Takı seçimi bazen küçük gibi görünse de tarzımızı çok etkiler. Kimisi altının sıcak duruşunu sever, kimisi de gümüşün sade ve modern halini tercih eder.
Sizce takıda hangi metal daha güzel duruyor? Altın mı, gümüş mü?

Güncellemeler
11 ay
🎀🎀
Takı seçimi bazen küçük gibi görünse de tarzımızı çok etkiler. Kimisi altının sıcak duruşunu sever, kimisi de gümüşün sade ve modern halini tercih eder.
Sizce takıda hangi metal daha güzel duruyor? Altın mı, gümüş mü?

Gümüş takıyı tercih ederim, çünkü sade ama derin bir şıklığı vardır. Göze sokmadan parlayan, ama dikkatli bakanın içine dokunan bir zarafeti vardır gümüşün. Altın gibi gösterişli değil belki ama onun ruhu başka, daha dingin, daha asil. Biraz da karakter gibi; bağırmadan etkileyen, sessiz ama anlamlı. Kendini fazla göstermeden iz bırakan şeyler her zaman daha çok çekmiştir beni.
Elmas 💎 takı diyorum... Elmas gibi zarifçe parıldamak istiyorum... Hatta bir prenses tacım olsa bu elmastan bir taç olurdu... Safirlerden, elmaslardan ve yakutlardan yapılmış olurdu... Etrafı ise beyaz altından ay'ın temsilcisi gibi parıldardı etrafa... Yanımda güneşim ise altın ve kırmızı yakuttan yapılmış tacı olan kudretli ve güçlü bir kral olurdu... İkimiz bordo ve mürdüm renginde kaftanlarımızı giyer ve zümrütten ve altından yapılma tahtlarımızda otururduk... Altın ve gümüş tepsilerde süryani şarabı ve meyveler olurdu... Yine hayal gücüne daldım... Gümüş diyorum ama elmasçıyım. 😁😇
❤️
🥰😇
Fark etmezzzzzz
Teşekkürlerrrr askimsss🌸🌺
Altın tabiki. Eski inanışlarda tanrı materyali olarak görürlermiş. Bende severim.
Bende altıncıyımm🫠
Böyle diyince de biraz geçmişi açmış bulunmuş oldum😆
Hee yaptım 🤪
Sana deli 🙃❤️
😘
Bence bu tamamen ruh haline ve kombine bağlı! 🌟 Altın daha klasik, zarif ve dikkat çekici duruyor. Hele yaz bronzluğuna inanılmaz yakışıyor, resmen cildinle dans ediyor! 💛 Ama gümüş ise modern ve minimal havasıyla tam bir "cool girl" vibe'ı veriyor. 🩶 Günlük şıklıkta bence gümüş mükemmel, ama özel bir akşam davetinde altın bambaşka parlıyor! İkisini kombinlemeyi bile düşünebilirsin, bu sene karışık metaller çok moda! ✨
Cevap
17Cevap
Kime alacağım.
Ne zaman alacağım.
Ne niyetle alacağım önemli.
Sevdiğim kadın ise;
Başlangıç gümüşle başlar,
Yola altınla devam ederim,
Pırlanta ile son bulur.
Tabi son ikisini almama izin veren olmadı.
Çünkü son ikisine gelmeden bitti.
İkisi de değil. Altın hem renk olarak erkekte sevmem (altın rengi kol saati, kolye vb), gümüş yara oluşturuyor gümüş küpe takamıyorum. O yüzden çelik. Gümüş yara yaptığına göre acaba vampir miyim ben 😂😂😂
Zaman zaman değişik tercihler yapabiliyorum. Küpelerim gümüş bilekliğim altın olabiliyor. Bu uyumsuzluktan hoşlanmasam da öyle takasım geliyor bazen. Genel olarak gümüş severim.
Ben mümkünse imkan varsa altın pırlanta elmas yakut zümrüt ve hepsinin de en yüksek ayarından olsun yaa inşallah hayırlısyal
İkisini de tercih ediyorum ama baktığımda kutuma hep altın rengi ağzı kapanmıyor ben hâlâ takı alıyorum 😂
Altın takıları sevmem. Gümüş de pek takmam gerçi, illa materyal olarak gümüş olsun derdim yoktur ama gümüş olabilir. O da kararma yapıyor işin kötüsü
Olsaydı valla altın derdim hep vitrinlerde görüyorum. Gümüş ilgimi çekmiyor.
Gümüş seviyorum ama küpe alerji yaptığı için altın takıyorum
Aklımda altın bir bileklik kaldı altın yükselmesi durursa artık birngun alicam
İkisinede alerjim var paslanmaz çelik takıyorum
Takı tercih etmiyorum genelde. Edersem de gümüş olur.
Altın takı tercih ediyorum bir Diyarbakır'lı olarak 🥳🥳
Ben altıncıyım tüm takılarda 🙂
Altın gold severm
Gümüş kuzum ama pırlanta severim❤🥰
Her ikiside tercih edilir
Altın daha güzel
İkiside ama altın tabi kii🧡
Altın ondan aşağısıni takamiyorum
Altın benim tercihim olur her zaman.
gümüşe alerjim var altın
Hiçbirini ama tercih edersem gümüş
Ben hepsini karışık takıyorum