Moda & Stil Takıda hangisini tercih ediyorsunuz altın mı yoksa gümüş mü? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim tercihim: altın, gümüş taktığım da oluyor. Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar soru sizi ilgilendirmiyorsa soruyu cevaplamadan geçebilirsiniz. kime hitap ettiyse o cevaplasın ne diyim şimdi hahaha. 😅😅 Takıda hangisini tercih ediyorsunuz altın mı yoksa gümüş mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Ben gümüş tercih ederim withcer gibi :D kitap karakteri ve oyun birde dizi 0 4 Yorumla Renalzey 1 yıl Anlamadım ama teşekkürler barışcık 💎☺️ u Barış_LonelyForever 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=SzS8Ao0H6Co :) Renalzey 1 yıl He tamam 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl :D
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Gümüş daha çok ama alıp alıp takmamak en favorim 😄 1 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Hahaha 😂😂😂 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. Altin rengini sevmiyorum o nedenle gumus secerim, normal hayatimda ikisini de takmam. 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı. altın takamayız caiz değil gümüşte bana alerji yapıyor o yüzden kullanmam :D 1 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kıyafetimi göre değişiyor ama ikisinde takmayı seviyorum 1 0 Yorumla
OlorinTheWhite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 67% 1 yıl Genelde kullanmam ama kullanacak olsam gümüş tercih ederim 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Yeni evliyken altınÇocuklar olduktan sonra gümüşe geçtim 😀😀 1 2 Yorumla Renalzey 1 yıl Allah bağışlasın maşallah Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Amin teşekkürler Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ikisini de tercih ederim ama şu anlık gümüş kullanıyorum 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Benimde Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Küpelerde altın, yüzüklerde gümüş, kolyelerde ise hem altın hem gümüş kullanıyorum. 0 3 Yorumla Renalzey 1 yıl Niye ki Cevap sahibi 1 yıl Parmağımda gümüş rengi görmek, kulağımda sapsarı altın rengi görmek hoşuma gidiyor. Boynumda ise her iki rengi görmekten de hoşlanıyorum. Renalzey 1 yıl Hım enteresan güzel
Amaevliyimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Taki sevmem pek ama hoşuma giden saat olursa arada takarım birde gümüş kral kolye 1 0 Yorumla
kirazzz3427 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Çoğunlukla gümüş ya da beyaz altın. Nedense sarıyı sevemiyorum🤦♀️ 0 3 Yorumla Renalzey 1 yıl Heee ☺️☺️ Yorumla kirazzz3427 1 yıl 😘🌸❤ Yorumla Renalzey 1 yıl 💎💎💎💎 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 788 cevap paylaştı. Çelik tercih ediyorum ben. 1 0 Yorumla
patatessevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Erkeğin tek takisi bir kol saati 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Takı takamıyorum beni geriyor 1 0 Yorumla
Asyad1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Altın tabi ki gold takılar favorim 0 3 Yorumla Renalzey 1 yıl Benimde ☺️💎 Yorumla Asyad1 1 yıl Yaa ne güzel 🙂 Yorumla Renalzey 1 yıl ☺️☺️☺️💎 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Altın ( sadece 2 altın takım var) 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Benim bir kolyem bir bilekliğim bir küpem var bu 😢 Yorumla
RaraAnka Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gumus ama orjinalnilmali yoksa alerji yapiyor 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Aynn öyle 💎 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Öyle takılar kullanmıyorum 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Hımmm Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı. Gümüş. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Direkt siyah yüzük 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Gümüş tercihim 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Gümüş 1 0 Yorumla
Leyla120 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Altın genelde 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Ayy bende ☺️☺️ Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Altın 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Bende ☺️💎 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha çok altın 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Ne güzel ☺️💎 Yorumla
testhesabimiz93 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Bize ne bundan 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Yani kızlara hitaben sormuş oldum yani sizi ilgilendirmiyorsa soruyu cevaplamadan geçebilirsin Yorumla
lililayyddaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl kesinlikle altınn😍 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Dimi 💎 Yorumla
Barbaros_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Bize ne ya 0 7 Yorumla Renalzey 1 yıl Kardeşim seni ilgilendirmiyor sa o zaman soruma niye yorum yazıyorsun? Yorumla Barbaros_31 1 yıl Gümüş tercih ediyormuş lafa bak. Bütün sitede yatıp kalkıp ne tercih ediyorsun diye düşünüyordu zaten. Yorumla Renalzey 1 yıl Tm 👍👍 Yorumla Barbaros_31 1 yıl Iyyy midem bulandı Yorumla Renalzey 1 yıl ? Yorumla Barbaros_31 1 yıl Diyorum ki havalarda iyice sogudu Yorumla Renalzey 1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben gümüş tercih ederim withcer gibi :D kitap karakteri ve oyun birde dizi
Anlamadım ama teşekkürler barışcık 💎☺️
https://www.youtube.com/watch?v=SzS8Ao0H6Co :)
He tamam 😅
:D
Gümüş daha çok ama alıp alıp takmamak en favorim 😄
Hahaha 😂😂😂
Altin rengini sevmiyorum o nedenle gumus secerim, normal hayatimda ikisini de takmam.
altın takamayız caiz değil gümüşte bana alerji yapıyor o yüzden kullanmam :D
Kıyafetimi göre değişiyor ama ikisinde takmayı seviyorum
Genelde kullanmam ama kullanacak olsam gümüş tercih ederim
Yeni evliyken altın
Çocuklar olduktan sonra gümüşe geçtim 😀😀
Allah bağışlasın maşallah
Amin teşekkürler
Ikisini de tercih ederim ama şu anlık gümüş kullanıyorum
Benimde
Küpelerde altın, yüzüklerde gümüş, kolyelerde ise hem altın hem gümüş kullanıyorum.
Niye ki
Parmağımda gümüş rengi görmek, kulağımda sapsarı altın rengi görmek hoşuma gidiyor. Boynumda ise her iki rengi görmekten de hoşlanıyorum.
Hım enteresan güzel
Taki sevmem pek ama hoşuma giden saat olursa arada takarım birde gümüş kral kolye
Çoğunlukla gümüş ya da beyaz altın. Nedense sarıyı sevemiyorum🤦♀️
Heee ☺️☺️
😘🌸❤
💎💎💎💎
ikisini de aynı anda takıyorum
Ben daha çok gümüşü seviyorum
Çelik tercih ediyorum ben.
Erkeğin tek takisi bir kol saati
Takı takamıyorum beni geriyor
Altın tabi ki gold takılar favorim
Benimde ☺️💎
Yaa ne güzel 🙂
☺️☺️☺️💎
Altın ( sadece 2 altın takım var)
Benim bir kolyem bir bilekliğim bir küpem var bu 😢
Gumus ama orjinalnilmali yoksa alerji yapiyor
Aynn öyle 💎
Öyle takılar kullanmıyorum
Hımmm
Gümüş
Altın
Gümüş kolye olabilir
Gram altın
Gümüş.
Direkt siyah yüzük
Beyaz altın
Gümüş tercihim
Gümüş
Altın genelde
Ayy bende ☺️☺️
Altın
Bende ☺️💎
Daha çok altın
Ne güzel ☺️💎
İkisini birden
Çelik
Bize ne
Şahsen takı sevmem
gümüş
Bizene ya
Bize ne bundan
Yani kızlara hitaben sormuş oldum yani sizi ilgilendirmiyorsa soruyu cevaplamadan geçebilirsin
kesinlikle altınn😍
Dimi 💎
Bize ne ya
Kardeşim seni ilgilendirmiyor sa o zaman soruma niye yorum yazıyorsun?
Gümüş tercih ediyormuş lafa bak. Bütün sitede yatıp kalkıp ne tercih ediyorsun diye düşünüyordu zaten.
Tm 👍👍
Iyyy midem bulandı
?
Diyorum ki havalarda iyice sogudu
Tamam