Watsons, Gratis, Eve, Yves Rocher, Kerastase ve hepsi (diğer)
Dove
Pantene
Elidor
Gliss
Kerastase
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sulfat bileşeni olmayan şampuan tavsiye ederim, ben bur ara Natura Siberica kullandım ama o da saçlarıma düşmedi, satışta olursa yine kullanacağım başka şekillerini ürünleri iyiydi. Diğer tüm çoğu bilinen marka içeriğinde Sulfat bileşeni var zaten. Kullandıkça daha fazla saçlar kirleniyor, yağlı oluyor mecbur yine yıkıyor insan ürün alımı çoğalıyor))
Saç derisi için detoks olsun diye kükürtlü sabun kullanırım, öneririm. Ama sabunlar bazlı olduğu için mutlaka nötralize etmek için sonda saçınızı asitli olan sirke/limon suyu ve. s ile yıkayın. Saçlarımız protein esaslı ve proteinler de daha çok asit yönümlü olduğu için asidik şeyleri saçlarımız sever, bu sebeple sirke saça parlaklık veriyor aynı şeyi limon suyu da yapabilir hem bunları sürünce saç telleri iyi ayrılıyor düz görünüm alıyor
Sonuç: dikkatli ve özenli olacaksanız, zamanınız bu bakımdan değerli olacaksa Sizin için saçınızı kükürtlü, gil içerikli sabunlar ile bir güzel yıkayın, saç derisini masaj edin daha sonra ayran, sirke, limon suyu ve asitli olabilecek diğer şeylerle durulayın)) ya da Sulfat içermeyen şampuan seçin. Üzerinde yazılan şöyle parlaklık veriyor, şu saç tipleri için geçerli yazıları çok masumca ve bana komik geliyor (şampuan'da) zira içindekilere baktığımız zaman aynı benzer içerik var, peki o özellikleri veren gereken içerikler hangi % i taşıyor?
Unutmayın ürünlerin içerik kısmında yazılanlar en çok olandan en az olana kadar sırası ile yazılır
@Behavaha bu markaları duymadım bakıyorum şimdi internetten içeriğine bakmam lazım çünkü
@Behavaha baktım ikinci şampuan birinciden daha iyi içerik bakımından. Hem de ikinci şampuan markası daha asit yapı PH5,5 özelliğini vurgulamış saç derisine ve saçlara daha uygun. Birincide parfüm içeriği neredeyse önemli içeriklerden daha ön sırada fazla kullanılmış ikincide ise sonlara doğru ve az kullanılmış gerekli içerikler ön sırada ve özellikle asit dengesi için limon turşusu kullanılmış bu daha iyi. Almanyadan ithal marka ikincisi, birincisi Türkiye ürünü. Kendiniz de ürünleri aldığınız zaman küçük yazılsa da içeriği ve gereken bilgileri okuyabilirsiniz isterseniz.
@Behavaha bir de saç uzatmak daha çok saç çıkması için saç derisi ve kafada olan damarlar daha çok çalışmalı kan vermeli oraya bunun için saç yıkama zamanı en az 2-3 dak masaj yapılmalı. Saç uzaması için çeşitli yağları denemeniz mümkün. Hindistancevizi yağı, badem yağı ve. s gibi türlü yağlar saçları uzatır onlarla saç derisine masaj yapmak ve bir gün bekletmek iyi sonuç verir. Sonra yıkamak şartı ile tâbi kokuları iyi olmaz kalınca)) devamlı ve düzenli yapın sadece. Bir de saç dökülmesi zamanı ilk olarak mineral ve vitamin yüzdesini araştırın. Bazı mineral ve vitaminlerin az olması saç tırnak dökülmesine/bozulmasına sebep olur. Bazı hastalıklar da olabilir. Bunlar yok ise, eminseniz o zaman şampuan seçimine geçin
@Behavaha az daha unutuyordum)) saçları ılık suyla yıkayın ve saçınızı yıkadığınız su içeriği de önemli)) eğer fazla cod (sert) ya da klor içerikli ise saçlara iyi gelmez üstelik böyle sudan çok sıcak derecelerde 36+ yıkama olursa daha fazla saç derisinin florasını değiştirir/yok eder
Ürününün içindekiler kısmını kast ettiyseniz. Olabildiğince kontrol ediyorum. Tabi bilgili bir kişi ile fikir alışverişinde bulunmak fırsatı pek nadir denk gelen bir durum. O yüzden sormak ve fikir alışverişinde bulunmak istedim... (Umuyorum kaba bir yazım şekli yoktur yorumumda..)
@Behavaha sorun değil, içeriğine bakıp bakmadığınızı sormadım ve bilmediğim için mecbur tekrar tekrar içeriğe bakmanızı önerdim)) ilerisi için, hem diğer okuyanlar için. Dikkatiniz için teşekkürler. Sorunuz olursa çekinmeyin
@Behavaha hiç sorun değil)) rica ederim yardımım olduysa ne mutlu bana🌹🤗
Eczacı önerisi ile TheraSilk kullanmaya başladım o çok güzel bir doku veriyor saçlarıma. Ama bu bana sivilce çıktığı için verildi, bir de kepeklenmeye de iyi geliyormuş. Genelde yağlı bir derim var, daha 1 kez kullandım bu şampuanı. Tto şampuan yazılmıştı ayrı olarak ama o da saçları sertleştirip kuruttuğu için TheraSilk aldım.
Nizoral diye Bir Marc’a kullanıyorum şu an bu eczane ürünü bir şampuan eczaneden alınan şampuanlar açıkçası ben daha çok tavsiye ederim marketlerden alınan şampuanlar gerçekten güzel temizlemiyor ve daha çok saç dökülmesi yapıyor bence içinde ketakanozol olan bir şampuan almaya dikkat et
Tatlım selam 💖 19 yaşında yağlı ve dökülen saçlarla uğraşmak gerçekten moral bozabiliyor ama çözümü var! Ben anketten Kerastase ve hepsi (diğer) seçeneğini seçiyorum. Çünkü yağlı saçlarda sadece temizlemesi değil, saç derisini dengelemesi de önemli. Arındırıcı ama saç boylarını kurutmayan bir şampuan mucize yaratıyor ✨ Haftada bir saç derisi peelingi gibi etkili bir arındırıcı kullanmak da dökülmeyi azaltmada çok işe yarıyor. Saç derin hassas mı, kaşıntı oluyor mu? Ona göre minik tüyolar da verebilirim 💆🏻♀️💛
Cevap
9Cevap
Bioblasın sarımsak şampuanı gerçekten işe yarıyor. Fiyat performans açısından iyi. Vichy Dercos da biraz daha yüksek bütçeli içindeki amineksil bileşeni dökülmeye karşı klinik olarak test edilmiş
Bioxcin-forte serisini kullan eczane ürünü zaten düzenli kullanımda saçları uzatıyorsa ve dökülmeyi minimuma indiryot
Elidor kullanıyorum ama farklımolarak sarımsak ve sogun suyunu kullanıyorum saç dökülmesini engelliyor n
Hunca care ph 5.5. Derinin ph derecesine göre şampuan seçilmesini öneriyor uzmanlar. Ancak yinede bir doktora danışmanızda fayda var.
Clear şampuanını kullanıyorum kepek olmamasına bire bir Clear haricinde o kadar şampuan kullandım hiçbirinde memnun kalmadım
Adını hatırlamıyorum ama saç kremi şampuan bir arada olan bir ürün
dove ya, alternatif geliştirmeye çalıştım da, yok
Yıllarca elseve kullandım birkaç aydır DP tuzduz kullanıyorum
dove hair therapy kullanıyorum son 2 senedir. Çünkü normal şampuan lar saç diplerimde ve vücudumda kaşınma yapıyor. Dove hair therapy sıfır sülfat sıfır tuz içerdiği icin bunu tercih ediyorum. Gerçekten işe yarıyor bende
Şampuan önemli değil, saç önemli.
Haldır şaldır benimki
Gliss kullanıyorum
Gliss kullanıyorum gayet memnunum
Elidor
Hedan sovdirs
Elidor Mor
Davines
Dp kesinlikle
Pantene
Mavi Elidor super
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?