+1 yılBen giyiyorum ve kaç defa süzdüklerine şahit oldum. Kadınlar bile büyük kalçalı kadınlara hayran erkekler de aynı... Hatta erkeklerin büyük kalçalı kadınları daha dişül ve doğurgan bulduğu da bir gerçek. Çünkü büyük kalçalı kadınlar daha kolay doğum yaparlar ve daha dişildirler. :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
İsteyen istediğini giymekte özgürdür ama kalçası büyük olan giyerse ben buradayım diye avaz avaz bağırır milletin tüm gözleri onun g. tünde olur, bunu göre alırsan giy. Artık sokaklarda herkes giyiyor, bence ahlak açısından uygun değil (bence diye özellikle belirttim) hiç güzel bir görüntü olmuyor. Güzel görüntü derken yine toplumsal ve ahlak açısından diyorum , yoksa görüntü süper, bakmaya doyamıyor insan. Herkese tüm mal varlığını göstermenin bir anlamı yok.
40 Yorumla
+1 yılBence herkes kendine ne yakıştırıyorsa, giydiğinde kendini mutlu hissediyorsa giymeli. Hep başkalarını düşüne düşüne kendimiz olmaktan çıktık.
30 Yorumla
Ben bu durumun asla gösterişle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kızlar bilirler tayt kadar rahat ve şık bir şey yoktur. Poposunu isterse kot giyerken de gösterir etek giyerken de yani burada ki asıl amaç rahatlıktır diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Kalcasini kapatacak uzunlukta birsey giyecekse ustune giysin tabi. ama yok ben illa buyuklugunu meydana aticam diyosada insanlarin goz zevkini bozmaya hakkinin olduğunu dusunmuyorum. seviyo diye giymek zorunda degil kimse. giyindiginde dış bi gozle bakmali insan kendine bu bana yakistimi? diye bu vucutta bubu giyen biri gozume ne kadar hos gelirdi diye...
31 Yorumla- +1 yıl
Elif nekadar güzel söylemişsin insanların göz zevkini bozmaya
Yani bu şekilde giyinen kadına bir kadında baka biliyor
Erkek bakınca abazan ya sen onu o şekilde insanın gözüne sokarsan bakılır ama kötü niyetli bakarlar ama iyi niyetli birde içi dışı rengi belli olanlar 😀😃
+1 yılYoo ona göre giyinsin.
Vucudunu değiştiremiyorsan tarzını değişirirsin. İnsan kendine yakışanı, yakışık alanı giyer.
Kendine yakışmayan rengi kullanmayıp yakışmayan parçayı kullanmamak herhalde zor olmasa gerek. Heves ediyorsan ortalıkta degil daha özel ortamda giyersin.
O zaman kime ne?31 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun
Kadınlar diyorki dar giydik diye erkek neden bakıyor abaza hem bu ya kardeşim sen hatlarını komple çıkarmışsın iç çamaşırının şekli belli açık giyorsun iç çamaşırın rengi belli ondan sonra erkek abaza insanız illaki göz kayıyor ama kötülükce ama iyilikce bu milleti zan altına dediğim gibi giyenler sokuyor kalçalarına gelecek bir şekilde birşey giy sıkıntı olmasın
Bayanlar olarak sizin gözünüz kaymıyormu😞😞😞
+1 yılEn başta özgürlük denilen bir var isteyen istediği gibi giyinebilir.
Tabi ki toplum içinde kalçaları büyük olduğu için birkaç konuşmaya rastlayacaktir çünkü görgüsüz insanlar dolu ülkemizde malesef ki
Ama aldırış etmemeli ve isteyen istediğini giymeli.10 Yorumla
+1 yılHayatımda hiç tayt giymedim. Ama giyende de hoş duruyor. Bence giymelisin. Ha neden giymedim egzamalı bir cilde sahibin ya etek giydim ya şırt ama asla tayt ile barışamadım bence giy.
Baktırmak için değil güzel hissetmek için giyorsun20 YorumlaBu tayt mevzu gerçekten baydı yakışan yakışmayan herkes giyiyor ve herkesin her noktasını görmekten baygınlık geldi
52 Yorumla- +1 yıl
Bu haklı isyan sana gelsin o zaman :D
pbs. twimg. com/media/EYh9CvvWsAIRddk. jpg - +1 yıl
Fotoğraf olmadı ya :/
- Moda & Stil konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini giyebilir. Kimse ne buna karışabilir ne de bi laf edebilir. Herkesin zevki farklı. Herkes kendi hayatını yaşıyor kimse kimseninkini değil. Yakışmış ya da yakışmamış onu sadece kensisi bilir. Bu onun seçimi çünkü.
10 Yorumla
+1 yılHer yeri tas gibi meydana çıkar giymwsinler bence , kötü bir görüntü oluşturuyor. benim bildiğim tayt pijamanın içine giyilir artık insanlar dışına giyiyor garip gerçekten 🙄
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Göstermek... Ne olacak başka 😊
- +1 yıl
Pijama içine giyilir doğrusu da bu...
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yaaa. Bir de öyle bi kafada ki bu erkekler sanıyolar kı teshir için giyiyoz. Ama hem rahat hem şık diye giyiyoruz. Kafa yok ki anlamıyolar
32 Yorumla- +1 yıl
Sen kendi açından haklısın kimiside tam yapışmış iç çamaşırın şekli belli açık renk giyenler hele iç çamaşırın rengi ortada bana demeki bakmıyorum insan sın illaki göz kayıyor kötülük anlamında kayan vardır kaymayan vardır
Ben fikir amaçlı yazdım seni yargılamak benim haddime değil😃😀
+1 yılkanka öyle şey olurmu harun abininde kalçası var taytmı giycek şimdi tövbe estagrfurullah
13 Yorumla- +1 yıl
pardon knk ya jeton yeni düştü eksk okudum
+1 yılGörüntü itibariyle kötü oluyor ama isterse giyebilir
30 YorumlaŞimdi bak, büyük küçük fark etmez ama, bir şey de yakışmıyorsa yakismiyordur, ha yakışmasın giymek istiyorum derler saygı duyarız. Kendi tercihi.
20 Yorumla
+1 yılKalça boyutu, kilo, boy... Önemli değil, beğeniyorsan giyersin buna kimse karışamaz.
30 Yorumla
+1 yılGöstermek için değildir. Keyfiniz ne istiyorsa giyin. Istiyosaniz gostermek icin giyin kime ne.
40 Yorumla
+1 yılKalçası büyük insanlarda daha estetik duruyor fikrimi soracak olursanız. Yanlış anlaşılmasını istemem ama hakikat bu
10 Yorumlagıyebılırsın ama normalınd bıle yıyecek gıbı bakan ınsanımız onda nasıl bakar bılemıyorum tunıkle gıy bence
10 Yorumla
+1 yılGiyebilirler ama genel olarak üstünün kapatılması hoş olur. Kapanmazsa bakmayan kalmaz. Sıkı kalçada güzel duruyor tayt.
10 Yorumla
+1 yılBence gitmemeli iyice koca götü belli oluyor ve herkes görüne bakıyor gösteriş içim gibi oluyor ben olsam kız mesela giymem ayıp edep
10 YorumlaGiyebilir ama bence üstüne azıcık kalçayı örten bişey giyse daha iyi olur
20 YorumlaGiysin içlerinden nasıl geliyorsa öyle yaşasınlar kim ne diyecek diye bakmasınlar.
20 Yorumla
+1 yılBeyni olmayanların sözlerini önemseme canım istediğini giyebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılGiyebilir. Ama abazanların bakışlarına maruz kalabilir. Rahatsiz edici
17 Yorumla- +1 yıl
Sen her hattını belli et abazan olsun 😀😃
- +1 yıl
@cagınkaraman ne giyeceğime sen mi karar vereceksin ncfhdhf
- +1 yıl
Abazan bakışlara maruz kalınca laf etmiyeceksin
- +1 yıl
@cagınkaraman bakmasinlar o zaman dxjjzsb b. k mu var
- +1 yıl
Sen beni yanlış anlayorsun benim demek istediğim kimi bayan var dar giyor ama üstünü kapatacak giysi giyor
Kimede dar giyiniyor giydiği tişört belde her hattı ortaya çıkmış açık renk giyer iç çamaşırın rengi belli
Bana kimse demesin ben bakmıyorum insanız illa göz kayıyor seninle hem fikirim kötü gözle bakanda var bakmayanda
Yoksaki senin ne giyeceğin benim haddime değil - +1 yıl
@cagınkaraman heh tamam şimdi anladim haklısın
- +1 yıl
Teşekkürederim ortak noktada buluşmak güzel😃😀
Kime ne isteyen istediğini giyer ayrıca büyük kalçalar daha güzel
10 Yorumlagiymeleri gerekiyor bence. büyük kalçada daha güzel durabilir :)
10 Yorumla
+1 yılasıl onlar giymeli bence.. kalça yoksa taytla işin ne
10 Yorumla
+1 yılhatları cok belli oluyo bide ön tarafı icine kacıyo ondan giyer ama
10 Yorumla
+1 yılGiyerseler sadece dikkat ceker ve cogu erkek bakar😄
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir.
Göstermek için de olabilir.
Kesmesinler.10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü çok tuhaf degilse giysin ama bazıları çirkin oluyo be
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGiymesinler bi zahmet ya. Aslında normallerde giymesin. Kimse tayt kullanmasın.
225 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
- +1 yıl
@yalnızkız21 Çok itici ya ayrıca mantıken de çok saçma yani nedir kalçanı belli etme hevesi tamam spor yaparken vs rahat oluyor anladık ama gerisi saçmalık.
- +1 yıl
Ben hiç giymedim ve ayrıca rahat değil yukarı çikiyo bacak full dişarda affina buyurarak diyorum araya da kaçar yırtılırda düzeltmesi patlamasi ayrı bir rezillik bir de tam da diyorlar ki ben burdayım ilgi çekmek isteyen giyiyor sırf erkeklerin dikkatini çekmek için bu tüm kızlar için geçerli illaki %1 bir ihtimal de olsa bunu düşünerek giydiklerini düşünüyorum ki öyle zaten
- +1 yıl
@yalnızkız21 Tamamen ilgi çekmek amaçlı giyildiğini düşünmüyorum rahat olduğu için giyen de var illa ki ama dediğim gibi ben burdan bakınca ekstra etkilenmiyorum gözüme de hoş görünmüyor.
- +1 yıl
Aynen bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
He ablacım he
- +1 yıl
😏😏
- +1 yıl
@34Bana mı dedin
- +1 yıl
@yalnızkız21 yok benim için giymeyen arkadaşa dedim
- +1 yıl
Tercih meselesi hosumuza gidiyor Cidden erkeklerin ne düşündüğünü umursamıyorum insanin zihniyetinde ne varsa karşındakini de öyle zannedermiş burada çoğu kişi ahlak pekçisi çekilse bile asıl mümim görünen Şeytandan korkucaksınız ki sizin yaş gurubunuzla hiç ilgilenmiyoruz çünkü evliler de giyiyor onlar da mı erkekler için giyiyor saçma cidddn
- +1 yıl
Tamam da farkındaysan arkadaş sormuş bende kişisel görüşümü belirttim ikimiz arasında bir konuşma geçiyor senlik bi4 durum yok zaten ayrıca ekstra dikkat edersen yaptığım yorumlarda herkesin sırf ilgi çekmek için giydiğini düşünmüyorum gerçekten rahat ya da hoşuna gittiği için giyenler de vardır diye belirtmişim. Sende sevdiği hoşuna gittiği için giyenlerden birisindir. Yine seni alâkadar eden ya da ucu sana dokunan bir şey yok. Ya doğru düzgün okumadan daldın muhabbetin içine ya da bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyorsun.
- +1 yıl
Öyleymiş. Özür dilerim. Düşün yani o kadar geç girdin ki mevzuya. Sen kimsin soru kimin o bile anlaşılmamış. Sonuç olarak söylediklerim hala geçerli. Değişen bir durum yok
- +1 yıl
Aramızdaki fark şu. Ben soruyu kimin sorduğuna hiç bakmadım. Diğer arkadaş yoruma cevap verince onundur diye düşündüm. Yani okumadım ki anlayayim. Sen ise yorumlarımı okuyup sanki sana yönelik bir şey demişim gibi bir tavır takındın. Gard alan sensin ☺️
- +1 yıl
Tamam alınmaya devam et sen
- +1 yıl
Aldık başımıza belayı gece gece.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiymemeli mümkün olduğunca kapatmalı, abazan çok memlekette
30 YorumlaIsteyen istediğini giyer. Ama kaliteli birşeyler giyinin iç çamaşırınız falan belli oluyor bence şık durmuyor. Bu zayıflar için de geçerli.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun için dışı belli erkek milleti bakınca abazan oluyor madem çok dar giymekten hoşlanıyorsun onu üzerini biraz olsun kapatacak birşey giy
+1 yılLinç yemeye hazırım ama gerçek şuki hipopotom gibi duruyorlar kimsede kendini kandirmasin
12 Yorumla- +1 yıl
Su aygırının sadeleştirilmiş hali diyelim 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Giyiyorum kimse de karışamaz. Laf edenler o geri beyinlerini alıp def olabilirler.20 YorumlaBen giyiyorum valla millet ne der diye değil kendimi öyle beğendiğim için giyiyorum hem varki gösteriyorum onlara ne milletin ağzı torba degilki buzesin. Çokta guzek giyer.
15 Yorumla- +1 yıl
Squat mi yapiyosun
- +1 yıl
Kalça büyük olunca o yüzden sordum
- +1 yıl
Olculer nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyer kimse gostermek icin giymez ama giydiğinde dikkat ceker bakışlar rahatsız edebilir
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir fakat çok dikkat çeker ve belli olur
25 Yorumla- +1 yıl
Senin kilon fazla değil pp dekiysen, giyebilirsin ama ince değilde kumaşı biraz kalın ve toparlayıcı olanlar penye kumaş herkesi belli eder
- +1 yıl
Sen balıketli sayiliyorsun ben obez insanlar sandim +90 kilo
- +1 yıl
Bayanlar içi dışı belli olmayanlardan giyerseniz bence daha şık olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar büyük mesela bu kadar var mı? :D :D
00 Yorumla
+1 yılbüyük dediğin ne kadar büyük yakışmıyosa giymese daha iyi ama giyebilir
20 YorumlaGiy tabi icinde kalmasin ama hani kotu gostericekse fizigini uzun tshirt falan biraz daha iyi olur
20 YorumlaGiyebilirler tabi neden giyemesin ama örtmekte fayda var 😄😄
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giysin kardeşim, bize ne bundan. Rahatsız olan bakmasın.
10 YorumlaDışarıya dönük yaşamıyorsa yani başkasının lafına aldırış etmeyen bir insansa giyebilir
10 Yorumla
+1 yılFinalde herşey çıktığına göre bence birşey giymesinler 😬😬
10 YorumlaVasat yerlerde giymemenizi tavsiye ediyorum çünkü rahatsız olursunuz ruhunuz sıkılır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFizigin guzel degilse tayt berbat duruo rezil olmanin anlami yok
40 Yorumla
+1 yılasıl kuru g*tler giymesin
41 Yorumla- +1 yıl
Haklisn
+1 yılKim ne derse desin giy
40 Yorumla
+1 yılGiysin üstünüde kapatsın
30 Yorumla
+1 yılGiyebilir... Kadınlarımıza karşı saygılı olmalıyız...
00 YorumlaGiyemez! Benim göz zevkimi bozamaz.
30 Yorumla
+1 yılFıçı gibiler giymesinler
30 Yorumlaİsteyen istediğini giyer fiziki şeylere bakmıyor.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl onlar giysin ya millet giyiyor kuru k*ç hiç yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılGiyebilir ama çok dikkat çekici oluyor
20 Yorumla
+1 yılGiymesin, yakışmıyor çünkü
20 Yorumlagiyer giyer zaten erkeklerin istediği o
21 Yorumla- +1 yıl
Bayan bakıyor sende erkeğin gözüne sokma değilmi ama birde içi dışı belli olanlar 😀😃
+1 yılgiyerde görüntü hoş olmaz yani
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de giyebilir. Boş boş yargı dağıtanları takma
20 Yorumla
+1 yılHerkes dilediğini giyebilir...
21 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılisteyen istediğini giysin banane
20 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?