Kızların çok özgür olması?

Kızlar çok özgür davranıyor özgüvenden kendini kuş gibi hissediyorlar nerede olursalar olsunlar kızlar sürekli lüks bir hayat içerisinde oluyor minimum güzellikte bir kız bile zengin bir adamla evleniyor bir kız zengin bir erkekle evlenmek istiyorsa bundan utanmıyorsa karaktersizlik açık ve net ben herkes gini değilim ben dürüst ahlaklı ve doğrulara inan biriyim ben, ben doğruları söylerim ben yalan söylemem. Kızlar cahil faydasız tek bildikleri makyaj yapmak

Bu ülkenin gençleri kızlara bağımlı olduysa bizim ülke yok yani bitmiştir kız demek sorun demek bu vatanımız bu bayrağımız bu ülkemiz bu güzel ülkemizin vatansever onurlu evlatları o kızlara bağımlı olmayacak yüreğinde bayrak sevdasıyla güzel ülkemizi geliştirecekler

Atatürk'ün seveceği bir nesil

Kızları önemseyen. Bu ülke için bu vatan için uykusuz gece gündüz başarılı olmak için var gücüyle çalışan saygıyla sevgisiyle kızlardan uzak erkeklerdir

Bu vatan bizim beyler kızlar ile vakit kaybetmeyin hepsi gereksiz hepsi yararsız hepsi faydasız hepsi saygısız hepsi kendini beğenmiş hepsi kendini özel sanan önemsiz bir varlıklar

Gelin ve ülkemizi geliştirelim beyler bunu yapabiliriz gelin ve birlikte ülkemizi zirveye taşıyalım en iyi ülke yapalım bunu yapabiliriz beyler... Bunu yapabiliriz

Discord : regultaven

Kızların çok özgür olması?