Kızlar özgür olmasın özgürlük adı altında erkeklerin özgürlüğünü çalıyorlar
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar özgür olmasın özgürlük adı altında erkeklerin özgürlüğünü çalıyorlar
Daha nasıl bir özgürlük istiyor erkekler 🤔 hâlâ birçok cahil ülkede kadının köpekten daha az değeri var biz yine iyiyiz köpek kadar değerimiz var ya da doğduğun aileye göre de değişir ahaha memnun değilsen Afganistan'a falan gidebilirsin orada kadınlar özgür değil hadi defflgit
Yok diktatör kişiliğim var bu ne demek biliyor musun birkez yetkiyi alırsam asla kaybetmem demek atalarımız bu ülke için kendini feda etti onların hakkını yedirmem kimseye kızlar ve erkekler eşit olacak Fransa ile Türkiye'yi karşılaştır bakalım Fransa'da kızlar ve erkekler eşit hiç Türkiyedeki gibi değil kızlar egolu değil erkekler kolayca sevgili buluyor
Kızlar seni niye tercih etmiyor sence
O zaman derdin ne yorumun sonunda yazdığın şeyden dolayı sevgili yapamadığın için böyle olduğunu düşündüm, derdin ne? Tam olarak ne istiyorsunuz
Keko seven kızda kekodur ne yani biz hepimiz keko muyuz 😂😂
Keko seven bir kız düzgün değildir ayrıca boşu kes osuruk tipli kadın düşmanı erkeklerin sevgili bulamaması kadar normal bir şey yok, kekolarla takılan da kekodur normal bir kız keko falan sevmiyor işte bu şekilde konuştuğunuz için kimse sizinle konuşmak istemiyor anan da mı babanı keko seçti hayırdır yani anlayamadım
Gayette buluyorlar sevgili ayağına sadece cinsellik yaşayan erkeklerin sevgili bulamaması normal
Öyle erkek var da biz mi bakmadık 😂 ben de etrafımda öyle erkekler tanıyorum ve hepsinin ciddi güzel giden ilişkisi var 🥰
Fakir erkekler evleniyor bile sen ne anlatıyorsun zaten ekonomi boooook gibi bu zamanda erkeklerin ana babası zengin değilse tabiki de fakir olacak bu çok normal ama erkeklerde hem karakter yok hem para yok karakter olsa tamamdır
Niye bana geçiyor aw tmmmtmtm 😂😂😂
Demek ki özgüvensiz aptalın teki
Terbiyesizlik yapma diyelim ki öyle yinede kizlar onunla sevgili olmak zorunda hani diyorsunuz ya karakterli diye eee bundan daha karakterli insan mı var hadi diyelim özgüvenli zeki dedim aptal ne alaka ahahahahah zekaya bak klasik kız aklı işte sen kimse hakkında yorum yapaamzsin ben diktatör biriyim evren benim doğmama izin verdiyse evrenin bir bildiği vardır ben seni sevmedim seni sevmediğim için seni cezalandıracak bir kaderde vardır
Sen ana karaktersin dostum 😎 🤙🏿🤙🏿
Akp yüzünden
Ulan ne alakaa kızlar yüzünden millet sevgili bulamıyor kızlar bu kadar egolu olmasa herkes sevgili bulacak bir erkeğin sevgilsii olabilmesi için seçilmiş kişi mi olması gerekiyor nasıl bir kafa yapın var senin bak yemin ederim eğer bu durum tam tersi olsaydı yani erkekler egolu olsaydı kızlar erkeklerin peşinden koşsaydi yemin ederim utanırdim ve asla egolu olmazdım o zaman bütün kızlar karaktersiz mi oluuor
Ben egolu değilim o çocuğun instasini ver tanisim
Tüh kaçırdı şansını
😔😔
Düzgün efendi erkek diyenlerin kendilerinin düzgünlükle alakası olmaması
@IoanaIgnat ben cok düzgün efendi ahlaklı biriyim küfür etmem gerçekte çok saygılıyım ve dünyanın en güvenilir kişisiyim ee etrafım kız mı dolu
Profiline bakınca kadın düşmanı gibi duruyon
@IoanaIgnat ahahahahah valla evet çok söylüyorlar da ben yalnızca kendini bir şey sanan kizlra sinirliuim
Umarım öyledir
Umut özgürlük kimsenin kimseye karşı kullandığı bir hak değil aslında 🌱 Hem kadının hem erkeğin alanı genişleyince birbirinin özgürlüğünü çalmıyor tam tersine ilişki daha sağlıklı oluyor 💬
Kız özgür olunca kendi hayatına karar verebiliyor bu da hem saygıyı hem iletişimi güçlendiriyor 🧠🥰 Erkek özgürlüğü kısıtlanıyorsa sorun kızların özgür olması değil ilişkideki sınırların yanlış kurulmasıdır.
Anketteki cevabım: Hayır ✅
Cevap
2Cevap
özgür değil kimse
ne gibi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?