• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Erkekler sevgilisinin ne giyeceği konusunda söz hakkına sahip olmalı mıdır?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1023
Yapay Zekaya Sor

Sevgilinin giyim konusunda söz hakkı olmalı mı, neden?

Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
33 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Cevap vermeden önce şunu belirteyim. Sorunuz sanki giyim kuşam konusunda müdahaleci ya da kıskanç tutum, sadece erkeklere hastır, kadınlar bütün bu negatif duygulardan münezzehtir."" gibi bir ima içeriyor. Sorunuz"""İnsanlar, sevgilisinin giyim kuşamı üzerinde söz sahibi olmalı mı?""" formatında sorulmuş olsaydı daha objektif bir çerçeveye otururdu diye düşünüyorum. Bu benim nacizane görüşümdür. Şimdi konuya gireyim.

Kıskançlık ve buna bağlı sakınma tutumu hem erkek, hem kadının genetik kodlarında var olan bir duygudur. Bu duygunun müspet ve yapıcı bir formatta var olması ilişkiye zarar vermediği gibi ilişkinin sevgi boyutunu teyit eden bir turnusol kağıdı olduğu kadar ilişkinin dinamiğini daha da güçlendiren bir yakıttır. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru konu üzerinde kıskançlık, sevginin, sadakatin bir uzantısıdır.

Öyle kadınlar vardır ki onların sevgisine/ lütfuna mazhar olan erkek, o kadını herkesten ve her şeyden kıskanır. "Niçin?" diye sorduğunuzu duyar gibiyim.

Çünkü o kadınlar, hem dişiliği, hem kişiliğiyle yeryüzünün en çapsız, en ahlaksız erkeğini bile aşkından diz çöktürüp önünde saygıyla eğecek aristokrat kadınlardır. Çünkü onlar, Serveti Fünun şuarasının neredeyse tüm eserlerine konu olmuş asalet ve iffet örnekleridir. Çünkü onlar, inkar edilemeyecek kadar gerçek ama inanmakta güçlük çekilecek kadar sürrealist kadınlardır. Çünkü onlar, yaşadıkları asrın bütün iyiliklerini/güzelliklerini yüzünde toplamış Firdevs hurisi kadınlardır.

Bir düşünün lütfen. Yeryüzüne bir Firdevs hurisi indi ve tıpkı kendisi gibi asalet ve iffet örneği bir erkeği tercih etti. Şimdi o erkek, o kadını başka gözlerden nasıl sakınmasın, nasıl kıskanmasın? Bu teknik olarak mümkün mü? Tıbben mümkün mü?

Kıskanma ve sakınma duygusu sadece kadınlara has değildir. Bir düşünün lütfen. Güçlü mü güçlü, karizmatik mı karizmatik, fiziği tüm kadınların dikkatini celbedecek kalitede, varlıklı mı varlıklı bir erkek. Düşünün ki bu tasvire uygun bir erkek, sizin sevgiliniz. Onunla sahile gittiniz. O erkek, denize girerken boxer giymek istediğini söyledi. Kendinizi nasıl hissedersiniz? Kıskançlıktan tırnaklarınızı yerdiniz. Çünkü gün ortasındaki güneş kadar gerçek ki, tüm kadınların gözü o erkeğin üzerinde olacak. Hepsi ona hayranlık ve iltifatla bakacaktır. Ben, denize boxer ile girmiş filinta gibi bir erkeğin, karısından dayak yediğini de duydum.

Birbiriyle ciddi anlamda sevgili olan çiftler, bu tip konuları birbirlerinin değerleri, hassasiyetleri ve sınırları çerçevesinde sağlıklı bir iletişim ile belirlemelidir. Bu konularda yolun en başında sağlıklı bir mutabakata varılmalıdır. Bu konuda düşünce planı ve yaşam biçimi anlamında çelişkiler üzerine kurulan bir ilişki sakat doğmuş bir birlikteliktir ve giderek toksik bir nitelik kazanarak şiddete, aldatmaya ve en nihayetinde aldatmaya kadar gider diyorum ve yazımı noktalıyorum.

NOT: Bilumum şikayet kanallarına başvurdum ama sitenin süper moderatörü olduğunuz için size de sözlü olarak iletmek istiyorum.

Bazı arkadaşlarımız KS sitesini insanların dini inançlarına karşı hakaret dili ve nefret söylemi üzerinden propaganda yürütebileceği bir enformasyon kanalı olarak görmektedir.

Bugün bir üyemizin ALKOLLÜ İÇECEKLERE BAKIŞINIZ NEDİR? sorusuna alakasız bir şekilde dinimize saldırı ve hakaret içeren bir cevapla karşılık verdi. Her ne kadar seküler yaşasam da kalben İslâm'a inanan bir birey olarak bana da cevap hakkı doğdu. Ben ona hiçbir şekilde hakaret etmedim. Uygar bir dille inancımı savundum. Adam, her yorumunda bana ve inancıma hakaret etti. Hala hakkında site yönetimi bir işlem yapmış değil.

İnançlara dönük hakaret ve nefret söylemlerinin KızlarSoruyor. com sitesinin formatına uygun bir enformasyon olmadığının bilincinde bir birey olarak yazıyorum. En gereksiz mevzulardan ötürü benim hesaplarım dondurulup kapatılırken bu tip saldırgan İslamofobik söylemler kullanan üyelere neden müsaade edildiğini anlamakta zorlanıyorum doğrusu.

FİKRET DOĞAN

2
    8 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Sorumda zaten erkekler diye sordum, giyim söz konusu olunca baskı kuran taraf erkekler oluyor çünkü. Erkeğin hangi giyimine müdahale etme gereği duyalım ki biz?

Ayrıca katılmıyorum düşüncelerine, başkaları bakacak diye kısıtlamak saçmalık başkalarına göre yaşamak ne demek ki hem? Bunun yerine sevdiği insanın duruşuna güvenmesi yeterli. Dağ ayilarina göre mi yaşayacagız onlar bize göre yaşamaya alişsin.

Şikayetin 24 saat içinde incelenir ve sana dönüş yapılır. Dini inancı olmayan birinin kendi fikirlerini uslupluca söyleme hakkı var , hakaret dediğin şey neydi görmediğim iicn bilemiyorum belki de sadece sana ters geldiği için öyle sanmişsindir.

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

ŞAHSIMA VE İNANCIMA EDİLEN HAKARETLER
      1.""Adem ile Havva denen iki tip."" Hiç kimse bir dinin öncüsü olan isimler üzerine askerlik arkadaşıymış tarzında bir retorikle konuşamaz. Bugün Cumhurbaşkanına hakaret bile konusu suç teşkil eden bir eylemken bu tip bir paylaşım da hukuki işlem gerektirir. Site tarafından gerekli yaptırım uygulanmazsa söz konusu paylaşımlara dair SS aldım. Yasal haklarımı kullanacağım.

2."""Arkadaşım sana hakaret etmeyeyim de ne yapayım."". diyerek şahsıma ettiği hakaretleri ikrar ediyor. Ayrıca meyhaneci ağzıyla kahvehaneci jargonuyla +18 tasvirler ile hakaret ediyor.

3."""Senin dinin bir zırva""" diyor. Ben KS'de 4,5 yıldır hiçbir ateistin savunduğu fikirlere küfretmediysem kimse de benim inancımı aşağılama hakkına sahip değil.

4.""""Söylediğim hiçbir şeye tek bir karşı argüman sunamayıp, Einstein benden taraftı diyen, o da alınıp bir tarafına sokulunca ''Ama hakaret ama nefret'' diye mağdura yatan tipik mağduriyetçi mümin arkadaş""" diyor. Bu arkadaş cinsel tasvirler yaparak fikir beyan ettiğini zanneden ve buna en başta kendisini inandırmış patolojik bir yalancı.

5. Soru dinle doğrudan alakalı değilken adam dine saldırarak şov yapmak istiyor. Yıkık egolarını bu şekilde tatmin edeceğini düşünüyor.

Sonuç olarak toparlayacak yukarıda madde madde belirtip SS aldığım tüm paylaşımlar, hem hakarettir, hem provokasyondur, hem soruyla alakasız olması yönüyle polemik ve sataşma amacı güden paylaşımlardır.

Eğer KS admin ve moderatörleri bu konuda herhangi bir işlem yapıp müeyyide öngörmezse ben Fikret Doğan olarak yasal haklarımı kullanacağımı belirtmiş olayım.

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

TCK m.216 şu şekilde kaleme alınmıştır:

Madde 216- (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Maddenin 3. fıkrasına göre; Türkiye Cumhuriyeti Halkının bir kesiminin benimsediği dini inançtan ve buna bağlı değerlerinden dolayı alenen aşağılayan failin fiilinin kamu barışını bozmaya elverişli olduğunun tespiti halinde, halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama suçu oluşacaktır. Bu suçun tipiklik unsuru, halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri, kamu barışını bozmaya elverişli şekilde alenen aşağılamaktır.

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Valla fiko profilene girip baktım sohbete, adamın görüşüne sen atlamişsin adamda gayet usluplu şekilde fikrini belirtmiş. Hz adem senin için kutsal olabilir inancın geregi ama onun için değil... fikirlere saygı duymak lazım gereksiz dert arıyorsun kendine relax ol azcik

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Gereksiz dert falan değil Ece. Gayet meşru bir savunmadır.
      1. Adamın görüşüne atlamış olmam dinime sövmesini mi gerektirmiyor. Bu nasıl bir argüman.
      2. Ne üslubu adamın yukarıda belirttiğim küfürleri ne zamandan beri üslup. Adam meyhaneci gibi hakaretler yapıyor.
      3. TCK 216/3'e göre herhangi bir peygambere hakaret suç teşkil eden bir söylemdir.

Ben diyeceğimi dedim. Site bu yorumları kaldırmazsa ben yasal haklarımı kullanırım.

İYİ AKŞAMLAR.

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Şahsıma ve dinime hakaret eden hiç kimsenin kendisine de fikrine de saygım yoktur. Bu da böyle biline.

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Dinine sövmemiş yalnız ben baktım diyorum sana, gayet güzel bir şekilde ve üsluplu bir dille anlatmiş. Neyse istediğini yap sen banane ya 😄

• FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

Yapacam zaten. TCK 216/3'e göre suç olan söylemler bütünü. Neyse seni de rahatsız ettim. Özür dilerim.

En İyi Cevaplar

• Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

"söz hakkına sahip" İFadesi kullanıyorsun Sorunda zaten bunu hakimiyet kurmak ego tatmin etmek Üstünlük kurmak baskı kurmak olarak algılanmasında Aksine her erkek böyle giyinmesede söylemek zorunda hiç kalmasam ister. Maksat bunlarla alakalı değil değer verdiği kadını sapık tecavüz kokan bakışlardan korumak uzak tutmaktır. Erkeğin koruma iç güdüsüdür Bu ve engel olamayacağı bir şey Ama öte yandan kadınlarda da ne kadar dekolte varsa o kadar güzelim algısı var. Ve erkeklerin bu halde üzerlerine gelen bakışlardan Algıladığı ne kadar güzel aşık oldum bakışı olduğudur. Oysa bakışların altında çok edepsiz ve çirkin düşünceler yatar Ayrıca kadınların şunu bilmesi lazım Sizde olduğu gibi biz erkeklerde Cinsellik ve Duygusallık bir arada değildir.(TABİ burada ! GENELLEME ! YAPIYORUM AZ SAYIDA İSTİSNA DURUMU BOZMAZ) yani erkek zerre hoşlanmadığı biriyle yatabilir. Sırf cinsellik arzusunu gidermek Kadınların yine aynı şekilde geneli duygusallığıda beraberinde arar Aynı zamanda arzu duymadığı güvence almadığı biriyle yatmaz. Yine bu durumda istisnalar bu dediğimi bozmaz yani çıkıp birileri ama yatan var demesin boşuna genelden bahsediyorum. Burdan anlayacağınız dekolteli giyindiğiniz zaman güzelleştiğiniz için bakılmıyor. Sadece boş cinsel dürtüden gelen bir bakış alıyorsunuz. Kimsenin size aşkından ölüp bittiği felan olmuyor. Sevgiliniz Babanız Abiniz Kocanız da Bir erkek olduğundan Diğer erkeklerin size ne niyetle Baktığını iyi biliyor. Nasıl sapık düşünceler geçtiğini iyi biliyor. Mümkün değil koruma iç güdüsü ve Değer veriyorken rahatsız olmasın. Ama gel gör ki bir Türlü anlatamadığımız bir durum olduğu gibi Mesele sürekli Ego tatmini bir şeymiş gibi algılanıyor.

2
    4 Yorumla
    • maddeninbeşincihali
      maddeninbeşincihali
      +1 yıl

Ayakta alkışladım, birinin sonunda bu cevabı vermesi gerekiyordu. İyi söylemişsin helal

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@maddeninbeşincihali Kadın Erkek doğası konunda toplum cahil ve batıdan gelme post modernist düşünceleri sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar. Mesele özgürlük felan hiç olmadı Erkeklerde cahil tabi başta karışmaktan kıskanmaktan utanır hale gelmişler. Çünkü karışmaktan utandırılıyorlar ortalık güzel kardeşim doldu nediim.

Yorumla
    • Roxan
      Roxan
      +1 yıl

Canlar fazla kasıyorsunuz en mantıklısı kadın hayır karışmasın istemiyorum diyorsa karışmayan birini bulsun erkek hayır karışıcam bu benim içgüdümle alakalı diyorsa karışabileceği birini bulsun. Ben bazı deneyimler edinip hayatımdaki en önemli şeyin özgürlüğüm olduğuna karar verdim bu yüzden kıskanç insanlardan uzak duruyorum farklı düşünenlerde farklı insanlarla sevgili olsun

Yorumla
    • Milabeni
      Milabeni
      +1 yıl

@Roxan Böyle biriyle hiç çıkmasın zaten bende aynı fikirdeyim. Veya böyle sonradan giyindiyse yol versin gitsin Fakat bizim bunu anlatma derdimiz birilerinin taştan mermerden sert kafasına girmemesi ve bunu yapan erkekleri ayıplaması Ulan değer veriyor diye insan ayıplanır mı? Ego kasma gibi saçma sala, k bir inanç geliştirilmişse evet yapılır Böyle algılatılmışsa Anlayan anlasın gerisi bağlamaz.

Yorumla
  • Giraybayhan1
    Giraybayhan1 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

hayır tabi ki de ablam bu karşımdaki insanı değiştirmek olur ben böyle şeylere karşıyım çünkü ilişki dediğimiz şey bir insanla hayatını paylaşmaktır yani hayat arkadaşı olmaktır o insanın hayatına karışmak değildir onu değiştirmek değildir ilişki dediğimiz şey karşımızdaki kişiyle hayatımızı paylaşmamız olduğu için yani ona hayatında eşlik edeceğimiz için böyle şeylerin olması mantıklı değil zaten ben giyme bakmasınlar değil giy bakarlarsa hallederiz diyenlerdenim kavgacı bir insan da değilim yanlış anlaşılmasın yani sadece tek bir bakışımla belli ederim de zaten yanında ben olacağım için kimsenin bakmaya yelteneceğini veya bir şey yapmaya çalışacağını zannetmiyorum ama dediğim gibi yani karışmak karşındaki insanın alışkanlıklarını değiştirmek yanlış önemli olan onu olduğu gibi kabullenmek bütün alışkanlıklarıyla davranışlarıyla tarzıyla kusurlarıyla falan işte yani ne varsa olduğu gibi kabullenmek gerekir

5
    7 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bayıldım bu görüşe. Z kuşağı gümbür gümbür geliyor hep diyorum bunu... bilinç ve bakış açısı çok iyi

Sahiplenen erkek düşüncesi budur işte. Kıskanan erkek dış dünya için sevdiği ile savaşır, ama sahiplenen erkek sevdiği için dış dünya ile savaşır 👏👏👏

Yorumla
    • Giraybayhan1
      Giraybayhan1
      +1 yıl

görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim
      evet dediğin gibi sahiplenen erkek sevdiği için dış dünya ile savaşır çok doğru

Yorumla
    • der_Hauptmann
      der_Hauptmann
      +1 yıl

Uzun süre kozlardan uzak kalınca kadınsılaşıyoruz, duygusallaşıyoruz al işte en güzel örneği

Yorumla
    • Giraybayhan1
      Giraybayhan1
      +1 yıl

Kanka kadınlaşmakla alakası yok yaşadığım tecrübelere dayalı olarak konuşuyorum bu kadınlaşmak değil ve ayrıca dediğim doğru ilişki denilen şey öyle karşınızdaki insana hayatı zindan etmek değil

Yorumla
    • Giraybayhan1
      Giraybayhan1
      +1 yıl

en iyi cevap seçtiğin için çok teşekkür ederim ablam

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Rica ederim 👑

Yorumla
    • Roxan
      Roxan
      +1 yıl

iyi dedin

Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Şimdi beni böyle görmüş beğenmiş akıl var mantık var ben dekolte giyen bir kadınım. Sevgili olduktan sonra yok mini etek giyemezsin, yok şunu giyemezsin demesinin mantığı hiçbir şekilde yok. Konu özgürlüğü kısıtlamaya geldiği an direkt arazi olurum hiç gelemem böyle şeylere.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

134

Cevap

145

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.

Hayır nikah basmadığı sürece böyle bir hakları yoktur gadası

1
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bir yerden sonra erkekler de açık kapalı olma seviyesini abartıyor. Hiç unutmam. Bir arkadaşın eski sevgilisi evlenince çarşaf giymesini istemişti. Kız, zaten kapalı biri ne yeteri kadar tesettüre uyarak kapanmış biri. Bir de çarşaf nedir? Bildiğim kadarıyla hiçbir ayette çarşaf geçmiyor. Araştırmış idim bunu bir ara. Evden çıkarken ayak bileklerinize kadar örten pardösü gibi bir şey giyin yazıyordu. Ve yine baş da dahil olmak üzere sadece yüzü ve ayakların örtülü olması yazıyordu.

Onun için diyorum. Erkekler de bazı bazı kapalı olma durumunu abartıyor.

Ha yok mu bizde de açık olmanın suyunu çıkartan? Tabii ki var. Hadi yazı anlıyorum ama kışın da mini etekli, crop tarzı kazakla avmde bir kadın görmüştüm. Yani sıcak tutan bir çorap vardı. Şimdi ismini unuttum ama yanlış aklımda kalmadıysa öyle bir çorap da yoktu. Ha şimdi hatırladım, ismi termal çorap. Bazen ben de düşünüp duruyorum. Nasıl bir bünyesi var? Ben hasta olurdum.

Yani benimki hevesle karışık bir durum. Ben eteği, elbiseyi yazın giyiyorum çoğunlukla.

1
    1 Yorumla
    • _Güneş____00
      _Güneş____00
      +1 yıl

Ve *
      Yüzü ve ayakları görünecek kadar

• Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 21
    +1 yıl

Sadece erkek değil kadın da buna karışmalı ve karşı taraf da buna göre iki kişilik hareket etmeli

13
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@AydınlıkMYHEART kimin nasıl gezdiğinden sanane ki, sen kendinle ilgilen başkası senin özgürlük alanını çiğnemedigi sürece ne yaptığı seni ilgilendirmez

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@AydınlıkMYHEART üslubunu beğenmedim, sana o şekilde komşuma hakkını vermem.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

@AydınlıkMYHEART üslup diyorum üslup! bu ne demek biliyorsun umarim. Öyle bana şişme falanlı konuşamazsın sen!
      Neeyin ucu bana dokunacak senin dar bakış açın mı ya da ilkel kalmiş güdülerin mi hahaha

Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı.

Erkeklerin içerisinde çok kıskanç ve terapi alması gereken kişiler var, kabul ediyorum. Fakat bazen kadınlar da erkeğin ona baskı kurması, karışması ve hayatına müdahale etmesini ona olan sevgi göstergesi olarak görüyor. Dolayısı ile iki taraf birbirini çekiyor. Değersizlik duygusu ile yetişmiş, özellikle babası ile ileitişim sorunları ile büyümüş kadınlar kendisine baskı kuran erkeklerden hem şikayet ediyor hem de onları seçiyor.

Benim düşüncem ise özelikle kadılara. Kendinizi hapsettirmeyin, özgürlüğünüzü savunun ve zorbalık yapan erkekleri kabul etmeyin. Bu aldıkları dersler sayesinde adam olmayı öğrenecekler.

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Düşüncelerine sağlık harika bir görüş

Yorumla
    • Baleman
      Baleman
      +1 yıl

Güzel soru, ben teşekkür ederim.

Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Mesele burada tam olarak nedir biliyor musun mesele kıyafete karışmak olmamalı bunu özgürlüklere darbe olarak görmemek ve kesinlikle en önemli kural tanıdığında gördüğün kadın zaten buysa onu o haliyle kabul etmeyi bilmek gerekir. Fakat sınırsızlık da iyi bir şey değildir bazı durumlarda ilişki yaşayanlar birbirinin hassasiyetlerine kayıtsız davranmamalı misal örnek verecek olursak

Birlikte bir yere gitmeye karar verdiniz ve seçilen yer biraz kaba bir tabirle hanzoların bol bulunma ihtimali olan bir yer...

Bu durumda sana durumu güzelce izah etse ve dese ki

gideceğimiz yer için bu kıyafet biraz açık gibi sanki ne dersin? Ç ok yakışmış harika görünüyorsun ama farklı bir şeyler mi denesen acaba dese hayır sen bana karışamazsın diyerek tartışma ortamına zemin hazırlar mısın?

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Kendini bilen bir kadın bu uyarıya maruz kalmaz zaten gerekeni yapar.

Üslup her kapıyı açar

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

Altını çizmek istediğim tamda buydu zaten her konuda keskin olmak gerekmiyor bence

Yorumla
  • Slav__Kurttt10
    Slav__Kurttt10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek veya kadın olsun fark etmeksizin sevgisinin giydiği kıyafet ve gediği yemekle ilgili kendi düşüncelerini korkmaksızın dile getirebilmelidir. Baskı kurmaktan bahsetmiyorum. Sağlıklı ilişki, partnerlerin birbirine saygı duyduğu ve birbirini tamamlayan yapboz parçaları gibi birtakım halinde hareket ettiği ilişkidir. Eğer bir erkek veya kadın, sevgilisinin kıyafetiyle ilgili düşüncesini “Sevgilin beni ya terk ederse” önyargısıyla söyleyemiyorsa o ilişki onun için doğru ilişki değildir. Yalnız takılsın daha iyi.

2
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Beni zaten sevgili olmadan önce görmemiş mi? Yani tavrımı tarzımı bilerek benimle olmuş. Ben nerede nasıl davranmam ve giyinmem gerektiğini biliyorum ama yine de baskı yapma hakkı yok. Sevgili olmadan önce öyle kabul etmişse ileride de değiştirmeye çalışmamalı..

6
    0 Yorumla
  • ƞextlevel
    ƞextlevel Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle olmalıdır !

Ama olayın özeti şu : 😃

Bir mekânda buluşulacaksa az çok birbirleriyle uyumlu giyinmesi önemlidir. Ben bu konularda genel olarak sormadan ya da detay öğrenmeden de uyumu bir şekilde yakalayabiliyorum. Prensesler gibi özenip giyinip gelen bir kadının da karşısına (kim olursa olsun) sıradan giysilerle de çıkmam. Şaşırtıcı derecede de farkedilir olmalıyımdır. Çok şükür şimdiye kadar pek de aksini yaşamadım ama bu konuda detaycıyımdır.

Minik oyunlar çerçevesinde aşırı dekolteli kıskandırma taktikleri karşısında da gerekirse Süpermen gibi arabada üstümü yedek kıyafetlerimle değiştirerek olaya farklı bir boyut katabiliyorum ki Zara mağazası gibiyim bu konuda.

1
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 350 cevap paylaştı.

Bence karışıklı olarak söz sahibi olunmalı.
    İki tarafta vücudunu açık gösterecek kıyafetlerden kaçınmalı. Sevgilisini düşünerek giyinmeli.
    İlişkinin başında saygı çerçevesinde giyim konusu konuşulmalı ve baştan anlaşılarak ilişkiye başlanmalı.
    Ben sevgilim olacak kişinin açık saçık, dapdar giyinmesini, başka erkeklerin sevdiğim kadının vücudunu görmesini istemem mesela. Dekoltesizde fazlasıyla şık olunabilir.
    Bunun sebebi kadını kısıtlamak değil. Erkeklerin açık kadın gördüklerinde neler düşündüklerini görüp, bildiğim için o iğrenç düşüncelerden sevdiğim kadını uzak tutmak istiyorum. Herşeyiyle sadece bana özel olmasını istiyorum.
    Bunu saygıyla mantıklı şekilde en başta söylerim kabul eden insanla sevgili olurum, kabul etmeyenle farklı dünyaların insanıyızdır.

1
    0 Yorumla
  • tell-me-more
    tell-me-more Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Normal şartlarda cevap hayırdır , yetişkin bir birey kendi ne yapması gerektiğini bilir. ama gel gör ki kadın erkek ilişkisinin dinamiği böyle çalışmaz. Erkek kesinlile dozunu ayarlayarak karışmalı kadında buna uygun davranmalı. Karışmayan erkeği kadınlar erkek olarak görmez. kıskanılmadıklarını düşünür, sevilmediklerini zanneder. Lütfen oyunu kuralına göre oynayın. kadınlar dogrudan iletişimi beceremez. Erkek olarak iipleri elinize alın ve oyunu ona göre OYNAYIN. kadınlar manipüle edilmek isterler.

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kaç varasyon var;

Kendi adıma nerede ne giymem gerektiğini bilen bir kadınım. Evden çıkmadan beni gördüğünde fikrini belirtir ( ki bu yaşandı) bana da mantıklı geldi değiştirdim. Bu gayet doğal ve normal bir durum

Ama karşısında gerçekten zaman mekan ortam konusunda özensiz biri vardır o zaman daha fazla söz hakkına sahip olmalıdır bence.

Avrupa'da yaşamıyoruz, yaşadığımız ülkenin şartları ve ortamı maalesef belli. İzmir gibi bir şehirde yaşamama rağmen dışarı çıkmadan 50 defa giydiklerime bakıyorum.

İstediğim gibi giyinirim kimse bana karışamaz kafası bana biraz gerçekdıı geliyor.

1
    0 Yorumla
  • Yakup_Devran
    Yakup_Devran Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Millet sevgili olurka kimin ne geyip geymedigini bilmeyor mu abla en başından. niye sonradan niye müdahale ediyor ki ben bu işlerden pek anlaman da daha yeniyim puan alayın diye bir şeyler yazayın dedim bura pembe dizi gibi maşşallah herkes kendi kendine esip gurleyor bı şaşırdım ayın beyin oldum ben başim döndü vallaaa

2
    0 Yorumla
  • monaaaaa
    monaaaaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Kıskançlık her ilişkide elbette olur, olsun da zaten. Her kadın kıskanılmak ister. Ama her şey dozunda olmalı. Bundan ziyade benim anlatmak istediğim kendi doğrularınız tabiki olabilir. Kimi açık ister kimi kapalı. İlişkinin en başında yani tanışma aşamasında olduğunuz bir kadının yaşam tarzı da giyim tarzı da bellidir. İleri de bir ilişkiye başladığımız da sorun teşkil edecek şeyler varsa en doğrusu hiç tanışmamak veya baştan her şeyi konuşmak. İlişkinin başında sorun etmediğin bir şeyi, ilişki ciddileştikten sonra değiştirmeye çalışmaya kimsenin hakkı yok ben bunu söylemeye çalışıyorum. “Ama o zaman ben seninle ciddi düşünmüyordum” adı altında yaptığınız baskıları hiç bir hemcinsim kabullenmek zorunda değil.

2
    0 Yorumla
  • thebishisback
    thebishisback Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    +1 yıl

Hayır o kimki yani bir de sevgili hani eş olsa belki bir nebze hani karışmak değil de canım sence biraz kısa/açık değil mi diye sorar tabi sen bilirsin ama der ( kibar yani ) ama sevgili aşırı saçma gün gelicek belki ayrılıcaksın geride kalacak bir insan için giyimimi asla değiştirmem ve karışmasına da müsaade etmem kimse kusura bakmasın

1
    0 Yorumla
  • Meriisuu
    Meriisuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Söz hakkı demeyelim yapmayacaksın etmeyeceksin şeklinde hoş değil. Ya da işte yakışmamış bu ne gibi. Sadece nedenini düzgün belirtip. Normal olan bir şeye karışmadığı sürece ki bunu bence her kız kendisi anlayabilir normal olup olmadığını ona göre tavsiye verebilir ama heyt höyt olmamalı.

1
    0 Yorumla
  • mehmetbey1907
    mehmetbey1907 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

bence hakkı vardır erkeğin karışmaya benim sevdiğim kız tayt etek gibi şeyler giyemez giydirmem ona güveniyorum ama kendi cinslerime güvenmiyorum zihniyeti sapık hepsinin adam olan sevgilisine giydirmez açık şeyler he mezhebi geniş olan erkekler de var o gevşekler giydirir ama açık şeyler halen giymeye devam ediyorsa o benim sadece eski sevgilim olur gitsin mezhebi geniş birini bulsun

1
    0 Yorumla
  • Saturnwomen
    Saturnwomen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Söz hakkı derken nasıl bir söz hakkından bahsediyoruz? Ben fikir fikir sorarım ona fikir veririm bunlar olabilir şeyler fakat şunu giyemezsin bunu giyemezsin gibi tavırlar noluyor arkadaş dedirtir. Kimse kimseyi herhangi bir konuda değiştirmeye çalışmamalı sonuçta en baştan bellidir birinin giyim tarzı, hoşuna gitmiyorsa o yola girmeyeceksin.

1
    0 Yorumla
  • Kokusucilek
    Kokusucilek Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Asla ! Hiç bir kadının kıyafeti hakkında bir başkası söz sahibi olamaz. İsterse sevgilisi, eşi, babası, annesi kim olursa olsun kişi kendi kıyafetlerini kendisi seçebilmeli. Sadece bu müdahale çocuklarda yapılabilir. O da kıyafetine farklı bakış açılarıyla karışmak değil mevsimine ve yerine uygun giyinmeyi henüz bilmediği için... Kışın ortasında askılı bluzla çıkamaz. Bu talebi onun için zararlıdır ve müdahale edilmelidir.

1
    0 Yorumla
  • Roxan
    Roxan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 36%
    +1 yıl

Hayır söz hakkı olmamalı, Şöyle düşün bi ilişkiye başlıyorsun ve sevgilini davranışları görünüşü ve diğer şeyler için seviyorsun o yüzden sevgili oluyorsun zaten. Sonrasında onun her şeyine karışıyorsun ( kıyafeti gibi) ne anlamı kaldı o ilişkinin? eğer partnerinin giyiminden memnun değilse gitsin başkasıyla sevgili olsun. Bugün kıyafete karışan yarın herseyini karışır ve sen tek başına bir birey olamazsın.

1
    0 Yorumla
  • BağımsızBiri
    BağımsızBiri Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar

Hem evet hem hayır şimdi kesinlik koşulu haksızlık olur biri birine karışıyorsa diğeride ona karışır ama sevgiliyken bile bu kadar birbirlerini sıkanlar orada birbirlerini boğarlar ve bu ilişki fazla yürümez ne giydiğine annesi gihi karışırsa o kişi zaten bir süre sonra ayrılmayı ister

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı.

Bazen kadın erkek kafası gibi düşünemiyor. Bir yerde erkek uyarırsa iyi bir şey aslında, fakat bu aşırı bir şekilde olmamalı. Zaten bilinçli bir kadın mesela metro gibi yerde, veya çok kalabalık bir yerde ne öyle çok açık, saçık giyinir, ne de çok dar giyinir. Nerede nasıl giyineceğini elbette bilir. Mesela ben sevgilim iken, mini etek ve dekolteli giyinmeyi severim. Sırf ona çekici görünmek için. Onunlayken bunu bile sorun etmez ise mutlu olurum.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Ben karışırım sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz Hollanda'da değil. Ülkemizin demokratik yapısı tamamen bozuldu. Ne idi belirsiz bir sürü sapık ülkeye doldu. Bunca sapığın arasında sevgilime bir karış etek ya da dapdar taytla gezdirmem. Tabii ki şurası bir gerçek pisliği yapan türbanlı kadınlara da yapıyor.

1
    19 Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Bilinçli bir kadın nerde ne giymesi gerektiğini her zaman bilir. Erkeklerin kadının kıyafetini kısıtlamaya çalışmasını çok saçma buluyorum. İlişkinin en başından kendi fikirleri ve doğrularına göre hareket etmesi en doğrusu. Sonradan müdahale edip, değiştirmeye çalışmak saçma.

Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

Yani düşüncenize saygı duyarım

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa üzgünüm ama kadınların nefsinin tatmini dışında bir yola varılmıyor, seven erkek şayet g a v a t değilse kıskanır ilişkinin başında zaten aşk sevgi duyguları yoktur karışmaması doğallığından ama sevgi ve kıskançlık kavramı erkekte aynı anda olmalı yaradılışına ters bir şey istiyorsunuz, kıskanmayan erkek net olarak söylüyorum ve söylüyoruz kıskanmaz kadınına bakılmasını zahmedemez, en gurursuz erkek bile seviyorsa gerçekten sevgisi ve aşkı varsa kabullenemez bunu kafayı yer biri bakacak diye, sevgi ve kıskançlık birisi yoksa diğeride yoktur, bunu tüm erkekleri gözlemleyerek görebilirsiniz, kalkıp bana medyadik ve yanındaki kadının popüleritesinden hoşlanan erkeklerden örnek vermeyin, onlar 3 ay bu kadınla 5 ay diğer kadınla metres evliliği yapıyorlar.
      maalesef bunu biz yaradılışımız yani değişemeyecek değişmeyen özelliğimiz olarak söylüyoruzda siz kadınlar işinize gelmediği gibi yorumlayıp hayır siz öyle değilsiniz biz tesbitinizi yapıyoruz biz sizi daha iyi bilirize getiriyor ve hayatınız boyunca hep ga2vatlarla birlikte olup çoğunuz hayatını zindan ediyor tek amaç ne? kafama göre giyinmek. e buyur soyun görsünler.

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Böyle bir konuda genelleme yapamazsın. Gerçi konuşma tarzından nasıl bir yobaz olduğunda belli. Fazla muhatap olup, senin gibilere vakit ayırmamak gerek.

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa kurabildiğiniz tek cümle hakaret, fikir yürütmeye aciz fikri olmayan fikirsizlersiniz medeniyeti sadece çıplaklık ve karışılmaması olarak algılayan yaratıklarsınız üzgünüm ama tanımınız bu :) genelleme yapmıyorum ama her kadın bunu söylüyorsa demek ki çoğu böyle, algılayamadığınız şey egonuzun gösterme çabanızın, aklınızı perdelediğidir. yine anlamayacaksınız biliyorum ama hiç bir şerefli erkek yanında çıplak gezinen bir kadına bakılmasını kaldırmaz onur meselesi yapar, şayet biri size olur hayatım karışmam diyorsa işine bakıyordur :) buda siz akıllı olduğunuz için nekadar işinize gelir.

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Yukarıda yazdığım sana değil, senden önce hadsiz bir yoruma cevaptı. Sana hakaret etmedim. Asla medeniyeti çıplaklıkla bir tutmuyorum. Herkese saygı duyuyorum sadece. Erkek olsam yanımda ki kadının fazla açık olmasından kesinlikle rahatsız olurdum. Ben sadece önce kabul edip sonra değiştirmeye çalışanlara karşıyım. Ve yaratık değilim gayet anlayışlı ve saygı duymayı bilen bir İNSANIM. Saygılar

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa gerginlikten yanlış anlaşılma olabilir durumu göz ardı etmiyorum özür dilerim, bu bir medeniyettir. ancak anlatılmak istenen şey şu, biz erkekler sadece aşık olduklarımızı sevdiklerimizi kıskanırız, ilk tanışmada aşk ve sevgi olmuyor daha ilerleyen süreçlerde bu duygular ortaya çıkıyor ve sevgiye paralel kıskançlık duygusu oluşuyor insan sevdiğini sakınır bu yaradılışımız, yani allah korusun çıplak olmasada dar giyinip yanımda veya gıyabımda onun bedenini erkekler süzüyor ise ve burası türkiye erkeklerin geneli cinsel sapıklık içinde. bu durum erkeklere travma yaşatır

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Elbette yeni tanıştığın birini kıskanman saçma fakat ben bile az önce söylediğim gibi erkek olsam yanımda ki kadının açıklığından rahatsız olurdum diyorum. Sende kendini biliyorsun sonuç olarak. Karşında ki kadından hoşlansan da, hoşlanmasan da, dış görünüşünün senin kafandaki doğrulara uyup, uymadığını anlayabilirsin ve en başından tavrını koymalısın diyorum ben.

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Özürün için de teşekkür ederim :)

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa kabul için bende teşekkür ederim. ben şahsım olarak brakın açık giyenen dar gıyenenle bile anlaşacağımı sanmıyorum belki cicim ayları ilk tanışma ama daha sonradan gözüme batacağından eminim çünkü kadınıma kimse bakamaz düşüncesi bile korkunç. ama bunu hangi aşamada nasıl dile getirmeli tabiki bu erkeğin yöneteceği bir durum değil, en baştan dediğiniz gibi tercihini ona göre yapmalı, ama alıp değiştirmeye kalktığında her şey kopuyor. bizim zaten en büyük yanılgımız kriterlerimize uyanı bulmak tan ziyade bulduğumuzu kriterlerimizdeki özelliklere göre değiştirmeye çalışmak burada sorun çıkıyor

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Tam olarak bundan bahsediyorum bende. Karşında ki kadının yaşam tarzı, giyim tarzı, senin hayat standartlarına uymuyorsa, hiç başlamamak gerekiyor bence ilişkiye. İleride iki taraf içinde fazla yorucu oluyor çünkü. Yani uzun lafın kısası, daha sonrasında kapanmasını isteyeceğin bir kadınla birlikte olacağına, kapalı bir kadınla tanışıp, anlaşmaya bakmak.

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa sizde ne var sanki kapansanız canım allah allah :D

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Dinine bağlı, içinden geldiği için kapanan değilde, sadece sen istiyorsun diye kapanmış biriyle mi olmak istersin gerçekten. Günahı çok daha büyük değil mi? Aile baskısından kapanmış bir arkadaşım vardı. Nefret ede ede takıyordu eşarbını. Böyle sevap mı olur sence.

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa dini konuya girdiniz orada aydınlatmak için yeterince bilgisi olan bir insanım, 2. ana dili arapça olan ve tasavvufi bir çok kaynak okumuş birisi olarak şunları belirteyim, günümüz insanın nefsi çok istekli kalbi hasta, dünyacı ve imanen zayıf, tabiki böyle birisi başka birinin isteği ile kapandığında sevap kazanmıyor allah katında kapalı sayılmıyor ancak açılmasından daha az günahı var burada bir çok ayet hadis sıralarım ancak şu bir gerçek ki, kocaya bu gibi söylemlerde itaat etmesi yani köle olarak algılanmasın, allah katında evet ecrini alıyor, eşi istedi diye yapması günaha sebep olmuyor ecrini sevabını alır, ama farz hükmünü niyetsiz yaptığı için ihlasını alamaz farzın sevabını alamaz. daha beter günaha girer diye hiç bir kaynakta kitapta görmedim.
      ailesinin baskısı olması başka bu zaten uygunsuz, dinde esas olan dini sevdirmektir.
      çünkü bir sevgi ve aşkın sonucunda biz dahil 18 bin alem yaratıldı başlangıcı buydu.

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Benim tamamen kendi düşüncem şudur, insanların düşünceleri, dini görüşmeleri, yaşam tarzları bana aykırı ya da yanlış gelebilir fakat saygı duymayı, saygı duymak olmasa bile kimsenin hayatına müdahale edebilecek haddi kendimde bulmamayı öğrendim. Ve kesinlikle konu din bile olsa, kimse kimseyi bir şey yapmaya zorlamamalı.

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa zorlama kısmında hem fikiriz dinde zorlama yoktur asla, ama iyiliği emret kötülükten sakındır alı koy diye kat'i emir vardır ve bu emir erkeğe yapılmıştır, önce ailene iyiliği emret kötülükten alı koy güzel söz söyle şeklinde, ama dinde ki en istenen şey, örnek olarak iyiliği yaymak ve sevdirmek, yani allahın dinini öyle güzel yaşa öyle itaat et ki bakanlar bu ne güzel müslümandır desin etkilensin tabi bu kemalat kaçımızda var, dolayısı ile bu devir özellikle zorlama veya dayatma zamanı değil insanlar kendi canlarından bile vaz geçebiliyor ufak bir dayatmada.

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Bu konuşma sonsuza kadar sürecekmiş gibi hissettim şu an :)

Yorumla
    • izyonex
      izyonex
      +1 yıl

@monaaaaa ozaman noktalayalım derim her şey tadında güzel kabilinden olsun

Yorumla
    • monaaaaa
      monaaaaa
      +1 yıl

Kesinlikle. Çok memnun oldum 🌸

Yorumla
  • VᴀLᴇɴTɪɴO
    VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Sonuçta adı üstünde sevgili ve sokaktan geçen biri değil. Belirli kurallar olmalı ancak öyle ağır kuralllar da olmamalıdır.

2
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Askeri birliğe kayıt mi yaptırıyoruz da kurallar olmalı 😄

• VᴀLᴇɴTɪɴO
      VᴀLᴇɴTɪɴO
      +1 yıl

Karşıtlılık ilkesi gereği dedim kardeşim. Askeri birlikte kurallarda bir taraf mantık aramaz. 😃 karşıt cins özgürlük diye işin cılgını çıkarabiliyor. Eh hadi erkekte her akşam kahvede geçirse veya annesine gitse iyi mi? 😁 Sonuçta sizin özgürlük anlayışı diyerekten. 😃

• PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bir ilşiki de neden özgürlük aranan bir kavram olsun, elbette ilişkide de olsak özgürüz. Özgürlükten kasıt dağıtmak saçmak falan değil.. seven zaten sevdiğini üzecek bir eylemde bulunmaz , bunu kurallarla zorla yaptırıyorsalar zaten o işte sevgi aramasinlar

• VᴀLᴇɴTɪɴO
      VᴀLᴇɴTɪɴO
      +1 yıl

Hayatta insan yalnızken sadece kendi kurallarıyla yaşar. Boşanma veya ayrılmaların sebebi hala bekar veya tek kişik hayattan çıkamamaların sebebidir. Sevdiğini üzmek mesele değil aynı zamanda değer gösterdiğini gösterebilmektir kardeşim. Zorla bir şey olmaz zaten. Karşıtlılık ilkesi dedik Her iki tarafında karşı taraftan beklediği kurallar mutlaka vardır. Serbest bırakılan ilişkilere günümüzde zaten ne desikleri bellidir.

• condommm
    condommm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 93%
    +1 yıl

Bence hiçte karışmamalıdır çok saçma. Hayata bakışı uyuşmuyor rahatsız oluyorsa birbirine uygun bir çift olmadığını kabul edip olguncs ayrılmalı

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aynı fikirdeyim

Yorumla
    • condommm
      condommm
      +1 yıl

Yani sade erkekler iki tarafta birbirine bu kadar müdahaleci olmamalı. İnsan yanyana kendini konforda hissetmeyecekse o birlikteliğin hiçbir anlamı yok.

Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

hiç bir giydiğim şeye karışmayan giy bebeğim yakışıyorsa diyip arıza çıkarmayan bir erkeğe ne zaman denk gelicem ya Rab

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ben denk geldim galiba 😛

• merakettimmişte
      merakettimmişte
      +1 yıl

vay pee ne zaman 🥺 neysemm haydi hayırlısı 😀💃

• Fitbody
    Fitbody Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ilişkiye başlamadan önce nasıl razı geldiysen öyle devam etmeye razı olacaksın kadın kendi değiştirmek istiyorsa değiştirir sen ona göre baştan kabul etmişsin bir kere baskı kurma hakkı yok bence. Sonradan ufak ufak yılan gibi şunu giymesen etmesen filan bu bence daha sıkıntı. kişinin karakteri hakkında da hoş olmayan ipucu verebilir

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.

Fikir verebilir ama baskı kuramaz. Açık kadını hayatına alıp zorla tesettüre sokanlar var.
    Giyim tarzı size uyan, karışmanızı gerektirmeyecek kişileri hayatınıza alın. Aldığını değiştirmeye çalışmak sağlıklı bir kafa değil.

1
    0 Yorumla
  • JJGlěnmorǎ
    JJGlěnmorǎ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

Başlangıçta giyimini kuşamını bilip o şekilde o insanı kabul ettiyse sonrasında değiştirmek yanlış olur. Fazlasıyla rahat edici bir durum olursa da kibarca, kalp kırmadan bu durumu kendisiyle paylaşabilir.

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ben mağara adamıyım kıyafetine karışırım karışmamam gereken kıyafeti giydiği sürece sorun yok 😂😂

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Vay be komsim hic belli etmiyorsun ama

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

Ediyorum aslında komsim

Yorumla
  • Soner33x
    Soner33x Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence olmalı bir erkek olarak... Bu onu kisitlamak için değil sadece kızın yanında bir kız bizi göz hapsine alınca sorun oluyorsa kıskançlık hissi doguyorsa. Erkekler olarak bizde bu durumu kabullenemez oluyoruz. Bir ortama girince birilerinin sürekli yanımdaki insanı gozlemesi ve bakması sinir bozucu ve net olarak kavga sebebi... Bu yüzden dikkat edilmesi gereken konular

2
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayır bence söz sahibi olamaz. Ancak sevgilisi gelip sorduğu zaman yardımcı olabilirr. Açık giyinmişsin diyerek asla geri gönderip kıyafet değiştirtemez mesela

2
    1 Yorumla
    • kewfğlk
      kewfğlk
      +1 yıl

Ya şimdi kesin ablam yaşımdasın ama bilki senden bin kat sevgilim oldu sırf yakışıklıyım diye inanmama gerek duymuyor ablacım taehyungun gençlik hali gibi işte. Ben bu zamana kadar hiçbir sevgilimi umursamadım çünkü hiçbirini sevmiyordum Ama bizim Türk kızları yobaz olduğundan dolayı her zaman illa bi sevgilimle gezerdim yoksa takip ediliyordum hala ediyolar eskisi gibi takmıyorum konuyu değiştirmeyeyim. Ama benim gibi biri için bile bu garip bir olay şimdi elbette istediğimi şak diye yaptıkları için onuda yaparlar hatta bi ara olmuştu ama çok takmıyor genelde ilişkilerim 1 ay sürüyo şu an kendimi Jigolo gibi hissediyorum hatta galiba öyleyim oyüzden takmıyorum. Ya böyle çok yakışıklı olucaksın Ama çok çok yakışıklı ya da güzel kardeşim Yani yoksa bence öldürse yeridir. Bunu nerden biliyorum dersen ben çok dinleyiciyimdir. Ve hep arkadaşlarım bana ilişkilerini anlatır çünkü illa bi yardım ederim ama biz daha yeni giriyoz ergenliğe yani oyüzden fazla yardım edememiştim ama şimdi daha çok bilgiliyim ve çoğunun ortak noktası kıskançlık erkek ve kız arkadaşlarımdan duyuyorum hep.

Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı.

Bir dış göz olarak uygunsuz gördüğü birsey varsa fikir verebilir fakat kısıtlama yapmaya hakkı yoktur.
    Tatlı dil , zihniyet, yaklaşım bu konuda önemli.

2
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hayatıma aldığım insan nerde ne yapacağını ne giyeceğini bilir karışmam gereken birini hayatıma almam o da öyle bakmalı… 😅

3
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Ben karışırım şahsen. Bunda bir tuhaflık da görmüyorum. Bir kadının yarı çıplak dolaşmasıyla, bir erkeğin kendine hayran kadınların arasına gitmesi aynı şey. Ben kıskanırım.

1
    0 Yorumla
  • SeyyahÖküz1
    SeyyahÖküz1 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Elbette sahip olmalı. O benim sevgilim. Sokaktaki xürtük değil. Buu kadar kibirli ve özgürlük budalası olmayın. O sizin erkeğiniz. Tabii ki söz sahibi olacak...

1
    0 Yorumla
  • baharcandann
    baharcandann Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Eğer kadın sevgili olmadan öncesinde ve sonrasinda aynı giyiniyorsa sevgilisi karışamaz. Çunku erkek onu o şekilde görmüş beğenmiş ve şimdi başkaları begenmesin diye kapatmaya çalışıyor demektir. Ve erkeklerin kadınlara göre kıyafete daha çok karıştığını düşünüyorum. Ama ilişki içerisinde gerçekten bir sorun haline geliyorsa iki taraf ta uygun bir şekilde söyleyebilir ama bu "o etek kısa giyemezsin, o makyajı sil " gibi ifadeler için geçerli değil tabii ki.

1
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

5 yasnda çocukla sevgili olmuyoruz sonuçta herkes gayette ne giyecegne karar verecek yaşta en başta naslsa o şekil kabul ettysen bunun devamı gelmeli sonradan değiştirmeye calisilmamali

1
    0 Yorumla
  • Traianus
    Traianus Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

İlişkide kıskanç bir insanım itiraf edeyim. Karisirim yani kim ne derse desin. Ama isterim ki ilişki içinde olduğum kisi bu konularda biraz hassas ve düşünceli olsun.

Ama nerdeeee...

1
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl

evgili olmadan nasıl giyindiğini biliyorsun sonra neye karışacaksın sonra diyelim tarz değiştirdi adam gibi karşılıklı konuşulur olur olmaz karar verirler ya da ayrılırlar

1
    0 Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Bence olmalılar ama çok da karışmamak gerek. Ben zaten usturuplu giyinirim her zaman. Sevgilim olan kişi de usturuplu giyinecektir her zaman çünkü benim sevgilim sonuçta.😄😬

1
    0 Yorumla
  • LadyMiranda687
    LadyMiranda687 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Bazen evet ortamına göre dengesizce giyiniyorsa uyarması normal
    Fakat normal biri ve nerde ne giyicegini bilen bırinin kıyafetine karisilmasini hoş bulmuyorum

1
    0 Yorumla
  • Mascren
    Mascren Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

evet dozajı kaçırmadan karışabilir, ama kız da kendini bilen, açık giyinmeyi marifet sanmayan, özgüveni uzuvları organları göstermek zannetmeyen biriyse karışılacak biçimde giyinmez zaten.

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,
    Hayır bence olmamalıdır. Herkesin hayatına hiç kimse karışamaz! 😅

Kılık kıyafetime karışılmasından nefret ederim! 😅

Beğenmiyorsa yol alsın! 😅

1
    0 Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Nerede ne şekilde davranacağını ve giyineceğini bilen biriyle birlikte olurum bende öyle biri olduğum için bu konuda birbirimizin üzerinde söz hakkımız olacağını sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl

Olurum tabi sevdigim kadını dışarda bir sürü erkeğin arasında mini etekle açık saçık gezdirerek kadar geniş pez. venk değilim...

2
    0 Yorumla
  • Dangerousgirll
    Dangerousgirll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Zaten görerek birlikte oluyor iki tarafta kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur uygun değillerse en başta birlikte olmasınlar.

2
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Yanındaki kadını herşeyiyle taşımak her baba yiğidin harcı değil.. O cesaret özgüven adamda yoksa hiç o işlere bulaşmasın.

2
    0 Yorumla
  • HotPriest
    HotPriest Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olmamalı, rahatsızsa zaten tarzından en başta sevgili olmasın ya da ayrılsın

3
    0 Yorumla
  • yaren9703
    yaren9703 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Hayir. Kimse kimseye karisamaz. Erkek arkadasi gec insanlarin ailelerinin de yetiskin olmus bi bireye karisma hakki yoktur

1
    0 Yorumla
  • Gülll0
    Gülll0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Tabii ki de olmalı çünkü ilişki ciddi bi ilişkiyse kişi ondan sorumludur namus namusudur her iki tarafada geçerli

1
    0 Yorumla
  • lgbt-transerkek-
    lgbt-transerkek- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Asla karışmamali ben sevdiğim kadına asla karışmam mesela medeniyetle alakalı işte herkes ben kadar gelişmiş değil

1
    0 Yorumla
  • Sima_
    Sima_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

hayır hayır ve hayır yani ne giyeceğime ben karar veririm ya ben giyiyorum sen giymiyosun sen ne giymek istersen kendin giy aaaa

1
    2 Yorumla
    • gacar4886
      gacar4886
      +1 yıl

Öyle mi Simay hanım 🤨

Yorumla
    • Sima_
      Sima_
      +1 yıl

evettt🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Yorumla
  • scorpio_woman
    scorpio_woman Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın ya da erkek farketmez birbirinin giyimine karışamaz giyimi hosuna gitmeyen biri ile de sevgili olmasin kimse bi zahmet

1
    0 Yorumla
  • Pisagors
    Pisagors Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Olduğu gibi kabul etmek en doğrusu değiştirmeye çalışmak ilişkiyi bitirir, fikir alışverişi olmalı ama

1
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Çok abartilmayacak şekilde olabilir. Her şeyin yerinde olması lazım. tabi her iki taraf için de geçerli bu ve iki tarafında memnun olması lazım🙂

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl

Olmali.. acik sacik giyinemez. Yani normal giyinebilir. Ben yanimdaki kadina bakanlarla ugrasmak istemem yani.. ne beni uzsun nede kendini.

1
    0 Yorumla
  • Truthnews
    Truthnews Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Hayir en basta oldugu gibi kabul edicek, eger begenmiyorsa acik goyenle degil kapali giyenle olucak, kimseye birseyi dayatamaz

1
    0 Yorumla
  • NangaParbat
    NangaParbat Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 95%
    +1 yıl

Erkekler açık giyiynmek istese kadınlar kesin karışırdı. bence karşıllıklı söz hakkına sahip olunmalı

1
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    +1 yıl

Ne giyeceğim yalnızca beni ilgilendirir. Herkesin giyimi kendini temsil ediyor çünkü beden benim kadar benim.

1
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Escortlarla sevgili olmadığımıza göre karışmamalıyız ama neyin yakıştığını belirtmemiz yanlış olmaz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (219)
Devamını Gör(264)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkekler sevgilisinin ne giyeceği konusunda söz hakkına sahip olmalı mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler sevgilisinin/eşinin ne giyeceği konusunda söz hakkına sahip olmalı mıdır? 27 cevap verildi
Sizce erkekler sevgilisinin ne giyeceği konusunda söz hakkına sahip olmalı mı? 65 cevap verildi
Erkeklerin sevgilisinin kıyafetine karışma hakkı var mı? 159 cevap verildi
Erkeklerin sevgilisinin kıyafetine karışma hakkı var mı? 121 cevap verildi
Kadın ne isterse giyebilir mi, erkek buna karışma hakkına sahip mi? 20 cevap verildi
Sizce bir erkeğin bir kadının nasıl davranması gerektiğinde , kıyafetine vb şeylerinde söz hakkı... 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşurken göz teması kurar mısın?
  • Bu sitedekiler deli mi *?
  • Öfkenize yenilir misiniz?
  • Aşkın tarifi nedir?
  • Siroz geçer mi?
  • Küllükler boş mu, bugün mutluluk için mi efkar için mi izmaritler söndü?
  • İnsanların en çok takdir ettiği özelliğiniz ne?
  • Burcuna göre sana en yakışan kıyafeti söyleyim mi?
  • Sizce hayatımız ne zaman düzene girecek?
  • Örümcek'e "Arkadaş olalım mı?" diye sordum. "Tek bir şartla." dedi. Sizce ne isteyecek? Var mı bir tahmininiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨