Kızların özgürlük adı altında açık giyinmesini nasıl buluyorsunuz?

Şimdiki kızların hepsi özgürlüğü giyinmeye bağdaştırıyor bana göre. Ne kadar açık ve dekolteli giyinirsen o kadar cesur ve özgür sayiliyoruz havasindalar. Bana göre. Ama bence çok iğreti duruyor. Ben de açık giyinmek istiyorum bazen. O kadar manyak güzel ürünler oluyir ki diyorum o an çok iyi ya ben de giyeceğim böyle falan. Ama giyince de rahat edemiyorum o üzerimdeki bakışların pis sapıkça olduğunu düşünüyorum. Dini boyutuyla düşünmüyorum bile ama ona rağmen rahatsız oluyorum. Mini bir etek giymek soyunukmuşum hissiyatını veriyor. Tayt giymek sapiklara malzeme çıkarmışım gibi duruyor sanki. Belki de ben tuhaf düşünüyorumdur ama bence böyle. Kızların özgürlük adı altında böyle giyinmesi hatta özgür olmayı böyle giyinmeyle bağdaştırması bana saçma geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben açık giyenenleri linçlemiyorum yanlış anlamışsınız. ben de açık biriyim ben de açık giyiniyorum yer yer. Ama özgür ve cesur görünmek için fazla uçuk şeyleri tercih etmiyorum diyorum. Ve her böyle giyinenin amacı da bu değil biliyorum. Ama çoğunun amacı bu bana göre. Kız kendi kararlarını vermiyor mesela bir sevgiliye ya da ebevenynine göre yaşamının kuralını belirliyor. Onların görüşlerini asamiyor ve böyle giyinerek ben özgürüm vs deyince komik oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben özgürlüğümü karakterim duruşum inanışım düşüncelerimle göstermek isterim. Giyimimle değil. Mesela dışarıdan bakan biri vay be bu kız çok cesur manyak giyiniyor demesin, bu kız çok cesur kendi görüşünü her şekilde her ortamda özgürce savunan biri demesini isterim
Kızların özgürlük adı altında açık giyinmesini nasıl buluyorsunuz?