Moda & Stil Takılarda tercihin altın mı yoksa gümüşten mi yana oluyor? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Selam. Takı seçiminde genelde gümüş tercih ederim. Peki senin tercihin hangisi? Altın Gümüş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Takılarda tercihin altın mı yoksa gümüşten mi yana oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Gümüş altın fark etmez Bronz bile olur yeterki takı olsn haha 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. gümüş daha güzeldir bence 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben çok takı kullanmayı sevmem ama genelde Eğer tercih edeceksem gümüş olur Çünkü altın erkeklere haramdır 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Takılarda tercihim inciden yana olur. İnci aşkına☺️ 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 690 cevap paylaştı. Gümüş Tercih ediyorum gümüş yüzük takılı şu an parmağım da 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Genelde hep gümüş o şu sıralar altın da hoşuma gidiyo 1 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gümüşten başka değerli madeni gözüm görmez. O kadar severim gümüşü. 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gümüşü çok severim. Altın bana nedense avam gibi geliyor. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 841 cevap paylaştı. Ben kendime gümüş alırım 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 322 cevap paylaştı. Genel olarrak takı kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gümüş aşığıyım bir de doğal taşlar 1 0 Yorumla
KreinRakıBeyi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Abartılı takı takan kadınlar itici geliyor 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Altın severim 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Gümüş 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gümüş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gümüş altın fark etmez
Bronz bile olur
yeterki takı olsn haha
gümüş daha güzeldir bence
Ben çok takı kullanmayı sevmem ama genelde Eğer tercih edeceksem gümüş olur Çünkü altın erkeklere haramdır
Takılarda tercihim inciden yana olur. İnci aşkına☺️
Gümüş Tercih ediyorum gümüş yüzük takılı şu an parmağım da
Genelde hep gümüş o şu sıralar altın da hoşuma gidiyo
Gümüşten başka değerli madeni gözüm görmez. O kadar severim gümüşü.
Net altın derim, çünkü maddi sıkışıklıklarda kolay satılabilir.
Gümüşü çok severim. Altın bana nedense avam gibi geliyor.
Altın bana daha çok yakışıyor
Gümüşe aşığım yaa
Altın çünkü kadına özel
gümüş daha çok severim
Ben kendime gümüş alırım
Genel olarrak takı kullanmıyorum
Gümüş aşığıyım bir de doğal taşlar
altın tabikisi
Gülmüş hoşuma gıtmıyor
Abartılı takı takan kadınlar itici geliyor
Altın severim
Gümüş seviyorum