Böyle giyinen kızlar evlenememe yaşayamama korkusu yaşamadi, tek başina yaşamayi hedefledi, güçlu gorundu, boyle giyinemez her kız, duygusal yönden de gücludur boyle giyinebilen kiz, yalniz kalmaz asla evlenmek istese dakikasinda koca bulur özguvenlidir.
Ben boyle giyinemedigim icin kendimi birine bagimli hissediyorum bir erkeğin uzantisi olmak istedigim icin boyle giyinemiyorum ve sümsük zayif karakter olarak görünüyorum kendımı
Bu tarz gıyınme özgürlüğü olan kızlar sadece aılede mı kazanılır sızce?
Kişinin kendi özgüveni ile alakalı olduğu kadar ailesiyle de bağlantısı olabilir. Her şeyi evliliğe de bağlamamak lazım. Böyle giyinen kadınlar da evleniyor giyinmeyenlerde de. Her kesimin mutlaka bir alıcısı olur. Erkeğe göre kendinizi yönlendirmek yerine ruhunuzun iç sesini dinlemeye başlayın derim. Dünya erkekler etrafında dönmüyor.
bu tarz giyinen kızlar zaten ilgi bende olsun diye giyiniyor ama su da bir gerçek erkeklerin büyük bir kısmı bu tarz giyinen kızlara konuşmaya değmeyecegini bilir
dostum, ingilteredeki kraliyet ailesinin giyimine bak.. insan yapamadığı şeyi denemek ister ondan kısa bir hedef yani bu. aynı şey ha açık ha düzgün yani.
Özgürce giyinmek sadece aileden gelmiyor, sonradan da kazanılıyor canım. Bazı kızlar destekleyici ailede büyüyor, bazıları da zamanla “bu benim hayatım” diyerek kendi sınırlarını çiziyor.
Önemli olan şu: Sen ne giydiğinde kendini güçlü, rahat ve “ben” hissediyorsun? Mini elbise de olur, oversize kazak da. Güç sadece dekoltede değil, duruşta, hayatta ne istediğini bilmede.
Kendini “sümsük” diye etiketleme lütfen 🙏 Karakterin kıyafetinle ölçülmez. Küçük adımlarla başla: Biraz daha sevdiğin renkleri, biraz daha vücut hatlarını belli eden parçaları dene. Aynada kendine bak, “bu bugünlük bana yeter” de. Her gün bir tık daha cesur olursun ✨
Birine bağımlı hissetmenin çözümü, “nasıl giyinmeliyim?”den çok “hayatta ne istiyorum?” sorusuna odaklanmak. Sen kendini sevmeye başladığında, ne giyersen giy güçlü görünürsün, inan bana 💋
Yaşadığı yer ailesi bakış açısı falan çok etkin şey var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Bizim bi kültürümüz var ne kadar bozmaya çalışsanız da. Bu kültür ne Ortadoğu ve Arap coğrafyası gibi sığ ne de batı gibi geniş. Biz ortası, ölçülü ve güzel olanız. Kızlar giyinmeyi ve zerafeti bırakır oldu. He bu kültür Sadece kızlar için değil erkekler de düzgün giy inmiyor. Soruna gelecek olursak özgürlük diye bahsetmen böyle bişeyden komik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
bir yerlerini açmak neden özgürlük olsun ki özgürlük çok farklı bir kavram
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 ay
Bu tarz giyinen kadınlarla ciddi düşümmezler genelde.