Ben altın rengi takıları daha çok seviyorum. Çünkü enerjiyi daha sıcak yansıtıyor bence. Hem de kıyafetlerime çok daha fazla uyum sağladığını düşünüyorum. Gümüş takılar bilmiyorum seviyorum ama pek kullanamıyorum nedense. Zaten genel olarak takılarım hep gold olduğu için birbirlerine uymaları için de aynı renkte alıyorum mecburen.
Ben takılarda gold desenleri daha çok beğeniyorum. Çok daha tarz duruyor ve daha dikkat çekiyor. O yüzden de genel tercihim gold oluyor. Gümüşü daha sade daha düz kombinlerde kullanıyorum.
iyi akşamlar, bende bir erkek olarak altın bileklik takıyorum, maddi durumum iyi olsa onun boğazım için olanını almak istiyorum. ama arkadaşlarım bana yakışmadığını söylüyor :( ve keyfimi kaçırıyorlar..
Herkesin zevki farklıdır. Erkeğe yakışmaz kızlar kullanır gibi saçma genel bir algı var toplum tarafından o yüzden arkadaşlarında o algıya sahip olduğu için söylemişlerdir. Bana kalırsa kalın değilde ince bir şey boyun için güzel olabilir
Teşekkür ederim mesaj için kolumdaki bileklik kral zinciri diye geçiyor, baya bir büyük hafif zorlarsan bileğinden çıkıyor, bunun boynum için olanını alacaktım yatırım olsun diye başka altınlar aldım. şimdi ise almak hayal oldu :( benim giyiniş tarzıma uymuyormuş :( kanvas pantolon üstüne gömlek saatim ise metal gövdeli büyük bir saat analoğ ve dijital karışımı bu altın bilekli olmuyormuş sizce de olmuyor mu?
Merhaba, bende altın bileklik takmayı seviyorum ama arkadaşlarım altın bileklik takmamamı söylüyorlar, sebebi giyiniş tarzıma ve taktığım metal saatime uymuyormuş :(