Hellöö tatlım :-) öncelikle saçımızı iyi tanımalıyız ve onun ihtiyaçlarına göre bir bakım serisi kullanmalıyız. Yanlış seçimler saçlarımızın dökülmesine, seyrekleşmesine ve şeklinin bozulmasına yol açabilir.
Sağlıklı saçlar için şampuan ve saç kremi seçimi neden önemlidir?
Eğer saçların yağlıysa yağı dengeleyen eğer kuruysa nemlendiren boyalıysa rengini canlı tutan ürünleri kullanmalıyız aksi takdirde saçlarımızı yağlandırabilir, nemini kaybedebilir, kepeklendirebilir ve en kötüsü dükülmelerine neden olabiliriz bunun için en sağlıklı seçim saçlarının ihtiyacına kulak vermen olacaktır.
Saç kremi her yıkamada kullanılmalı mıdır?
Saç kremini her şampuanlamadan sonra kullanmalıyız çünkü saç kremlerimiz saçımıza kaybettikleri nemi ve yumuşaklığı yeniden sağlar, şampuanla birlikte saçımızı tamamen onarır üstelik saçlarımızı daha kolay taramamıza da neden olurlar.
Bu karantinadan dolayı evden çıkamadığım günlerde saçlarım stresten ötürü yıprandı bu dönemde de en büyük yardımcım Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı oldu İçeriğindeki arginin ve seramid sayesinde saçları derinlemesine besliyor ve kısa süre içerisinde onarıyor. Duşta ıslak saçlarına uygula ve durula işte bu kadar kolay. İlk kullanımdan itibaren derinlemesine temizlediğini ve onardığını hissedeceksin. Üstelik benim gibi kokusunu seveceğinden de eminim.
Sağlıklı ve onarılmış saçlar için bakım kremi önerim: Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Saçları 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde neme doyuran ve onaran kendimin de severek kullandığı Elidor 1 dakikada Anında Onarıcı Bakım Süper saç kremini kullanmanı öneririm. İlk kullanımdan itibaren farkı görebilirsin. Benim saçlarım hiç olmadığı kadar yumuşak hale geldi ve nem dengesi de tam olarak sağlandı. İçeriğindeki arginin ve seramid sayesinde saçları derinlemesine besliyor ve kısa süre içerisinde onarıyor. Duşta ıslak saça diplere değdirmeden sürüp, 1 dakika beklettikten sonra durulanıyor. Sonra onarılmış, sağlıklı ve güzel saçlara merhaba. Umarım yardımcı olabilmişimdir seni seviyore <3
4)Nemlendirici 5)Dalgalı onun dışında şampuanla birlikte sabun da kullanıyorum duru zeytinyağlı .. saçımı bazen kremle şekillendiririm bazen spreyle; ama krem haftada bir fix ..
Elidor pembe güçlü ve parlak serisini kullanıyorum. Saçlarım dalgalı siyah sırtımda uzunluğu daha önce belimden aşağıdaydi omuzlarına kadar kestirdim çok şükür uzadı yine. Kullandığım şampuan ve kremimden çok memnunum saçlarımı besliyor. Hem daha canlı ve dolgun gösteriyor hemde dış etkenlerden koruyor. Önceden koparak dökülen saçlarımı güçlendirdi dökülmeleri de azalttı daha ne isterim ki ♥️
İlk önce şampuan ve saç kremim pantene micellar serisi. aynı markadan seçmen fazla yabancı kimyasal kullanmaman anlamına gelir. Saçların o kimyaya alışır ve zamanla yumuşar. Şampuan tercihimi saçlarımın ihtiyacı neyse ona göre yapıyorum. Yani besin ve yağ içeren ürünler her zaman için tercihimdir. Son sorun galiba 😊 saçlarım kıvırcık.
Elidor Onarıcı Bakım Serisine başladım tekrar. Birkaç gündür kullanıyorum. Geçen ay Elidor Güçlü ve Parlak serisini kullanıyordum. Şampuanım her saç tipine uygun ve onarıcı bakım için geliştirilmiş bir formüle sahip. Saçlarımın doğal haşi dalgalı ve orta boyda. ☺️✌🏻🌸
Elseve Arginine serisini kullanıyorum çok memnunum. Saç dökülmesine karşı etkili bunun yanında saçı da güçlenidriyor canlandırıyor ve mis gibi kokuyor :) Saçlarımın doğal hali ise düz. Uzunluğu da orta ile uzun arası. ^^
hairx hacim kazandıran sampuanı gözaltı morluklaarı için kremi leke giderici kremi parfümleri el kremleri dus jelleri hepsini kullanıom cok ta güzeller bayılıom yani
En İyi Cevaplar