Ufak minimal dövme yaptırmak istiyorum, sizce dövme yaptırmak pişmanlık mıdır?

İleride hayatını etkileyebilir hiç belli olmaz. Ben dövmeleri çok beğenirim hatta full dövmeli vücutlar bile estetik olarak hoşuma gidiyor ama kendim asla cesaret edemem.
Modası zamanla geçen, bazen yanlış yere uygulanan, bazen de ucuz, anlamsız, basit, tuhaf, cins şekiller uygulayarak kendini daha da komik hale getiren bir tür uygulama işte🙂
Cevap
37Cevap
Ya silinebili yaptırılıp denenebilir gadası
Ben yaptırdım pişman değilim.
Pişmanllık olup olmadığını bilemeyeceğim ama ben karşıyım kişinin kendi güzelliği varken vücudunda bir şeyler çizilmesine karşıyım
Pişmanlık mıdır bilmiyorum ama bence dövme yaptıran kişi kendi güzelliğinin farkında değildir.
Benim için asıl problem kalıcı olması. Tenini kalıcı olarak dönüştürüyorsan onu doğal haliyle değerli görmüyorsun demek değil midir?
İşte, renklendirmeye gereksinim var gibi geliyorsa onu yetersiz görüyorsun demek değil midir?
Sonuçta olduğu hali yetmiyor sana.
Sevdiğin bir dövme olursa bence pişmanlık değildir hatta hoşta duruyor bana kalırsa
dindarsan eğer yaptırmamalısın haram ap açık! dindar değilsen keyfine kalmış ama benim mantığıma göre vucudumda ölene kadar kalacak bir izi kazımak beyinsizce geliyor.
ya ben pek dövme sevmiyorum yaptırmam da fakat modeli güzelse ve güzel bir yere yaptırırsan hos görünebilir pisman olursanda sildirebilirsin ya da ilk geçici dövme yaptır bi deneme yap
Ben sıkılırım gibi geldiği için yaptırmak istemiyorum ama güzel de duruyor bazı dövmeler bilemedim 😂
Değildir. Bende 6 tane var hiç pişman olmadım. Pişman olmayacağın şeyler yaptırırsan sıkıntı yaşamazsın
Kişiden kişiye değişecek bişey, ben pişman değilim. Bir de bağımlılık yapıyor diyebilirim, yaptırdıkça yaptırasın gelir.
Dövmelerim var ve pişman değilim.. Sıkılgan bir insansan yaptığında pişman olabilirsin. Minimal dövme yaptıracaksan sorun olacağını düşünmüyorum
Pişmanlık değilde çoğu kişi özentilikten yaptırıyor. Dövme kendi hayatından bir kesit sunmalı. Geçmişinden, geleceğinden, hayallerinden.
Bana göre bi şey değil..
Ömür boyu taşımak isteyeceğim bir şey de gelmiyor aklıma… 😅
Pişman oluyorlardır bi yerden sonra diye düşünüyorum..
İsim vs gibi saçmalıklar yaptırmadığın sürece pişman olacağını sanmam. Ben 7-8 yıl önce yaptırdım. En küçük bir pişmanlığim yok
Ben asla dovme yaptiracak cesareti bulamam pisman olmaktan korktugum icin ama cok guzeller eger istiyosan yaptir
Ben sırtıma yaptırdım görmediğim için pişmanlık duymuyorum 😅
Pişman oldum sildirdim ve silmek yapmaktan daha acı verici
Yaptırdığın dövmeye bağlı öyle küçük bir dövmeden pişman olmazsin
Kesinlikle pişmanlıktır yıllar sonra beğenmeyeceksin
Bazı insanlar çık mutlu ama çoğu yaptıran pişman oluyor.
Binlerce dövme yaptım. Pişman olan da var. Olmayan da...
Sağlam bir şey yaptır ve özgun olsun kimsede olmayan bir şey
Hayır değil. Laf olsun gösteri olsun diye yaptıran pişman olur o ayrı
Net bir kararla yaptırılmazsa pişmanlık duyulabilir
Ömür boyu seveceğin bir şey seçersen pişman olmazsın
Bende çok istiyorum minimal bir dövme ama cesaretim yok korkuyorum
Ben de ensemin altına eros yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum tıpkı senin gibi
Bazen aklima esiyor yaptirmak. Ama sonradan gereksiz buluyorum. Kendi vücudum daha güzel.
Hiç yaptırmadım ama ilki pişmanlık diğerleri alışkanlık sanki
pişman olma ihtimalide var riskli değmez bence
istiyorsan yaptır.. bende sol kolumu komple kaplattıracam
Dövmelerimden hiç pişman olmadım. Yenilerini yaptırmayı hatta üzerimdekileri güncelletmeyi planlıyorum.
Yapan ya fazla sinema izlemiştir ya da dikkat çekme peşindedir ben sevmem abartılmış halini.
yaptirmam gitsin icinde kalmasin ama gercekten her aynaya baktiginda secenegin birsey olsun bari
İnsan bir anki isteğiyle gidip yaptırıyor sonra sıkılıyor bidaha sildirmesi ne bilim bence onu sildirirken insan yaptırdığına pişman olur
Ben beğendim şahsen. 😂
Sonradan pişman olacagni düşünüyorsan hc yaptrma sildirmesi çok uğraştırıyor die biliyrm
Bende var birinden pişmanım sadece görünür bir yerde olduğu için
Pişman olmayacağın bir şey yaptır daha iyi. bende de var küçük bir tane. Hiç pişman olmadım
Asla 10 tane dövmem var hepsini büyük zevkle taşıyorum
ben de isterim yaptirmak ama biraz uygun boyutta vucut kol boyutun da degil
Bence zarif ve kücük yaptırabilirsin hoş durur büyükleri kadınlara pek yakistirmiyorum benim de yaptırasım var ksjxmsjns
Hayır ben çok seviyorum
Dövme yaptıran allahin lanetine uğrar
Ben dinî açıdan baktığım için evet, pişmanlıktır
Minimalse sorun olmaz
Ergenlik döneminde yapılanlar pişmanlık
Yoo. Ben esimin bas harfimi yazdırmistim
İlk dövme genelde pişmanlıktır
Pismanlik yasayacagin bir konuya girme
Evet pişmanlık
4 tane dövmem var hiçbirinden pişman olmadım
Kişiye göre değişir o.
Ben o pişmanlığı yaşadım
Nereye ve ne dövmesi yaptırıyorsun?
Evet. Yaşlanınca çok kötü gözükür
Ben çok memnunum hatta yenilerini yaptıracağım
Değill benim kolumda var çok hoş duruyo
Küçük çok büyük bir şey yaptırmadım sonradan pişman olurum diye ama hayır pişman değilim yaptırdığıma
Vajinamın üst kısmına eat me yazdırmayındüşünüyorum ncmcnc
Oha bence yaz bunu tartışalım
Ben şahsen sevmiyorum temiz ten her zaman iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?