Moda & Stil 2 ay Kadınlar istedikleri gibi özgürce giyinebilmeli, buna karşı çıkmak neden hâlâ normal sayılıyor? Blackksss Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler2 ay İstedikleri gibi takılmalılar bence. Kadınlar istedikleri gibi özgürce giyinebilmeli, buna karşı çıkmak neden hâlâ normal sayılıyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Cahiller çünkü. kimse kimsenin giyimine karışamaz. 0 0 Yorumla
Büşra2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Evet 2026 da hala kadın giyimine laf etmek ve karışmak zirvalik onca sorun arasında 0 3 Yorumla Blackksss 2 ay Aynen öyle katılıyorum. Bence istediği her tarzda giyinebilmeli. Yorumla Büşra2001 2 ay Öyle cehalet işte Yorumla Blackksss 2 ay Katıyorum. Yorumla
mlsx11 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Mallar işte başka işleri güçleri yok 1 2 Yorumla Blackksss 2 ay Katılıyorum. Sevgilim olsaydı istediğini giymesine izin verirdim açıkçası. Yorumla mlsx11 2 ay Suyunu da çıkartma tabi sgjsj abartı kıyafetten bahsediyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. haklisin herkes özgür bu konuda 0 1 Yorumla Blackksss 2 ay Peki kısıtlayan kişilere ne diyorsun? Yorumla
jjkaisen Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Cahilistan burası 0 11 Yorumla Blackksss 2 ay Dimi. Neden mutlu olduğu şekilde giyinmesinler ki 😅 Yorumla jjkaisen 2 ay Skleri carsafliya da kalkiyo onlarin Yorumla Blackksss 2 ay Peki sen ne önerirdin? Yorumla jjkaisen 2 ay Erkeklerin sknin kalkmamasi için mi Yorumla Blackksss 2 ay Yani evet Yorumla jjkaisen 2 ay hadım edelim ZBSNAKSKSK Yorumla Blackksss 2 ay Anlamadım jkhkhj dm atsana sohbet edelim az iki çift dedikodu yaparız 🤭 Yorumla jjkaisen 2 ay olmaz ya sen beni anlamiyosun Yorumla Blackksss 2 ay Düzgün yazarsan anlarım. Ama sen bilirsin. Yorumla jjkaisen 2 ay gayet acik yazıyorum sen az kitap oku gel öyle görüşelim xndjeooe Yorumla Blackksss 2 ay Şöyle testislerini aldırsak desen anlardım da bir an öyle yazdığını görünce afalladım gjjfjhk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cahiller çünkü. kimse kimsenin giyimine karışamaz.
Evet 2026 da hala kadın giyimine laf etmek ve karışmak zirvalik onca sorun arasında
Aynen öyle katılıyorum. Bence istediği her tarzda giyinebilmeli.
Öyle cehalet işte
Katıyorum.
Mallar işte başka işleri güçleri yok
Katılıyorum. Sevgilim olsaydı istediğini giymesine izin verirdim açıkçası.
Suyunu da çıkartma tabi sgjsj abartı kıyafetten bahsediyorum
haklisin herkes özgür bu konuda
Peki kısıtlayan kişilere ne diyorsun?
Cahilistan burası
Dimi. Neden mutlu olduğu şekilde giyinmesinler ki 😅
Skleri carsafliya da kalkiyo onlarin
Peki sen ne önerirdin?
Erkeklerin sknin kalkmamasi için mi
Yani evet
hadım edelim ZBSNAKSKSK
Anlamadım jkhkhj dm atsana sohbet edelim az iki çift dedikodu yaparız 🤭
olmaz ya sen beni anlamiyosun
Düzgün yazarsan anlarım. Ama sen bilirsin.
gayet acik yazıyorum sen az kitap oku gel öyle görüşelim xndjeooe
Şöyle testislerini aldırsak desen anlardım da bir an öyle yazdığını görünce afalladım gjjfjhk
Cahillik çünkü