Aşırı açık giyinen kadınlar hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz, sizce saygısızlık mı özgürlük mü?

Aşırı açık giyinmem bana göre normal değil, bakan erkek zaten sapk onu söylemeye gerek yok ama aşırı açık giyinmeyi normal bulmuyorum

mesela Rus kadınların bazıları üst tarafı çıplak havuza giriyor yabancı kadınlar bunu çok yapıyor ben görmek mi zorundayım? Dışarıda yolda bikiniyle gezen Rus kızları oluyor neden yani?

Erkekler bakar normal asla demiyorum hakları yok ama neden bu kadar açık giyiniyor bazıları neden kalçaları göğsü gözümüze sokuyorlar kimseyi de süzmem ama yere bakıp mı yürüyecek görünce dönerim ama neden hiç mi rahatsız olamıyorlar? Merak ediyorum

Güncellemeler
1 sa
Arkadaşlar neyle okudunuz yazıyı ben normal açıklığa mı laf ediyorum kısa etek giymeyi deniyorum kalçası görünecek kadar yanı iç çamarşıyla gezmek
Güncellemeler
1 sa
Mini etek hafif göğüs dekolteyi demiyorum bazılarında anlama bozukluğu olduğu için yazıyorum bende açığım anlama kıtlar arabıstana git demiş
Aşırı açık giyinen kadınlar hakkında gerçekten ne düşünüyorsunuz, sizce saygısızlık mı özgürlük mü?