Arkadaşlar saçlarım çok yağlı. Sabah duş alıyorum akşama sanki 1 haftalık yıkanmamışım gibi yağ içinde. Yağlıyken şekle bile girmiyor.Yağlı saçlara hangi şampuanVar mı bildiğiniz saçları kuru tutan şampuan?
Hangi marka şampuan kullanıyorsunuz? Yağlı saçlara hangi şampuanı önerirsiniz?
Selam, Şampuan saç için çok önemli bir ürün gerçekten. Hem saçının yapısıyla uyumlu olacak hem saçını çok iyi temizleyecek ve saçına zararı olmayan bir ürün olacak. Bu yüzden şampuan seçiminde çok özenle davranıyorum. Benim tercihim Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanı. Sana da ürün hakkında biraz bilgi vermek isterim.
Elidor By Elvin Levinler Şampuan Sayesinde Saçlar Daha Canlı!
Benim de saçlarımın yapısı biraz yağlı genelde. Bu yüzden de saçlarım için en uygun şampuanı bulmak biraz zamanımı alsa da Elidor'un By Elvin Levinler Saç Şampuanıyla tanıştıktan sonra kesinlikle saçlarım için çok doğru bir ürün olduğuna karar verdim. Saçları derinlemesine temizliyor ve saçlara hacim veriyor. Sana da ürünün kalbimi fetheden özelliklerinden biraz bahsetmek istiyorum.
Gün Boyu Hacimli Saçlar Seninle Olur
Evet, yanlış duymadın. Hava şartları, ısı, yanlış ürün kullanımı yüzünden saçlarımız hacimsiz ve cansız görünebiliyor. Bu yüzden de Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanı hemen imdadımıza yetişiyor. Ürün saçlarımızın daha hacimli görünmesine olanak sunuyor ve bu özelliğini çok sevdiğimi söyleyebilirim. Gün boyu saçlarımda etkisini gösterdiği için aklım saçlarımda kalmıyor.
İçerisindeki Nar Çekirdeği Yağı Saçlarını Besler
Nar, zengin besleyici içeriğiyle bilinir bu yüzden de bu zengin besleyici özelliği saç şampuanının içerisinde bulunduğundan saçlarımıza uyguladığımız zaman saçlarımız bu zengin içerikten güç bulacağından, saçlarımızı hem besler hem de güç verir. Ben saçlarıma uyguladığım andan beri bu eşsiz kokuya ve zengin içeriğine hayran kaldım diyebilirim.:)
Silikonsuz Yapısıyla Saçlarına Zarar Vermez
Silikonsuz olması çok iyi bence çünkü bazı kozmetik ürünlerde silikonun olması çok can sıkıcı bir durum olabiliyor. Şahsen ürünü almadan önce özellikle silikonlu olup olmamasına dikkat ediyorum ben. Bazen silikonlu ürüne denk gelirsen almak bile istemeyebiliyorsun çoğu zaman fakat ürünün içeriği konusunda kesinlikle rahat edebilirsin. Silikon gibi zararlı kimyasallar içermediğinden saçlarımız emin ellerde diyebiliriz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hiç bir sampuan yagı azaltmıyo senin bünyenle ilgili bir durum kiminn saclarıda cok kuru olur kimi kepek yapar hepsi bünyeden. Sadece sampuan kullanmağ bu dalan ın falan zeytinyaglı sabunları oluyo önce sabunla yıka arkasına yumuşak olsun diye sampuanla yıka onuda komili kullanabilirsin. Ama dedigim gibi tek şampuanla yıkıyosan oda etkili cünkü sampuanlar hep kremli. Sabunda kullan
Eski kız arkadaşım, Akmerkez'de şimdi adını hatırlamadığım bir güzellik merkezinde güzellik uzmanıydı. Onun söylediğine göre yağlı saçlar sağlıklı olurlarmış ve kolay kolay atlatılamıyor.
Bir yağ ismi söylüyordu yağlı saçlar için onu netten araştırabilrisen bulursun. Argan yağı gibi bişey olması lazım. Onunla saça maske yaptın mı iyi gelirmiş.
Denerim kardeşim çok saol. Sağlıklı saçlarım o konuda sıkıntı yokta. Çok yağlı işte. Sanki jöle sürmüşsünde yagmurlu havaya maruz kalmışsın gibi yapışıyor kafama :/
hocam benimde öyle her gün yıkıyorum ve fön çekiyorm mecburen. Ama Allah'a şükür yerli yerindeler. Kel kalan yaşıtlarımı falan görünce çevrede bir kez daha şükrediyorum.
Bende aynı sorun var malesef saç deriim ve yüzüm yağlanıyor sabah duş alsam akşama kadar ıslanıyor yağdan clear kullanıyorum faydalı olduğundan değil alıştığımdan yağlı olmasından kaynaklı dökülmede yapıyor engel olamıyosun doktor normal dedi verhasıl dökülüyor işte
Elidor kullanıyorum. Yağlı saçlar için sürekli duş alma kuru şampuan kullan ve duş alirken kullandığın şampuanı yağlı ve kepeğe karşı olarak seç içerisine 1 kaşık deniz tuzu kat öyle yıka ayrıca iyice durala ve 1 su bardağı suyun içerisine 3 4 kaşık elma sirkesi ekle saçlarına dök masaj yap bir kaç dakika beklesin yika bu şekilde yağ oranını azaltabilirsin.
HERKES KENDİ ŞAMPUANINI KENDİ SEÇSİN ÇOK UCUZ ŞAMPUANLAR DAHİ SİZE İYİ GELEBİLİR. ÇOK SIK ŞAMPUAN DEĞİŞTİRMEK SAÇLARDA KEPEK OLUŞUMUNA NEDENLERİNDENDİR
saçlar kuru kalmaz şimdi saçın kıvırcık fön çektirdin düz oldu hep düzmü kalacak. hergün yıka yanlızca yğlı saçtan şikayetçi isen natüredl sabun kullan ya da kükürt içerikli sabun saç yağını yok eder bu sabunlar kepek yapıyor dersen saçının son durulama suyuna elma sirkesi kat hem yağlanmayı geciktirir hemde ışıl ışıl olur saçların
En İyi Cevaplar