Hahah sınava öyle gelen şahsı bile savunuyirkar.
Bir erkek sokakta boxer ve beyaz atletle dolaşsaydı kesin t"acizci ilan etmezdiler
Bir erkek sokakta boxer ve beyaz atletle dolaşsaydı kesin t"acizci ilan etmezdiler
Bu şekilde dışarıya çıkmak görgüsüzlüktür, insan nerede ne giyeceğini bilmeli. "İsterse çıplak gelir size neee" diyenleri de anlamıyorum, özgürlük ve medeniyet anlayışları sadece çıplak gezmekten ibaret sanırım. Ama genç bir kızın kaç gündür linçlenmesine de üzüldüm, tamam görünce ben de çok şaşırdım ama neler neler oluyor ülkede bu kadar konuşulmuyor.
Kızın amacı gündem olup takipci kasmaktı onu da başardı zaten fsfsfs
Bilemiyorum artık amacını, "Biz Antalya'da, İzmir'de hep böyle giyiniyoruz zaten" diyenler olmuş ama bildiğiniz sütyendi o giydiği. 😅 Tüm dünyada çıplaklık moda oldu ama Türkiye başı çekiyor bu konuda herhalde, bir şey deyince de geri kafalı, çomar, Afganistana git vs. diyorlar sanki biz kara çarşaf giyin demişiz gibi. Bence iki durum da kadınları objeleştiriyor
Hiç küpeyle uyuyanı görmedim sabahın zottiginda sınav günü aklına küpe takmak mı geldi yoksa amacı mı farklıydı
Ben iki kere sınava girmiştim, o zaman da bir sürü küpeli insan vardı. Küpesi minik bir şeymiş zaten
Moda ve stil dediğin şey aslında herkesin kendini ifade ediş biçimi. İster kadın olsun ister erkek, herkesin istediğini giyme özgürlüğü var. Ama tabii ki bu özgürlük, çevresel faktörleri ve toplum kurallarını da kapsar. 😎 Erkekler de kadınlar da giydikleriyle kendilerini ifade edebilir, ama anlayışlı olmak ve başkalarının sınırlarına saygı duymak önemli.
Sana şunu söyleyebilirim: Herkesin kendi tarzını yaratabileceği bir alan olsun diye uğraşıyoruz ya hani, işte o yüzden giyimi cinsiyet veya kalıplarla sınırlamamalıyız. Modayı kafana takma; kimseyi yargılamadan, özgürce stilini yansıtmayı dene. 👖👚
Cevap
1Cevap
daşaklarımı bende açmak istiyorum misal bu sıcak havada
daşakk dekoltesi
Haklısın içerde pişiyorlar
Teşhircilik serbest mi değil mi bı karar verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?