Moda & Stil Gold takı mı gümüş takı mı tercihiniz? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gold Gümüş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gold takı mı gümüş takı mı tercihiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. gümüş takı 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Doğal taş seviyorum. Takı olarak illa biri gerekirse de gümüş derim. Altın çok cafcaflı ve parlak. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Roze gold severim… Gümüş ya da altın olabilir..Nikele alerjim var imitasyon kullanmıyorum… 0 0 Yorumla
Leyasu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl alüminyum olabilir salt demir alaşımı olabilir tornada yapabilirim bir tane. 0 0 Yorumla
EceeBlkbs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben cilt rengime göre gold takıyı daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Gold diye İngilizce yazıp Gümüşü Türkçe yazmanın sebebini merak ettim 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gümüş, beyaz. Sarı sarı köylülük yaa 😂😂 1 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Gümüş severim, gold takı nadir alırım. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Farketmez benim için bir önemi yok 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Gold olsun değeri yüksek olsun 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gümüş takı severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gümüş takı
Doğal taş seviyorum. Takı olarak illa biri gerekirse de gümüş derim. Altın çok cafcaflı ve parlak.
Roze gold severim…
Gümüş ya da altın olabilir..
Nikele alerjim var imitasyon kullanmıyorum…
alüminyum olabilir salt demir alaşımı olabilir tornada yapabilirim bir tane.
Ben cilt rengime göre gold takıyı daha çok seviyorum.
Gold diye İngilizce yazıp Gümüşü Türkçe yazmanın sebebini merak ettim
Gümüş, beyaz. Sarı sarı köylülük yaa 😂😂
Gümüş severim, gold takı nadir alırım.
Farketmez benim için bir önemi yok
Gold olsun değeri yüksek olsun
ALTIN
Gümüş
Gümüş takı severim.
Gümüş
beyaz altın
gümüş ne ya tabii ki gold
Goldd