+1 yılBir ilişkide kadın ve erkek bence birbiri üzerinden hak sahibidir ama bu kısıtlayıcı aşağılayıcı bir şekilde değil. Eğer bir kıyafet hoşuna gitmiyorsa bunu kadın ya da erkek dile getirebilir. Zaten seviyorsa karşıdaki hoşlanmadığını bile bile bir kumaş parçası için sevdi insanı kırmaz. Ama dediğim gibi bu sadece dile getirmek. Yapamazsın edemezsin asıp kesmek vs bundan bahsetmiyorum
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hadi bakalım ince soru. Yok ama var. Nasıl yok, eğer bir kadın nerede ne giyineceğini biliyorsa yoktur. Var çünkü sevgilisi sonuçta karışabilir uyarabilir saçma salak giyiniyorsa. biz bile hemcinsl3rimizi bu tarz görünce eleştiriyoruz sevgilisi de neden uyarmasın hani
30 Yorumla
+1 yılYani baştan kabul edip sonradan değiştirmek bence saçma.. En başta prensiplerini söylemiyor insanlar ve sonrasında problemler çıkıyor.. Tabi ki rahatsız olunan bir şey varsa güzel bir dille belirtilebilir.. Keyifli günler..
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. 🙏🌺
Bence saçmalık kadına güven saygı sevgi herşeydir abi benim kadınım giyinmeyi seviyorsa istediğini giyinir he laf atanı severim o ayrı herkes nefsine sahip çıkıcak herkes gözlerine ve diline sahip çıkıcak. Suc biz erkeklerde okadar çok sapkınlık varki önünü alamaz olduk. Kadın istediği gibi giyinir erkek buna karışıyorsa baska birine bakıp of ne karı be demeyecek o zaman
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öyle kabul edip sevgili olmuşsa karışma hakkı yok.
10 Yorumla
+1 yılKaba ve inciten bir karışma değil kastedeceğim şey.
Fakat erkeğin sevdiği kadının kıyafetinin aşırı açık ve cazip olmasını istememesi hem olması gereken, hem de kadını mutlu eden bir tavır. Sahiplenilme duygusu aşkın vazgeçilmezi zaten.
Üslup ve duygu burada da herşeyi belirler.🌻💛🙂41 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Merhaba,
Karışma kelimesinden ziyade emir verir gibi "giyemezsin" tarzı sert bir üslup kullanmadan ÇGHB 2'deki replik geldi aklıma "Bunu giyersen bizim canımız sıkılır Tıfaaaan" diyebilir mesela.
Şaka bir yana günümüzde ilişkiler daha çok güvensizlik nedeniyle bitiyor. Bu yüzden iki tarafta birbirine itidalli davranıp isteklerine önem vermeli lakin istekler de usulüne uygun olmalı. Çiftler birbirlerinden bir şey isteyeceği zaman emir değil rica etmeli...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Görüşünü bildirme hakkı vardır. Çok rahatsız edici giyiniyorsa ve gözünüze batıyorsa zaten sevgili olmayın. Oluyorsanız da kimseyi değiştirmeye uğraşmayın. Bir zahmet şu ilişkileri de onuma karışamaz bunuma karışamaz diye cıvıklaştırmayın. Sonra ergen kızlar sevgilim olsa dahi gider erkek arkadaşlarımın evlerinde kalırım abiğğğ kafasıyla dolanıyorlar
20 Yorumla
+1 yılDikkat çekecek kadsr açık giyinen biri ile ilişki kurmayacağım için sorun yok. Kendine uygun olanı olmayanı en başta seçeceksin. Aksi halde erkek ya hapse, ya mezara... Kadında hayatına yeni bir dallama alır yoluna devam eder. Ne alaa memleket. Hee geniş biri olur erkek bakanlara aldırmaz o ayrı mutlu mesut yaşarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılPardon ama hangi hakla?
Erkeğin kadın bedeni, kadın aklı ve kadın özgürlüğü üzerinden kendi dilediği noktada müdahale edebilme cüretini göstermesi sadece şiddettir. Ben bu şiddetin de diğerlerinden farklı olduğunu düşünmüyorum.32 Yorumla- +1 yıl
@M-B-B beyefendi sevgili yapmak ne demek? Hem yazdığımdan çıkardığınız bencillik çok aşırı saçma. Ben karışırım her türlü o hiçbişeye müdahale edemez mi demişim?
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Karışmak söylemi bana hoş gelmiyor benim ona fikrimi söyleyebileceğim gibi o da bana fikrini belirtebilir. Ve ben haklı olduğunu dusunursem değiştirebilirim yok düşünmezsem değiştirmem özellikle birinin bana bir şeyi yasak hale getirmesi benim hoşuma gitmez. Ben zaten neyi nerede ne yapacağımı bilirim.
00 YorumlaKişiler kendilerini biliyorsa problem olmaz zaten. Bunun haricinde karışma hakkı yoktur. Fakat düzgün bir üslupla fikrini söyleyebilir. Kendisini rahatsız eden bir şey varsa bunu belirtmeye hakkı vardır çünkü.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yok. İlişkiye başlarken erkeğin aklı neredeymiş? Sen kızın sana göre açık giyindiğini en baştan görüp buna rağmen devam edip sonra kapatırım ben bunu düşüncesi büyük bir yanlış. Nasıl gördüysen öyle kabullenmelisin.
10 Yorumla
+1 yılFlört edenler karışmaz kıskanmaz çünķü istedigini almaya çalısır seven Adam da kıskanır abarmayacak şekilde karışabilir zaten her iki taraf birbirini sevmiş birbirini dinleyebilir
20 YorumlaTabii ki hayır ! Sadece sana yakışıp yakışmadığı hakkında bilgi verebilir. Ama yok şunu giyme yok bu olmasın falan sakın kızlar öyle şeylere girmeyin. Çizgiyi bozdurmayin derim. Çünkü tepenize çıkıyor denendi onaylandı. Hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Fikirlere açık olun yeter.
20 Yorumla
+1 yılMilletin pis zihniyeti yüzünden özgürlüğümüzü kısıtlayamayız. Evet kıskanırım, böyle insanlarla da yaşamak istemem ama yapacak bir şey yok gibi.
30 Yorumla
+1 yılKarışma hakkı yok bence. Bir bayan namuslu giyiniyorsa zaten karakteri öyledir , diğer türlü ise o kişiyi değiştiremezsin. TV'nin, medyanın teshirciligin oyuncağı birisine surekli şöyle giyin böyle giyin diyemezsiniz , boş yere tantana olur sürekli. Kişinin giyim tarzını başta iyi gözlemleyip ona göre ilişkiye başlayın sonradan kimsenin başı ağrımasın
10 Yorumla
+1 yılhak olamaz. ama benim rahatsız olduğum, yanımda o şekilde olmasını istemeyeceğim şekilde giyiniyorsa en başta sevgilim olmaz zaten. sonradan giyiniyorsa da eski sevgilim olur
10 YorumlaKendileri karışır. Sonra açık saçık giyinen kızlardan gözlerini alamazlar. Klasik bir Türk erkeği işte
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nerde ne giyeceğini birlirse karışmam. Ama malesef o kafayı 180 derece çeviren meymenetsizler olduğu için şöyle giyinsen daha iyi olur derim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVardır ama eğer kadının giydiği kıyafetlere sürekli karışması gerekiyorsa o erkek ve o kadın beraber olmamalıdır.
20 Yorumla var. kadınların da var. hatta kız veya erkek arkadaşların bile var. hayatına aldığın herkesin hakkı var.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yani abartılamadığı sürece tabiki eğer eekek çok seviyorsa kıskandığı için karışıyordur ama abartmamak şekilde
20 YorumlaKarışmak isteyen yallah vahabi çölüne. Arabistan mı ulan burası?
30 YorumlaBence uyarabilirler çiftler birbirlerini... bu doğal... herkes nerde nasıl giyineceğini biliyorsa çokta skntı olmaz sanırım
88 Yorumla- +1 yıl
Kişi kendini bildikten sonra o konu tartisilmaz bile
- +1 yıl
Zaten cok aşırı dikkat çekici açık giyinen birisi ile ciddi iliski yasanmaz büyük ihtimalle sadece kullanmak icin sevgililerdir 😉
- +1 yıl
Kendisini bilen kız erkek arkadaşıma laf gelmesin diye giyinmez kendime laf gelmesin diye giyinir 🙂
- +1 yıl
Benim uzun süreli ilişkim oldu bir kere şunla konuşma şunu giyme demedim çünkü o konuşma diyeceğim kişi bellidir karektersizdir ve eğer karekrersiz birisi ile Samimiyse yol ver gitsin ,😋
+1 yılSevgili olmuşsan olduğu gibi beğenip kabullenmişsindir, değiştirmeye çalışmak mantıksız.
30 Yorumla
+1 yılNormal de yok.
Özgürlük diye bir şey var.
Sadece sevgililerinin iyliğini istiyorlar.
Abazalar çok.
Bu da kötü bir şey mi?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence yok ama özel bir durum olur en fazla bu konuda uyarır o uyarıyı dikkate alıp almamak da gene onun bilebilecegi şey 😊
10 Yorumla Görüşüne göre değişir. Ama bana göre bir üst limit var ve bu sınırı aşmadığı sürece hiç bir şekilde karışmam istediğini giyebilir...
11 Yorumla
+1 yılİki tarafın da birbirine karışma hakkı yoktur. Ama şu olur ben fikir almak çok isterim
20 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin kişisel haklarına karışamaz hür irade de bunun içinde dolayısıyla hayır.
20 Yorumla
+1 yılKıyafetine karışmak değil ama bence fikrini belirtme hakkı var onu dinleyip dinlememekte aralarindaki sevgiye ve saygıya bağlı
10 YorumlaIliski tek tarafli yasanmaz yani sen bisiler talep ediyorsan bisilerden fedakarlik ediceksin bunu sorman bile iliskiden anlamadigini gosterir.
10 YorumlaKarışma hakkı yoktur ve teklif dahi edilemez 🙅🏻♀️
22 YorumlaKarışmak değilde istemek diyelim. Fikir vermek ölçülü giyinmelesin derim tabi anlayana
20 YorumlaHayır yok istediğini giymeli eşim de kız kardeşim de ne ben ne bir başkası karışamaz
20 YorumlaTabiki var, çağdaşlaşma adı altında gavatlığın lüzumu yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine karışmak saçma geliyor...
Bi arkadaş vardı şöyle derdi
Anam mısın babam mısın nikahlı gocam mısın ne karışıyon...
Yani beğenmiyorsan ayrılırsın nolcak karışınca o sevgili eski sevgili haline döner kısa zamanda00 Yorumla
+1 yılAçık Giyiniyorsa Tabiki de Evet Bir Kız Açık Saçık Giyinemez Asla Ahlaksızlık Olur bu Hemde Açık kıza Sapık çok bakar kıza bela olurlar en doğrusu kapanmak Madem acilmak istiyor tek olduğunda açılsin İnsanların olduğu yerde açılmak olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Karışmamalı ama fikir vermeli bence öyle sitede çırılçıplak çıkmasın ama dışarıya 😂
154 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsaydı tabi ki karışırdım. Güzel çekici giyinsin isterim.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBence fikir sunabilir ama karışamaz karşı taraf giyindiğini taşıyabiliyorsa sorun yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Vardır diye düşünüyorum ben kötülüğünü düşünmeyeceğimize aşikardır
10 YorumlaSevgilileri bilmem ama evlilerin karışmaya hakkı var
10 YorumlaVar. Nede olsa laf atılınca erkeklik yapacak kişi biziz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabiki, senin erkeğin sonuçta, herseyine karışabilir
10 Yorumla
+1 yılYok bence... sonuçta karşında kine güveniyorsan. . 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Evet var yoldan 50 tane adam geçiyo en az 10 tanesi bakar 10 tane sinide vursam müebbet yerim amkkk
10 YorumlaO benim sevdiğim ve benim o. Diğer erkeklere onu izlettirmem tabi karışırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla gerekli gordugunde fikrini belirtmeli rahatsizligini dile getirmeli
10 Yorumla
+1 yılKişisel tercih tamamen. İzin vermezse karisamaz izin verirse karisir
10 YorumlaKimsenin bir diğerinin üzerinde hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kadın kendine yakıştırıp giyiniyorsa, erkeğinde o kadını yanında iyi bir şekilde taşıması lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bence yok kimse kimsenin hayatına ne giydiğine nereye gittiğine ne yaptığına karışamaz
10 YorumlaYok ama ne zaman tuvalete gideceğine bile karılacak az kaldı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa kıskanır kiskanirsa karışır en azından simdiden karışıyor erken belli etmiş tavrını sahiplenmesi güzel bişey 😉
00 Yorumla Ben şahsen karışmam,
Kendini teşhir etmeyecek kadar giyinebilir. Giyinse de nikahlı karım olmadığı için sadece uyarabilirim.00 Yorumla
+1 yılaçıkçası bir sakınca yok benim açımdan hoşuma gider ama elbetteki her şey kararında güzel fazla da karışmasını ıstemem yaniii
00 YorumlaBence yoktur donuçta sen o kızı herşeyi ile kabullenip onunla çıktın sonrasında ben senin sevgilinim diyerek karşamaz sorunu beğendim yazarkenok arada kaldım <3
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki karışabilir karışılmasını istemeyen kadın sevgili olmasın
10 Yorumla
+1 yılYa bastan istediğin gibi giyinen birisiyle sevgili ol yoksa kuduruyorlar yok kısa giymiş şu olmuş eşi olsa anlarim der hakkı var ama sevgiliyken sınırı olmalı
10 YorumlaYok ağzını açıp tek kelime edemez adamsa zaten istediğini giy kimse sana bakamaz der ama nerdee
112 Yorumla- +1 yıl
Yani diyorsun ki bakan herkesle kavga etsin
- +1 yıl
- +1 yıl
Kapalı birine bakmıyorum ben çünkü bakılcak bir yeri yok. Kapalıdan kasıt illa trsettür değil. Açık olup dekoltesiz, erojen hatları belirgiin olmayanlarda dahil.
- +1 yıl
Bu kişi sensin kendine göre konusma genel konusmuyormuyuz burda bakıcak insan her türlü bakıyor zaten bunu diyorum hatta aklından geçtiği düşünceleri de bilemiyoruz mesela değil mi? Oyuzden konusmaya gerek yok kimse kimsenin kıyafetine karısamaz sırd baskası bakıyor diye sevgilinden kıyafetini değiştirmesini isteyen bir erkekle sevgili olursam da direk ben ayrılırım zaten
- +1 yıl
Kısaca herkesin tuttuğu pardon giydiği kendine sjsjsj. İşin özü aslı kadın egosu dikkat çekmeyi sever tek mesele bu.
- +1 yıl
Anlamak gibi bşr derdimiz yok. Sen siyah ben beyaz seviyoruz. İkimiz içinde siyahın anlamı farklı, hissettiklerimiz farklı. Erkeğin tek erojen bölgesi doğal oluşum ile penis olmasa. Birden fazla çekici unsuru olsa o zaman bizi anlardınız.
+1 yılYok ya bunu her defasında diyoruz karşılıyor ise bunu genelde kadın izin veriyordur.
00 YorumlaSevgiliye yok. Nikâhı basarsa söz hakkı olur. Makul bi gerekçesi varsa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Benim ona karışma hakkim varsa onunda vardır ama sevgiliyken biraz saçma geliyor bana😏
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat