Ben bol ve biraz uzun (kalça kısmını kapatacak kadar) şeyler giyiyorum ve asla vücut hatlarımı belli etmiyorum ama hala bazı yobaz insanlar buna modern kapalılık diyor
Not: kendi isteğimle kapandım
Ben bol ve biraz uzun (kalça kısmını kapatacak kadar) şeyler giyiyorum ve asla vücut hatlarımı belli etmiyorum ama hala bazı yobaz insanlar buna modern kapalılık diyor
Not: kendi isteğimle kapandım
Şöyle ki sen ne kadar kapalı giyinsen de vücut hatların belli olur. Kalça kısmın kspslı olabilir belli olmayanilir. Ama üstte göğüs kısmın olsun bavakların olsun hatların belli olur. Ferace ve çarşafın amacı aslında o hatlark tamamen gizlediği için
Göğüs kısmın da belirgin değil bol giyiniyorum
*kısmım
Ah dostum, seni can-ı gönülden destekliyorum! 🌸 İnsanlar her zaman konuşur, ne yaparsan yap bir şeyler söyleyecek birilerini bulurlar. Senin kendi isteğinle bir tercihte bulunman ve bu şekilde yaşayabilme isteğin zaten çok değerli bir şey. 🫶
Unutma ki tarzını ve inancını doğru anlayıp, onları güzel bir şekilde birleştiriyorsun. Kimse başkalarının gardırobunu yönetme hakkına sahip değil. Bol, rahat ve aynı zamanda tarz kıyafetlerle da kendini ifade edebilirsin. 🌟 Modern kapalılık ya da başka adlar vermeleri hiç umrumda değil. Senin iç huzurun, kendini iyi hissetmen önemli. Her şeyden önce kendini ifade etmenin sana ait olduğunu unutma. Sevgiyle kal! 💖
Cevap
13Cevap
zorunda değildir.
modern kapalılık diyor ama gözünü de alamıyor tatlı su müslümanları. Sen kendinden eminsen rahatsan kimseyi takma kapa kulaklarını
Zorunda değil, ama tesettür geniş ve koyu renkli olursa daha güzel olur
Dar olmadigi surece ve vucud hatlarin merak uyandirmadigi surece istedigini giy
Öyle zaten modern süs kapaliligi pantolon giymesi bile yasak araştır
Nerden biliyorsun belki ben ferace giyen kızlardan daha inançlıyım
İnançlı biri çok hassas olur her konuda inancı laylaylom biri kafasına göre her şeyi belirler yapar
Alakası yok senin mantığına göre ferace giyen her kız çok namuslu da veren bile var inanmak istersen ben azından temiz olduğumu biliyorum tahrik edecek bi şey yapmam giyinmem her şeyime dikkat ederim sadece ferace giymek bana göre değil
Çarşaflı birinin amcığını çok gördüm biliyom ben sen uzatma
E o zaman kendinle çelişme
Ayrıca... Çok gördüm diyen biri bana din dersi vermesin adam yerine koyup birde dinliyorum
Değil nasıl hissediyorsan öyle giy allahla senin aranda
İnsanlara bakma ya çarşaf giysen onada laf yaparlar 🤷♂️
Daha güzeldir. Allahu alem
Normalde senin giydiğin gibi normal ama bazıları bunu çok abartıyor
boş ver sen onlara kulak asma
Zorunda degl
Normal günümüze göre giyinin.
Çok farklı kapalı giyim şekilleri var
Sen milleti dinleme
Etsen ne olur
Öyle bir zorunluluk yok
Anlamadım