1 yılBende göbekliyim ve giymiyorum. Apaçık yakışmıyor ve gerçekten kötü duruyor. Hele de o göbeğin büyüklüğüne bağlı mesela bugün bir kız gördüm ciddi anlamda ama ciddi anlamda resmen yağ tulumu ama crop giymiş hiç mi aynaya bakmıyor dedim yani. Bende acaba böyle mi gözüküyorum deyip giymiyorum cğwöcpwlc. Giymesek bir şey kaybetmeyiz. Ama kombin de önemli mesela üzerine gömlek giyersin belli olmaz falan işte
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir gün erkeklerin gaza gelip bizde crop giyeceğiz demelerinden endişe ediyorum. Kıllı, göbekli adamların öyle gezdiğini hayat etsene :)
Neyse konumuza dönersek estetik açıdan hoş durmayacağı kesin olan bir kıyafeti neden giymek istesin ki bir kadın. Göbekliysen, göbeği göstermezsin.01 Yorumla
1 yılkendine yakıştırıyosa tabii ki giyer
00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Zayıf veya kilolu fark etmez crop giyen kızlar itici geliyor
16 Yorumla- 1 yıl
Bu havada ne giyinilir @mk sen söyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHakkı var elbette isteyen istediğini giyebilir.
30 Yorumla
1 yılİstediğini giysin tamam bir yerde kadının dediğine belki takılırsın incinirsin vs ama erkekler için hiç işitme bile takılmaya değmez zaten bu toplumda ahlaksız olduğu sürece her türlü sana muhtaç olur kendisi sanki güzelde sana laf edecek peh ama tabi bunlar önemli meseleler değil hani takılmaman açısından moral kaynağı asıl önemlisi giymek istedini giysin yaşasın ilerde hevesi kaldığı için aklına gelip üzülmesin ben bisiklete hayalim vardı hep görsem aklıma gelir hevesini yaşaman lazım ya brukluk kalıyor insanın içinde
11 Yorumla
1 yılHerkesin, vücut tipi ne olursa olsun, istediği kıyafeti giyme hakkı vardır. Moda ve giyim, kişinin kendini ifade etme biçimidir ve hiç kimse, bir başkasının ne giymesi gerektiğine karar verme yetkisine sahip değildir. Önemli olan, kişinin kendini rahat ve özgüvenli hissetmesidir. Göbekli ya da farklı vücut tipine sahip olan herkes, kendini iyi hissettikleri ve beğendikleri kıyafetleri giyebilir.
36 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim canım, senin beğenmene çok sevindim!
- 1 yıl
Bu tür yorumlar beni rahatsız ediyor. Lütfen bedenim hakkında böyle konuşma.
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Özür dilerim
- 1 yıl
İbrahim Tatlıses öyle diyordu ama Bazı kadınlara o yüzden yazdım
"İnsan yakışanı giymeli " bir deyimdir. Çokça söylenir anlamını yitirse de.. Evet kendiniz mutlu olacaksanız isterseniz giyebilirsiniz ama çevrenizdeki insanların da bunu hoş bulmasını beklemeyin. Hoş bulmadıkları için verecekleri tepkide sizi yine mutsuz edecektir.. Siz onların göz zevkine ne kadar saygı duyarsanız , onlarda size okadar saygı duyar..
20 Yorumla
1 yılgereksiz ozentilik yapmayın rica ediyorum kendinize yakışmadığını göre göre etinizi meydana salmak nedir he bir de bunun sarkik göbek olanları var ki düşman başına
11 YorumlaGöbek çok fazlaysa kötü gözükebilir ama yok ben insanların ne düşündüklerini önemsemiyorum dersen elbet giyebilirsin senin hakkın
22 YorumlaVar tabi milletin göz zevkini düşünmek zorunda değil kimse
33 Yorumla- 1 yıl
Kendi rahatını düşünmeli arkadaş.
1 yılErkekler mi karar vericek bu sıcakta bide onlarımı dinliycez istediğini giy canım kimse kimseyi yargılayamaz
11 YorumlaAblacım onlara ne giy geç beğenmiyorlarsa sende onlarız zayıflıklarını/kusurlarını yüzlerine vur geç.
11 Yorumlakendini ne iyi hissettiriyorsa onu giysin herkes, beğenirsin beğenmezsin senin estetik algını başkasına dayatamazsın kabalaşamazsın bu hakkı kimse kimseye vermez küstahlık ilerisi, beğendim beğenmedim diyebilirsin çizgini aşarak hadsiz eleştiriler yapamazsın ne erkek ne kadın için için. Ruhun bırak özgür kalsın kimsenin gözleri dudakları arasına ait değilsin...
10 YorumlaKadın ve erkekte hatta hayvanlarda bile göbek çok kötü duruyor.
Ben kilo aldığım zaman kendime yine aşık olmaya devam ediyorum ama kıyafetim göbeği açık şekilde giymiyorum. Bazı kilolu erkekler var standart boyda tişört giyiyorlar. Göbekleri görünüyor. Tiksiniyorum.11 Yorumla- 1 yıl
kanka çok ülkemizde maalesef
- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
1 yılFizik yoksa göstermeninde şeyi yok hertürlü şey de en azından düzgün olsun ama türk kızlarına bakarsan yorumlardakine özellikle türk kızlarına her şey serbest zaten hah işte böyle meydana çıkıp birbirlerini görmeler var ama meydandan arka tarafa geçsinler birbirlerini boğazlar bunlar türk kızı işte
00 Yorumla
1 yılKilolu kızların da crop giymeye hakları vardır tabii ki. Giyim tarzı, kişinin kendi isteğine ve zevklerine bağlı bir şey ve kimsenin yargılamasına açık değil. Herkes, rahat hissettiği ve kendini ifade edebildiği giyim tarzını seçmeli. Eğer ki, kilolu bir kız crop giymeyi seviyorsa ve rahat hissediyorsa elbette giyebilir. Önemli olan dış görünüşten ziyade, kişinin kendini rahat ve mutlu hissetmesi ve özgürce istediğini giyebilmesidir.
00 Yorumla
1 yılAsıl onların giyinmesi lazım ya bayılıyorum çok tatlı oluyorlar
110 Yorumla- 1 yıl
Tabi ya
- 1 yıl
Şahsen ben öyle seviyorum benim sevdiğim şeyi de kimsenin elimden almasına izin vermem
- 1 yıl
Göbeğin mi var yoksaaa 😍😍😍
- 1 yıl
Ne maalesef çok kızarım sakın eritme bak yaa ne tatlısındır sen şimdii 😍😍
- 1 yıl
Kilo vermek yok asla asla asla 😂😂
1 yılTabii ki hakkı vardır da vücuduna göre de giyinmek lazım her crop giyilmez mesela kiloluysa kötü durur. Vücudunu tanıyarak giyinirse zaten enfes olur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılİsteyen istediğini giysin tabi de zevkime hitap etmiyorlar. Mümkünse ben görmeyeyim.
22 Yorumla- 1 yıl
Üye ismin çok korkutucu
- 1 yıl
Mesleğim 🤔
- Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yılAman noluyo sanki onlar giyince bir yerlerine bir şey mi batıyor? kimse kimsenin göz zevkine göre yaşamak zorunda değil beğenmeyen bakmaz. Hadi erkekler neyse onlar genelde s. lak zaten de hemcinslerimin bile aynı kafada olması çok yazık cidden.
03 Yorumla- 1 yıl
Bir de yorumlar da daha kendine bakmayanların sallaması yok mu jxjsjxjs
- 1 yıl
Bir de kilolulara laf atan hemcinslerimiz yok mu? Hepsi düz zayif fit falan degil jdbdjdbdjd.
Yüksel pantolon ile, olabilir ama bazılarının çok geçi oluyor kenar üst taşıyor, o zaman daha kilolu duruyorlar,
10 YorumlaEğer kendini içinde mutlu hissediyor ve beğeniyorsa yeterli.
Geri kalan hepimize b. k yemek düşer:)10 YorumlaSence var mı? Leğenden taşmış hamur gibi göbeği kimse görmek istemez. burada masaya ayagimizi koyup manzara resmi cekip atiyoruz nasilim diye denmeyen laf ıy mıy ay may oy moy kalmıyor mk.
12 Yorumla
1 yılGiysinler kim tutar onları crop göbek sergilemek için değil belki rahatlık ve serinlik için giyiliyor
10 Yorumla
1 yılİsteyen isteğini giysin umurumda değil kimseye karışmam ben beni ilgilendirmiyor. Ama benim göbeğim olsa ben giymem yani kendime yakıştırmam.
10 YorumlaGiymesinler !…
neden mi?
bir erkek moda diye saçma sapan bişey giydiğinde totonuzla gülüyorsunuz10 Yorumlagiymesinler çok zayıflarda giymesin çok itici görünüyprsunuz kızlar kendinize yakışanı giyin sadece
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı.
1 yılGiyebilirler
23 Yorumla- 1 yıl
İğrençolmuş
1 yılBi erkek arkadaşım vardı gpbekli croplu kız görmiş midesi bulanmış bide tayt giydi diye kusacam diye şikayet edip duruyodu kızlardan soğudum dedi Amerika'ya gitti
02 Yorumla- 1 yıl
Ya o bisi değil herkesde var o
1 yılVar ve bence bazılarında seksi duruyor. Ama giyinmeyi bilmeyenlerde kötü duruyor. Duruma göre değişir gerçekten. Kıyafetle de alakalı. Her crop bir değil. Bazı balık etli kadınlara bralet yakışıyor
00 YorumlaHak meselesi degil tabi. Yakışan giyinse daha iyi olur. Crop zayıf insan giyinmeli ayrıca daha çok tatil beldesinde giyilecek bir kıyafet ama herkes iş yerinde bile giyiniyor. Ciddiyetsiz gösteriyor.
00 YorumlaKendini nasıl rahat hissediyorsan onu giy kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla
1 yıl- Var hanımefendi, o senin rahatın boş ver milleti.
12 Yorumla- 1 yıl
💗💗
- 1 yıl
Teşekkür teşekkür 😅💕🙏🙂
1 yılVar, giyebilirler
Lakin Kadınlarda İlgi alma merakı vardır; pek beğenilmeyeceği ilgi görmeyeceği için morali bozulabilir belki diyecem de burası Abaza Ülkesi amwq beğenen illa çıkar
10 Yorumlaİstediğini giymekle özgürsün. İnsanlarda istediğini söylemekle ve bakmakla
10 Yorumla
1 yılFazlaysa giymesin, ama biraz varsa gobek zarari yok
10 YorumlaNeden olmasın herkes istediğini giyer kendine yakıştırdigini giyer ayrıca bazıları bana çok tatlı geliyor
11 YorumlaGenel olarak crop giymek kepazeliktir, göbeğin varlığı önemsiz
10 YorumlaBuna evet diyenler döşü, sırtı ve kolları kılla kaplı abilerimizin sıfır kol giymeye hakkı var derler mi acaba.
011 Yorumla
1 yılÖyle bir hakları yok.
Erkek kıllı olamaz gömlek kapri giyemez derken iyi kadına gelince "Var tabi milletin göz zevkini düşünmek zorunda değil kimse, Herkesin, vücut tipi ne olursa olsun, istediği kıyafeti giyme hakkı vardır" vs diyorlar.
Uzayın sandviç kızlar zayıflayın az...
00 YorumlaBana göre yok ben de giyemiyorum he kendisine yakıştırır giyer onu milletin kıyafetine karışacak değilim ama ben yakıştıramıyorum hem kendime hem de başkasına.
03 Yorumlaairbagleri açık bir arabayı kaçınız kullanırsınız? göbek iyi bir şey değil sağlıklı yaşamalıyız kendimizle barışacağımız birçok şey var ama bu fazla kilolar olmamalı dışardan görünen o göbeğin içinde kolestrol ldh damar tıkanıkları hormonal dengesizlikler halay çekiyorlar. Cevabım Evet giymeliler ve o hallerini görüp motive olup o fazla kilolardan kurtulmalılar
00 Yorumla
1 yılYA SAL GÖBEĞİ boş ver GİY BU DÜNYA KİMSEYE KALMICAK ZIPLA DALGALANSIN.
11 YorumlaHafif goebklielr giyince çok hoş duruyor bence ya herkes giysin ya yani
12 YorumlaKendine yakıştırıyorsa giysin tabi.
10 Yorumlainsan kendine yakıştığını düşünüyorsa istediğini giyebilir
farklı olanı kabullendirmek zorunda değil hayat onun hayatı
00 Yorumla
1 yılElbette giyer, crop fazla da rahatsa niye giymesinler ki derim bu yaz sıcağında hatta keske ben de giysem😅😅
00 Yorumla
1 yılHerkes her istediğini yapabilir kendisi mesuldğr de itici duran giysileri tercih etmemeli diye düşünüyorum
00 YorumlaYani giymemeli. Ben yakistirmiyorum. Bence yakışıyor diyen de olmaz. Zayıf insanlara çok yakışıyor.
00 Yorumla
1 yılkimseyi ilgilendirmeyen kimseyle de ilgilenmeyen insandır.
beyenmiş giymiş ona ne, buna ne, şuna ne, banane !00 YorumlaAz göbek olur eyvallah da yani fıçı gibi kızlarda giymesin şunu Bi zahmet
08 Yorumla- Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılİsteyen istediğini giyer ama yakışır ama yakışmaz. Kişinin nasıl hissettiği önemli olan bana göre
02 Yorumla- 1 yıl
@xzywomen 👍
1 yılGöbeği genel manada kadına yakıştırmıyorum baklavaları börekleri gömmeden önce kendine dur diyebilirsin hayatım
00 Yorumla
1 yılHayır yok bıngıl bıngıl göbek varsa giymeyin bir zahmet görsel olarak çok kötü duruyor
01 YorumlaTabiki var kimsenin göz zevkini düşünmek zorunda değiliz
10 Yorumla
1 yılisteyen istedigini giyer. Ama kilolu olanlara yakıştırmıyorum.
10 Yorumlaİsteyen istediğini giysin laf eden olursa ağzına çakmak serbest😏
10 Yorumla
1 yılGüzellik açısından kotu görüntü oluşuyor ama gymek isteyen gysn
10 YorumlaHerkes isteğini giyebilir rahatsız olanda bakmaz olur biter
10 Yorumla
1 yılyakışmıyor işte... ne zorluyonuz göz zevkini batırıyorsunuz milletin.
00 Yorumla
1 yılPazar filesine un poşeti koymuş gibi geliyor bana 1🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSaçma bir giyim kimse giymesin. Yakışmıyorda. Yakışan da çok nadir çıkıyor.
00 Yorumla
1 yılCrop giyen giyer rahatsız olanda bakmaz bu kadar basit
00 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler