selaaaam kızlar soruyorun tatlı üyeleri 🥰 malum iki çocuklu bekar anne olarak giyinmeyi çok seviyorum kendime ceket aldım resimlerdeki modellere benzer tarzda fakat içine crop giymeyi düşünüyorum ama endişe ediliyorum kötü bir görüntü olur mu fiziğim gayet iyi kilo problemim yok iki çocuklu kadın crop şort vs giymeli mi ama hergün her yere giymem açık giyen bir kadın değilim çok nadir değişiklik adına giyerim yere mekana göre peki bu modelde ceketin altına crop giysem itici durur mu #aşkıöldürmüşkadın #kimsebilmesinbeni
Ne alakası var evlilik ya da çocuk tercihtir bunlar senin giyimini etkilemez. Asıl evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra istediğin gibi giyinmelisin ki çocuğun örnek alsın ve özgür düşünce yapısı ile büyüsün. Ben bu görüşe katılmıyorum istediğini istediğin zaman giymelisin.
Ayrıca ceket altına crop yakışıyor giyebilirsin yakışacaktır.
Hiç de itici değil, aksine şık ve zarif. Bi bitmedi toplumun, kadının sosyal konumuna göre nasıl giyinmesi gerektiği üzerine ahkâm kesmesi. Bekarsa da istediğini giyer, evliyse de giyer, anneyse de giyer. Kimsenin, "2 çocuklu kadın şunu giyer, şunu giymez" demeye hakkı yok. "Giyemez miyim" diye burada sorma gereği duyman bile toplumun kadınlar üzerindeki dayatmalarının sonucu. Bunu kimseye sormamalısın bile, ne istiyorsan giyip çıkmalısın.
Sende mi bosandim canim ben gibi :( bence cok iyi bi goruntu olmaz ama bizden dolayi degil sadece toplumsal olarak bize olan bakis acisindan dolayi soyluyorum bide yilisiklik yapip rahatsiz edenler de oluyo bakislariyla sozleriyle bunlar olmasa erkekler pislik yapmasa asla sorun olmayacak aslindada gelde anlat bunu beyinsizlere bunlardan dolayi hic giymedim zatwn hayatim boyunca acik secik seyler benden dolayi degil yani
Canim kendinden eminsen agirsan zaten insanlarin ne dedigini onemseme bence agzi olan konusuyo cunku insana kotulugu yine insan yapiyo boş ver canim yolun bahtin acik olsun kalbin gibi
Onu kastetmedim canim mutlaka kotu bi yorum yazan olacak asikar tamamen zihniyet meselesi ondan dedim olumsuz yorumlara aldirma fikirleri merak etsende kimse icin giyinmiyoruz sonucta saygi duysunlar yeter
@oznurzeynep94 Haddi olmayarak sizi kısıtlamaya kalkışanlara inat, giymelisiniz. Ne giyeceğinize karışmak kimsenin üzerine vazife değil. Bu gibi konularda toplumu dikkate almayın.
Giyme kisminda problem yok zaten asil mesele giydikten sonraki insanlarin rahatsiz edici bakislari ve erkeklerin farkli bi gozle bakmasi yanlis anlamayin heryerde boyle sadece ulkemizdeki erkekler degil eski esimlede bu durumu konusmustuk babamla filanda oyle mantigini anladim kiskirtiyomus erkekleri ister istemez ondan anladim yani ben normal giyinen biriyim ama disaridan bakinca farkediyorum ne kadar dikkat cektigini kaldi ki bi bayan olarak bizim bile agzimiz acik kaliyo bazi kadinlarin giyimini gorunce karsi cinsin nasil dikkatini cekmesin yani ben biraz muhafazakarim zaten yanlis anlasilmasin cok acik secik giyinmeninde aslinda yanlis oldugunu anladim ama kucukken insan boyle dusunmuyo tabi gencligin hevesiyle zaten evlenince kadinlar belli bi yastan sonra oyle giyinmemeye basliyo farkettiyseniz yani asil mesele giyinip giyinmeme degil karsi cinsten tepki almamak goz kapaklarina sahip cikilsa kimse kimseyi rahatsiz etmese zaten bu durum cozulmus olacak otomatik olarak
Bu ülkenin şu giyim mevzunu nezaman aşacağını merak ediyorum , soruyu eleştirme amaçlı deil🙏 ülke olarak hala ahlak kavramlarını tamamlyamadıgımız için bu gibi sorunlar var. İnşallah bşr gün bu teknik gelişmenin nasıl bir faydası olucak topluma die sorularda görürüz
@kimse_bilmesinbeni seninde çocuklarına mirasın bu olsun. Elaleme göre değil kendi kararlarına göre yaşamaları. Bana ailemden kalan en büyük miras buydu çünkü.
Bence crop’un çocuklu olup olmamakla bir alakası yok fakat fazla kısa olduğunda komik bir görüntü oluyor, onu tavsiye etmem. Yoksa bekarlar şunu giyebilir, evliler bunu, çocuklular ise hiçbir şey diye bir kaide yok.
Ne fark eder? Fiziğini beğeniyorsan giy.. Her açık giyinen kadın davetkar mı demektir... Eğer bu mantık geçerli olsa idi plajların seks on the beach e dönmesi gerekirdi..
Ya millet pazardan aldığı yırtık donları moda diye giyip geziyor. Göbekli değilsen giy gitsin crop u. Eğer göbeğin varsa aman diyeyim. Evine bile sokma. Crop göbekli insanlara yakışmıyor
Her yere olmaksızın giyebilirsin bence dediğin gibi fiziğinde iyiyse, kendine yakıştırıyorsan neden olmasın. İnsanların bazen ne düşünüründen ziyade kendin aynaya bakınca nasılımına cevap verebiliyorsan her şey sana yakışır
Böyle bir kural yok herkes istediği şeyi her günde giyer her yaşında da giyer açık veya kapalı saygı duymak gerek ve ben açık kadinlara yakisitiyorum crop giyen kadınlar çok hoş duruyor
onun altına gayet güzel durur ve kıyafetlerin kuralları yoktur herkes kendini nasıl seviyorsa nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli dışarıdaki hiç kimsenin haddine değil eleştirmek veya kötü bakmak
Bence herkes istediğini giysin anne olman ya da evli olman ne giydiğini etkilememeli hayat senin hayatın nasıl istiyorsan öyle yaşa istediğini giy gez yargılamak başkasına düşmez