Moda & Stil Gold takı mı tercih edersiniz gümüş mü? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha güzel Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 🥳💖 Gold takı mı tercih edersiniz gümüş mü? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. gümüş elbette.. witcher gibi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Altın pahalı tabiki tercih edilir gümüşten güzel 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Gümüş seviyorum Gold takı çok kullanmayı tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Takı takmıyorum saat bile. Ama altın her zaman altındır 1 0 Yorumla
Minimicki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim. Gümüş daha cool gold takılarda zengib gösteriyo 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mesela o fotodaki takilarin yerine altın olsa dahada güzel olur diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Roze gold severim… ama illa altın gümüş olmalı alerjim var imitasyon takamıyorum… 0 1 Yorumla Clasdex +1 yıl @_Queenn_ kızların çoğu tipten kaybediyor taki onemsiz Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Ben gümüş tercih ederim daha güzel ama altında güzel 0 0 Yorumla
mnnynnttt Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl ikisi de yerine göre güzel bence, hatta yerine göre rose gold, yeşil altın vs de güzel oluyor 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Ikisinide severim kombine göre değişir bende 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Gümüş 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Farketmez. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Gümüş tercihim. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5b cevap paylaştı. Gold taki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gümüş elbette.. witcher gibi
Altın pahalı tabiki tercih edilir gümüşten güzel
Gümüş seviyorum
Gold takı çok kullanmayı tercih etmiyorum
Takı takmıyorum saat bile. Ama altın her zaman altındır
İkisini de severim. Gümüş daha cool gold takılarda zengib gösteriyo 😅
Mesela o fotodaki takilarin yerine altın olsa dahada güzel olur diye düşünüyorum
Roze gold severim… ama illa altın gümüş olmalı alerjim var imitasyon takamıyorum…
@_Queenn_ kızların çoğu tipten kaybediyor taki onemsiz
Ben gümüş tercih ederim daha güzel ama altında güzel
ikisi de yerine göre güzel bence, hatta yerine göre rose gold, yeşil altın vs de güzel oluyor
Ikisinide severim kombine göre değişir bende
Gümüş tabii ki altın fazla sevmiyorum
Gümüş
Hiç biri
Farketmez.
Gumus
Gmsss
Daha çok siyah
Gol tabi ki
Gümüş tercihim.
Sizi taniyabilirmiyim
Gold taki