Sizin ustunuzde baskı kurması, oraya buraya gitme demesi , giyinisinize laf etmesi , surekli ondan izin almaniz gerektiğini söylemesi sizce aşk mı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar,
Hayır, yok.
Kız olmak, insanın kendine sınırlamalar getirilmesini asla gerektirmez.
Ortada gerçek kısıtlamalardan çok, kadınların kendi kendilerini kısıtlama sorunu var.
Buna izin veriyorlar.
Kimse kimsenin sahibi veya malı değil.
Kafalarındaki ruhu karşılarındaki bedene giydirmeye çalışan erkeklerden uzak durun...
Özgürlüğü paylaşmak esareti paylaşmaktan daha keyiflidir.
Kimsenin özgürlüğünü kısıtlama, seninkinin kısıtlanmasına da izin verme!
senin hayatını başkasının yaşamasına göz yumarsan o kişinin yarın seni göklere mi çıkaracağı yerin dibine mi sokacağını bilemezsin. sen kendini bildikten sonra kendine değer verdikten sonra karşındaki senin değerini düşüremez başkasına bağımlı olmaktansa kendi hayatını dilediğin gibi yaşa bence
Cevap
4Cevap
birbirimizin az cok ortak sinirlarimiz oldugunu bilerek hareket etmeliyiz. Her iki taraf icin Bu ben yaptim olacak meselesi olmasa daha iyi olur zannimca. Sınırlama ve özgürce secim arasinda bir nokta bulunulursa iki trafta memnun kalir diye dusunuyorum.
sanki karısına sahip çıkıyor mk en basit zorlukta terkedecek kızı
Yoktur. Her birey istediği gibi giyinebilir buna hiç kimse karışamaz.
Böyle düşünen insanlarin olması beni mutlu ediyor
Hayır efendim ortada bir ilişki varsa adam veya kadın farketmez kıskançlık adına bir kısıtlama oluyor ise tabi sınırında olmalı ortada 2 seçenek var ya ona uyarsın canı sağolsun seviyorum dersin veya hayir uymam ama beraberiz diyemez ayrılırsın
Ben çok kıskanç bir insanım ama eşimi çok seviyorum benim kıskançlığım onu üzemez o yüzden elimden gekdigunin fazlasiyla kendimi torpulemeye calisiyorum hatta ben hediye aliyorum fakat bir sınırı vsr herseyi giyemez, zaten kendi giymez
Bir enişte terörü daha
Benim için mi diyorsun
Evet
Böyle bir şey yapan biriyle ilişki kurar mıyım. geri kafalı sevgililigin karşı tarafa bu hakları verdiğini düşünen insanlar çok mu az mı ölçmek istedim
Pardon Oyle bir yazmışsın ki başında dert var zannettim
Öğrenebilmek için bu tarz sordum ama çoğunluk beklediğim gibi doğru bulmuyor. baya mutlu etti beni
Yoktur
Kişisel bir şey
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?