Helllolarcaaa
Nasıl bir dövme yaptırdıniz ve pişman oldunuz muzu?
İlk dövmeniz neydi? İlk hangisini yaptırırsiniz?
Nasıl bir dövme yaptırdıniz ve pişman oldunuz muzu?
İlk dövmeniz neydi? İlk hangisini yaptırırsiniz?
Dövme yaptırmak kişisel bir tercih ve herkesin kişisel bir deneyimi olabilir. Bazı insanlar dövme yaptırdıklarına pişman olabilirken, bazıları ise yaptırdıkları dövmeleri ömür boyu severek taşıyabilirler.
Dövme yaptırmak pişmanlık mıdır sorusuna cevap vermek için, dövme yaptıran kişinin dövmenin ne anlama geldiği, neden yaptırdığı, dövmenin yerleştirildiği bölge ve dövmenin kalitesi gibi faktörleri de dikkate almak gerekir. Ayrıca, bir kişinin zaman içinde değişen hayat koşulları ve kişisel tercihleri de pişmanlık hissetmesine neden olabilir. Bazı insanlar, dövmenin yerleştirildiği bölgenin yıllar içinde değişmesi veya dövmenin eskiyen görüntüsü nedeniyle pişmanlık hissedebilirler. Diğerleri, dövmenin anlamını veya nedenini unutabilir veya değiştirebilirler. Bu nedenlerden dolayı, dövme yaptırmadan önce iyi düşünmek, doğru kararı vermek ve profesyonel bir dövme sanatçısı seçmek önemlidir.
Ben kendi dövmelerimden henüz pişman değilim. Belki ilerde olurum.
Ama babamın kollarında ve gövdesinde çok sayıda dövme var. Kendisi şu an 69 yaşında. 20 yıldır dövmelerinden şikayetçi. Dövmelerinden utandığını söylüyor ve keşke duş alırken suyla birlikte açıp gitseler diyor.
Cevap
16Cevap
yakın bi zamanda sevgilimin doğum tarihini yaptırıcam bi de bacak ve sırtıma düşünüyorum bi şeyler
Değildir sadece ne yaptıracağını iyi belirlemek lazım.
3 tane var ve hiçbirine pişman değilim
Neler peki
Wow bunlar sana mı ait çok iyiler
Hangi şehirde yaptırdin peki?
binlerce dövme yaptım, uyardığım insanların çoğu pişman oldu
Hiç dövme yaptırmadım, dolayısıyla da pişman olmadım.
Aynı dövmeyi yıllarca taşımak beni sıkar o yüzden yaptırmamak daha iyidir
Geçici dövme yaptırdım Hint kınası 2 haftada çıkan o bile beni darladı.
Yoo hiç pişman değilim.. çünkü hiç yaptırmadım vücudumda gizlemeyi gerektiren bir yer yok.
Bence bir zaman sonra, niye yaptırdım sorusu akla gelir.
Pişman değilim 15 yıl kadar oldu
nereye yaptırdınız
En güzeli iki göğüs arasi ve vajina bölgesine guzel oluyor sen peki
Bence öyle dövme gereksiz
Evet
boğazına dövme yaptıranlar m*l oluyor
Anlamı yoksa evet
Evett
değil aşkım
Ben pişman olurum diye yapmadım
Değildir
evet