Uzun çizmenin kısa boylularda güzel durması için süper mini bir elbise ya da etek lazım. Ya da yüksek bel tek renk bir tayt, boyu kesmeyecek şekilde çizme içerisine girebilir. Bu şekilde giyebilirler. Gerçi uzun boylular da bu hatalara düşebiliyor ve çizme boylarını kestiği için kötü bir görüntü oluşuyor. Uzun ya da kısa doğru kullanıldığında her parça herkese yakışır diye düşünüyorum ben. Uzun çizmeleri de çok severim
Ben giyiyorum. Sadece ara boy çizme tercih etmeyebilir tabi o da dediğim gibi tercih meselesi. Diz üstü ya da hemen dizin altında biten çizmeler taylarla mini eteklerle çok güzel oluyor.
bir kadın istediği zaman her türlü ayakkabıyı,çizmeyi güzel bir kombinle kendine yakıştırır, bana yakışmıyor diyen kadın kendine inanmıyordur, kısa boylu veya minyon bir kadında topuklu bir çizme veya ayakkabı her zaman daha güzel görünür bence
Kesinlikle,1.57 lik sevgilim vardi, minnak mi minnak, minyon mu minyon, ama topukluyu giydigi zaman (cizme veya ayakkabi) benim diyen kadindan daha bir ozguvenli, daha bir dikkat cekici olmayi basariyordu, kulaklari cinlasin 😏🙂
Aslında kısa olduğu için çizme giymeyen kadınlara özgüven olması için bu soruyu sordum yoksa dediğin gibi yoruma kapalı. Ben de yakışanın giymesi gerektiğini savunanlardanım.
En İyi Görüş