AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Erkeğim diye söylemek istemiyorum, ama sevgilimi giydirmeyi çok isterdim, ona birbirinden güzel kombinler yapmak isterdim ya.
İlişkilerle kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı bence. aldığında buydu. değişir diye beklemek zorlamak sadece ilişkiyi ve kendini yıpratır.
Olmalı bu durum güven probleminden değil ortalıkta dolaşan sapık kişiliklerden kaynaklı. Hani keşke böyle bir durum olmasa ama maalesef durum ortada.
Kısıtlayıcı olmadıkça tavsiye verebilir bence fakat ben ona karışırım, sevgilim öyle paspal giyinemez.
Sevgilim kendi fikrimi sorduğunda ancak söz sahibi olabilirim nedeni eşim değildir. Eşim olsaydı tabi her konuda söz sahibi olurdum.
Söz hakkına sahip olmalı bence. En azından hassasiyetini söylemeli ve bunu kadında anşayışla karşılamalı
bu konuda ki fikrim şöyledir ki. kadının evlenmeden önceki hali de benzer ise karışmamalı yani öyle beğenmiş öyle sevmişsin. ama ola ki kadının giyiminde birden büyük farklar olmuş ise müdahale edebilir.
Çabuk hasemani giy havuza öyle gireceksin dolabında ki ninja kıyafetlerini utuledim kiristirma sakin 😂
ne istiyorsa onu giyer herhalde de çok da bunu uygulayabildiğini sanmıyorum mutlaka erkekler karışıyordur
Herkes kocaman kadın ne hakla karışıyolar ilşki yaşıcak yaşa geldiğine göre çocuk değilsin dimi
Olmamalıdır. Neden olsun ki biz onların ne giydiğine karışıyor muyuz?
Kıskanabilirim tabi bu yüzden zarar görmemesi için biraz tavsiyelerde bulunabilirim 🙄
Ben kadınımın ne giydiğine karışmak yerine kadınımın ne giyeceğini bilmesini isterim
Cidden bu hala soruluyor mu 😑
tabi ki hayır ne haddine
Ne giyeceğine asla karışmayız ama ne giymeyeceğini söyleyebiliriz. 😅
Hayır olmamalı. Sevmiyorsa gitsin seveceği tarzda giyen kadın bulsun
Sadece sorulduğunda veya gerek duyduğunda fikir belirtmeli. Fazlası hadsizlik olur.
bana anam babam karışmamış kimseye o cesareti vermem
Hayır ama kadınlarda teşhirci gibi giyinmemelidir, nerde ne giymesi gerektiğini bilmeli , ortama göre hareket etmeli , adamdan önce kendi ismini düşünmelidir
Hayır tabiki istediğimi giyerim, karışamaz kimse.
Hayır kadın giyiyorsa bir bildiği vardır fazla absürt kaçmadığı sürece
Hayır tabiki. Kız isterse anadan doğma gezer sokakta erkek saygı duymalı.
Bence söz hakkına sahiptirler ama kısıtlamamalılar.
Sevgilinse hayır. Eşinse olabilir ama insanca, köpekçe değil...
Kesinlikle hayır. Sadece seçenekler arasında kararsız kaldığında fikrini paylaşıp yardımcı olabilir.
Kadını erkeği , erkeği de kadını giydirmeli.
niye söz sahibi oluyo bi erkek bi kadının ne giyeceği konusunda ya 😄
Nerede nasıl giyineceğini bilmiyorsa karışırım.
Bence olmamalı. Fikrini söyleyebilir ama karışmaya hakkı yok. Beğenmiyorsan ayrilirsin.
Ne giyeceği hakkında söz sahibi olamaz. Ne kadar açık giyineceği hakkında söz sahibi olur.
Mantıklı bir insan ne giyinip giyinmeyeceğini bilir nerde nasıl giyilir nerde ne giyilmez eğer bir erkek bir kıza bunları söyleme gereği duyuyorsa o kızdan kesinlikle asla olmaz
Karışmamali herkes ne giyeceğini bilir sadece uyarabilir kibarca korumacı tavrı abartmamali..
Sevgililik boş bir şeydir. Erkek sadece karısına karşı hak iddia edebilir.
Bazi durumlarda olabilir ama genel olarak bence olmasın
Olabilir yani, bu o kadar büyütülecek bir mesele değil...
evet olmalı ben istemem erkeğim dap dar pantolon giysin izin vermem
Hayır olmamalıdır ama sevgilisine göre de iyi giyinmelidir fazla açık olmayacak şekilde
Fikrini söyleyebilir ama karışmaya hakkı yok...
Olmalı bence değer verdiğim bir insan söz hakkına sahip olmalı
Hayır olmamalıdır isteyen istedıgıını gıysın
Başlangıçta öyle görüp, devam etmişlerse, sonrasında söz söylemeye hakları yok.
Yok canım ne gerek var , zaten bişi giymedikleri için sıkıntı yok
Bence olmalı ben yanımda mini şortlu manita gezdirmem erkek adam olarak kendimi madara etmem millete
Giydiği kıyafetten haberi olmayanı sevgili yapmazlarsa karışmamış olurlar 😆
dediğimi yapmayan kadınla zaten sevgili olmam.
Söz hakkına sahip değildir lakin fikir verebilir bnce böyle
başta konuşmalılar, çizgilerini
eğer hanımefendi kabul etmezse, hiç başlamamalılar
Tabi ki hele sizi seviyorsa hem sizi görmek istediği kıyafetle görmek daha çok hoşuna gider onun
Emir kipi ile karışamaz, ama fikirlerine açık olurum, soyle tarzına bağlı.
Söyleyiş
Fikrini söyleyebilir öneride bulunabilir ama onu giyemezsin bunu giy diyemez
Hayır, olmamalı. Aksine beni beğendiğini dile getirmeli. Özgüvenli olmalı.
Erkeğin böylesi bir hakkı yok sevdiğimiz insan için bir baskı unsuru olduğumuz zaman hayatı ona zorlaştırırız
Onu ilk gördüğünde ve gözlemlediginde giyim tarzını da biliyorsun ve bunu bilip kabul edip teklif ediyorsun , ilişki içindeyken buna müdahale ve baskı kurma çabası bana göre tam bir dolandırıcılık
Olmamalı bence ama bu nasıl olmuş sence bu bununla olur mu gibi sorular sorulması danışılması makul
Saçmalık, bokunu çıkarmadan istediğini giymeli kadın
Sevgilim beni rahatsız edecek şeyler giymediği sürece asla müdahalede bulunmam
Peki sen rahatsız edici bisey giysen müdahale edebilir mi eşin
@Yağmur4646 Tabii ki edebilir
Bravo işte erkek adam dediğin böyle olur hayat müşterek tir
Fikir beyanı konusunda hemfikiriz ama karışma konusunda asla
Herkesin kendine göre bir zevki var. Ben partnerime karışmam, ondan da aynı saygıyı görmeyi beklerim. Yakışmış/Yakışmamış yorumu da çifte kalmış.
Söz hakkı değil, fikir hakkına sahip olmalıdır
Begenmeyen gitsin baskasini bulsun. Karini hem kullanip hem de karisamaz. Evlenirse tabiki söz sahibi olur. Ama evlenmeden ne vasifla karisabilir ki?
Kombinlemeyi severim
Kisitlamam aksine daha cesur giyinmesini isterim teshiride seviyorum😇🙈😈