınırı var
00 Yorumla
2 ayBen açık giyen kızlara kötü bakmam kendi tercihleri saygı duyarım bazen bazı açık giyimler cidden güzel gözükür. Ama ben kendim için tercih etmem yani vücudumu neden başkalarına gösterme gereği duyayım ki
05 Yorumla
Soran2 ayÖyle açık giyimleri demiyorum
- 2 ay
Nasıl mesela
Soran2 ayKalçası çıplak gibi giyinen kızlar görüyorum
- 2 ay
Kendi tercihleri ben onuda diyorum zaten kötü gözükebilir evet ama sana göre bana göre o
Soran2 aySadece kendi gördüklerim çevrem hakında konuşuyorum aşırı açık giyinip iç çamaşırı veya göğüs ucunu sadece kapatıyor bazıları bu moda değil ve erkek bakınca hoşlarına gidiyordu o kadınların hata bi arkadaşım çok kısa şort giymişti resmen tanga gibi erkekler baktığında daha çok kıvırıyordu bu normal mi üstelik yaşlı erkeklerin bakınca bile kıvırıyordu
Dikkat çekme ile özgürlüğü karıştırıyorlar sanırım.
00 Yorumla
2 ayBu bir özgürlük değil bence. Aynı oranda bir erkek giyinse, kesinlikle sapık muamelesi görür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayLaik bir ülkede yaşıyoruz, kadınları Afganistan, İran gibi zorla kapatamazlar.
01 Yorumla
Soran2 ayAynı şey değil dediğim açık giyinmek ile çıplsklık aymı şey değil karın da bikiniyle gezsin
Gizli Üye(25-29)2 ayNerde ne giymesini bilmeyen kişiler olarak görüyorum.
01 Yorumla
2 ayAşırı açık giyinen kadın çekici değildir.. Ciddiye almayız
03 Yorumla- 2 ay
Ayrıca soru güncelleyip duran kadınları da sadece zkcksin başka bir işe de yaramazlar
Soran2 aySen ne işe yarıyorsun? Siz erkekler kendinizi ne sanıyorsunuz aynen aynen aşırı açık koz görünce gözleriniz çıkıyor
- 2 ay
Sanane ne iş yaptığımdan her Amokachi giyinene bakmıyotuz ilgi budalası kadın uza
laik ülke de bunu soruyorsan arabistana git
05 Yorumla
Soran2 ayAynı şey değil dediğim açık giyinmek ile çıplsklık aymı şey değil karın da bikiniyle gezsin. Ben kapansınlar mı dedim kafaya bak neyle okudunuz
Soran2 ayTamam karımda sütyensşz gezsin
Soran2 ayDalga mı geçiyorsun
İlgilendirmiyor beni, hatta kimseyi
10 YorumlaBence fazla açık saygısızlık
00 YorumlaBenim için fark etmez
00 YorumlaSaygısızlık evlilikten soğuma sebebim
00 YorumlaYerine göre değişir
00 Yorumla
2 ayHerkes istediğini giysin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayBunu kadınlara sormak gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aybiz erkekler penisimiz belli olacak şekilde giyinsek sapık oluruz
00 YorumlaBende açık giyerim
24 Yorumla- 2 ay
ciddili mi
Soran2 ay@MRXFurkann sorduğum soruya pişman eti pis erkekler
Soran2 ay@MRXFurkann senin gibiler niye var
- 2 ay
Doyurmak için
Gizli Üye(18-24)1 ayİğrenç ve kötü ucuz buluyorum
00 Yorumla
2 aySaygısızlık
20 Yorumla
2 ayHiç hoş değil. Ferace ile dolaşsın herkes
02 Yorumla- 2 ay
Kendi bedeni kendi kararı sanane
Soran2 ayFeraceyi sen giy
2 ayaşırı açıksa saygısızlık
00 YorumlaModa & Stil konusunda 732 cevap paylaştı. Teşhircilik bence
00 Yorumla
2 ayTeşhircilik
00 Yorumlateşhircilik
00 YorumlaModa & Stil konusunda 5,8b cevap paylaştı. Özgürlük.
00 Yorumla
2 ayutanmazlar onlar
00 YorumlaNe izgurlugu bu bildigin tutsaklik
00 Yorumla
2 ayBizi ilgilendirmez
00 Yorumla
2 aySaygısızlık
00 Yorumla
2 ayÖyle özgürlük olmaz bkonu çıkaran var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayUcuz pazar malı
03 Yorumla
Soran2 ayBakan erkek ne ahlaklı namuslu mu
Cevap sahibi2 ayO da basit onun gibi sütü bozulmuş
Cevap sahibi2 ayİkiside aynı köylü
Gizli Üye(25-29)2 aySaygısızlık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayTeşhircilik
00 Yorumlayakışanı giymek
00 Yorumla
2 ayDeğil zaten
00 Yorumla
2 ayEdepsizliktir
00 YorumlaTeşhir
00 YorumlaGörmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAşırı arzuluyorum
03 Yorumla
Soran2 ayKarınıda kesin kapatıp baskı yapıyorsun zaten hepiniz aynısınız kusucam
Cevap sahibi2 ayFenayım ya
Soran2 ayEvden çıkma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne