AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Bence kızda erkek de ne giyeceğini nasıl davranacağını bilmeli. Uyarmak da uyarılmak da hoş bir şey değil.
Söz sahip olmak değildi fikir verebilir mesela sana şu yakışır veya yakışmaz. Eski sevgilim ile böyle bir uyumumuz vardı...
sevilmek icin cok acik giyilir seven erkek bulduktan sonra o isterse normal giyilir
komik ne giyecegini bilmeyen biri ile çıkmam
İki taraf birbirine kırıcı olmadan karışabilir bence
Evet sonuçta koluna takıp insan içine çıkıyor. Buna uygun olması lazim
Evet benim istediğim gibi giyinmezsw onu gözünden beceririm. Gerçi giyerse de yine yaparım 😄
Hayır yani ki. Erkek veya kadın
Yetişkin bir insan giyim veya diğer konularda yönlendirilmemeli. Saygı ile bağlantılı bu. Zaten kendini bilen güçlü bir kişilik bunu kabul etmez
Evet bence de biraz Üstün de söz hakkı olmalı bende ona karışırım mesela giyim tarzını güzel bir yere eviririz ya da gitmeseni istemediğim yerler olabilir
Iliskinin basinda konusulmali kiyafetle ilgili sinirlar sundan hoslanmam bundan hoslanmam gibi ama tabikide karismamasi dah guzel sen nasilsan oyle kabul etmeli karsindaki insann
Söz hakkı olmamalı bence ama mesela beni hiç bilmediğim bi yere götürüyorsa canım şöyle giyinsen daha iyi olur tarzında fikirler belirtebilir bana
aklı başında bir kadın nerede ne giyilmesi gerektiğini zaten bilir ama ben bir erkek olsaydım karışmazdım herhalde ama ölçüyü de kaçırmamak gerekir
Bazı kızlar var normalde açık giymez ama sevgilisinin sırf tepkisini ölçmek için açık giymeye başlar öyle bir tipse gayet de karışma hakkımız var bence
Ne giydiğine karışmam ama bazen benim istediğim şekilde kombinler yapmasını beklerim :)
Erkekler artık sesini kesmelidir bence. Yeter artık.
@SimayAnne erkek adam sevgilisinin /eşinin giyimine karışmaz
Hayr ama kadında karşısındaki erkeğin kızcağı biçimde giyinmemeli
Mesela o dar taytlardan giymemeli
Erkek mi giyiyor biz giyiyorz kıskanmak hoş bişi degil insan sevdiğinden kıskanmaz başkalarında o giyme dedikleri yere bakarlar
Kısmen olmalı bence ama dozunda yani kısmen... Bu bağnaz şekilde olmasını gerektirmez sevgilisi eşi kızı bile olsa
Bu yüzden karete kursuna yazılmayı istiyorum. Sevgilimin giydiği kıyafete karışmak yerine. Ona karisani dövmek için 🥰
Sevgilisi erkek arkadaşının nasıl sevdiğini bilmeli ve karışmasına merhaba izin vermemeli aksine iltifat duymayı beklemeli
Bence olmamalı ama etrafta şüphelendiği veya rahatsız olduğu bir durum olduğunda koruma hissi ortaya çıktığında biraz karışabilir.
En azından sormalı görüş istese iyi olmazmi
Fikir verilebilir tabiki ama baskı kurmak saçma
Bencede baskı olmamalı
Sevgili olmadan önce ne şekilde giyindiğini görüyor, kendine uygun değilse sevgili olmasın.
Herkes ne giyeceğine kendisi karar verir ve giyer, kimse kimsenin üstünde hak sahibi zannetmesin kendini.
Çok açık giyinmedikçe asla kişiyi darlamak çözüm degideğildir
Karışamaz sonuçta o halini görüp beğenip sevgili olmak istiyor
Imm yani söz sahibi demeyelimde fikrini belirtebilir şu daha güzel olabilir diye
güneş kadınların tenine zarar veriyor o yüzden karışıyor bizimkiler yanlış anlamayın :)
Demi benim babam biraz diz üstü giysem bana dan*öz diyor bunu benim babam diyorsa elin adamı ne demesin
Bacağını açıyorsun ve sana bakan erkekler sapık düşüncelerle bakıyor, aşkından öldüğü için falan değil. Baban da bir erkek olarak bunun farkında ve amacı önlem almak. Bir türlü anlamadığınız için haliyle sinirlenmekte haklılar.
Hadi bacağı geçtim kollar ama o da var onada kızıyor sıfır kollu giyince annem izin veriyor ama babam herseyime karışıyor yemek mi yapıyorsun sana yaptığın işi öğretmeye çalışıyor ve de dengesiz
@aktu12 dinazorların nesli henüz tükenmedi maalesef :)
Bana çok gereksiz bir kıskançlık olarak geliyor
Bence saygı çerçevesi içerisinde yorumunu belirtebilir ve giyip giymemeyi partnerine bırakabilir.
Çok açık giyinirse karismali ama çok açık giyinmezse sorun yok tabi
Beni kıskansın ama hiçbir şeye karışamasın kendine ve bana saygısından 😁
Mesela benim sevgilim fileli çorap gi-ye-mezz
Bence olmamalı kendi için iyi olanı zaten kadın bilir diye düşünüyorum
Mümkün değil olunamaz
Neyse kral sorularıma da geldin güzel. Daha ben bir şey demiyorum. Sen tamamen finito bu da son mesajim haydi eyvallah
Bu hak sadece kadınlara tanınmalı
Hayır evlenmeden olamaz
Karışmak ne kelime kararı erkek vermeli
Yerine göre olur yani oda
Bazı ortamlarda evet olmalı.
Karismalidir kesinlikle
Erkekler susturulmali
Ben pek karışmam çünkü kendi beni bilir
Yani biraz çünkü çok açık giyilirse ornek ben rahatsız olurum
Hayır. hayır ve hayır.
Hayır canım ne münasebet 😒
eğer çiftler evliyse karışmalı
Hiç kimsenin böyle bir şeye hakkı yok.
Olmalı.. Olmazsa sıkıntı..
Hayır olmamalı olamaz
Hayır olmamalı.
Eski sevgilim olmak istiyorsa deneyebilir.
hayir olamaz kolesi miyiz
Hayır tabi sorulmasına bile gerek yok..
Evet olmalıdır. Kadınlar daha çok karışıyor zaten.
Koca karışır sevgili karışamaz
erkeğin kendisi sözün hakkın kendisi
Bi denesin karışmayı istiyosa
Kız çizgiyi aşıyorsa erkeğe söz hakkı doğar
Yani fikrini söyleyebilmeli her iki tarafta