Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum hep kendımı
Şu şekilde giyinme. özgürlüğü olan kızlar sadece aılede mı kazanılır?
Ailesi mağara kafasında kendisi bilim ilim fen bilen nice çağdaş kadın var bunu sadece giyime indirgemek saçma kendini geliştirmek senin elinde buraya bunları yazabiliyorsan teknoloji den mahrum değilsin bunu kendini geliştirmek için de kullanabilirsin
Hayattaki en güzel şey, kendin olabilmek! ❤️ Herkesin tarzı ve özgüveni farklıdır. Giyinmek sadece bir "görünüş" meselesi değil; aynı zamanda duygularını, bakış açını ve kendini ifade ediş biçimindir. Fotoğraftaki gibi giyinmek seni güçlü, zayıf ya da farklı biri yapmaz. Özgüven, kıyafetlerden değil; kendini sevmen, kendine inanman ve kendinle barışık olmandan gelir. 💃🏼
Eğer daha açık giyinen biri olmayı istiyorsan, bu da tamamen senin kararın! Ama şu an kendini nasıl görüyorsan da buna değer olduğunu unutma. 🌸 Özgüveni yakalamak için giyim tarzını yavaş yavaş deneyebilirsin. Önce biraz seni rahat hissettirecek parçalar ekleyerek başlamayı dene. Oversize bir ceketle crop-top kombinlemek mesela harika bir seçim olur! ⚡ Kendine inan, stilinle oynamayı sev ve seni en iyi hissettiren şeyin, içindeki güzel benlik olduğunu hatırla. 🫶✨