pişmanlıktır , yaşadım gördüm 😄
Evet pişmanlıktır
Hayır değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
15-16 yaşımdayken filan çok taktım illa yaptıracağım. Çevremdekilerde pek karışmadı. Sonra dışarıda yürürken yanımdan geçen bir arabanın tekerinden fırlayan bir taş kaşıma gözlüğüme geldi ve gözlük kırılıp kaşımı kesti. Yakındı sağlık ocağına gittim pansuman yaptırmaya. Oraya bir kız geldi 20 yaşlarında ama kolu berbat bir halde. Çürük iltihap böyle havlu gibi kalın beyaz sargı bezi sarmışlar artık onun üzerinden sızıyor o derece. Dayanamadım hemşirelerden birine sordum ne olmuş diye. Dövme yaptırmış oda alerji yapmış. O an dövme fikrinden tamamen soğudum. Zaten alerjik bir bünyem var pek çok kozmetik ürününü dahi kullanamıyorum.
ben varım kolumdaki ufak dövmemi cikarttirmak için defalarca lazere gittim geçmedi derimi kazıttım yarisi ciktı 3 ay sonra bir daha kazitacam
Lazer cok acıtıyomus ne kadar doğru
cayır cayır yakıyor bitti mı yanık acısı çekiyorsun derin beyaza dönüp kabarıyor sızıntı şeklinde cok ufak kanamalar oluyor
Yaaa iste bundan korktuğum için sildiremiyorum büyük ihtimalle cover up yaptırıcam
zaten zor cikiyor ve masraflı cover up daha mantiklı iste dövme de batma acisi lazerde yanık acisi oluyor
Sen anlatınca o yanma hissi oluştu sanki bende😂 bide teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
sevdiği kızn ismini göğsüne yazdıran ayrıldıktan sonra yeni kızın adını göğsündeki dövmenin üstüne daha kocaman yazdıran bir tanıdığım var :d pişmanlık budur
Aynen en çok isim yazdıranlar pişman oluyor 😄
yaptıracaksan geçici yaptıracaksın. D
Kalıcısı olabilir. Geçiciyle başlayıp ruh haline göre kalıcıya dönülmeli.
Mantıklı
Cevap
13Cevap
Şu an bir çok genç bilinçsizce yaptırdığı için öyle.
Genç yaşta yaptırmamak lazım😄
Ben genç yaşta yaptırdım mesela ama bizim zamanımızda beyin kullanılıyordu.
Evet yaşadım gördüm, şimdi sildirme derdindeyim :)
Hahha bende öyle ama sildirmenin acısı daha fazlaymış😄
Dövme değilde faça izlerim bana çok sorun çıkarttı.
Bende yaptırmak istiyorum göğsümün sol tarafına annemin ve babamın adını yazdırmak istiyorum.
tarz meselesi hiçte değilim
Evet aynen. bende pismanim.
Yaptırılan dövmeye göre değişebilir bu ya.
Messi bile pişman olmuşsa pişmanlıktır
Isteyerek yaptıran pişmanlık duymaz galiba
Bir kaç sene sonra duyuluyor😄
Neden olsunda o da bir vucut sanatidir
Sevmiyorum zaten ama pismanliktir heralde
Vucudunu zedeler
çok gereksiz :)
Valla pismanım
tercihtir
Yaptirasim var
değiller
Evet pişmanlıktır