Saç Bakım Saçlarınız için hangi marka şampuan kullanıyorsunuz? kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saçlarım kızıl olduğu için bu marka dışında tek bir ürün kullanmıyorum. Saçıma normal sprey bile sıkmıyorum, her şeyim saçımın kimyasına uygun. 🧜🏻♀️ Saçlarınız için hangi marka şampuan kullanıyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ben şu an için Clear tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Elidor 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Clear kullanıyorum. Duşta o ferahlıkla havalara giriyorum. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Haldır Şaldır şampuanla... Ama arab sabunu daha iyi 🙄 0 0 Yorumla
ultraslan2654 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Clear veya dalin duruma göre... Eğer şekil vereceksem clear eğer şekilsiz ama yumuşak olsun dersem dalin... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Ben şu an için Clear tercih ediyorum.
Elidor
Clear kullanıyorum. Duşta o ferahlıkla havalara giriyorum.
Haldır Şaldır şampuanla... Ama arab sabunu daha iyi 🙄
Clear veya dalin duruma göre... Eğer şekil vereceksem clear eğer şekilsiz ama yumuşak olsun dersem dalin...
ben ipek şampuan kullanıyorum.
evde hangisi varsa
Wichy
Reklam yapamam krdş k. b
phyto şampuan vazgeçilmezim
Clear