Gizli Üye(30-35)+1 yılah ülen ahh ben az uğraşmadım böyle olması için valla zorlamaya gerek yok kardeşim eğer şu ank vücudun çok sıkı değilse hiç kalkışma derim ben baya uğraştım 3 ay sonunda anca tam kaburga kemiklerinin bittiği yerde çukurluk oluştu başka bir b*k olmadı 1 hafta bıraktım.
şunu gibi oldu anca i.milliyet.com.tr/.../fft20_mf1098759.Jpeg orada ufacık bir çukur var ya ondan işte :DD06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşu an boy kilo kaç?
Soran+1 yılhahaha cok tatlisin :))) Jessica Albanin vücudu süper zaten böyle olmayi basardiysan wow! :D
Cevap sahibi+1 yılsüperde benim bahsettiğim kısım sadece o çukurluk genel olarak bakma kadını vücuduna.
senin boy kilo kaç diye sormuştum
Soran+1 yılkilo takintim var annem bile bilmez kimseye söylemem :DD
Cevap sahibi+1 yılgizlisin ama ne olacak
- +1 yıl
Harbiden ya çok takıntılı bir arkwdaş herhalde
En İyi Cevaplar
Hayır zor değil, düzenli sporla yapabilirsin ve sonuç böyle olur, kendimden biliyorum 😜
16 Yorumla
Soran+1 yılwow ne güzel basarmissin sen darisi benim basima tesekkürler :)
Soran+1 yılSagol canim :)) senin yaptigin en dogrusu düzenli spora baslamissin zamaninda ne güzel :)
Soran+1 yılTamam :) motive ettin beni basliyorum yarin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılArada gördüğünüz aslında yalnızca bir imge. Bakanların kendisinde eksiklik görmesi için konulan yalnızca bir ayna aslında.
Halbuki günlük yaşantınızda O kişi gibi olmanıza gerek yok. Evet sağlıklı kalın formunuzu koruyun.
Ancak oradaki beden gibi olmasanız da aslında hiç bir eksiğiniz yoktur.32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAynada gördüklerinizin asıl gerçeğin ta kendisi olduğunu unutmayınız :)
Rica ederim, mutlu geceler.
+1 yılfbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/.../...892125_n.jpg hiçbirşey zor değildir yeterki hırslı hareket et inan çalış çalış çalış...
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim motivasyon icin haklisin :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
spora başlama külfet gelir. özelikle de salon tarzı spora başlamak oldukça zordur.. ilk bir kaç gün güç gelir. yaklaşık 7 seans sonunda vücuttaki salgılar artar ve vücut istek duymaya başlar.2 ay sonunda değişim psikolojik olarak yaşanır ve gerçekten iyi hissetmeye başlarsın. daha sonrasında her seans sonunda yaşadığın kaslardaki sıkılık , sende öz güven patlamasına neden olur.. bu işte ve her işte olduğu gibi başlangıç sonucun yarısıdır. ha gayret az kaldı
20 Yorumla
+1 yılzor değil hem çok istemen yeterli hemde sabretmelisin. düzenli spor yapman hem sağlığın için hemde fiziğin için yararlı olur...
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim motivasyon icin
- +1 yıl
rica ederim
çok zor değil. sıkı çalışmayla yapılmicak şey yok. şu ara vücut şekillendirmede en popüler egzersiz squat, bir bak derim.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
+1 yılşu an ki durumunu görmeden birşey diyemem ama aşırılıgın yoksa 6-7 ay sıkı çalışmave düzenli beslenme ile çok rahat bu hale gelirsin. ama bu görüntünün ilk ve en önemli temeli mutfakta başlar sürekli ve düzenli diyet olmadan olmaz... totoyu yırtsanda olmaz...
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler
Ben de böyle vüut istiyorum bakalım 3 4 yıl da yapabilcek miyiz :D
www.zamanvadisi.com/.../kasl%C4%B1-erkek-resim.jpg09 Yorumla- +1 yıl
Streoid kullan 1.5 senede tamamdır.
Soran+1 yıligrenc
- +1 yıl
Zor 3 4 yilda
- +1 yıl
Evet 5 6 yilda anca dogal yaparsan
- +1 yıl
İgrenc diyen kizlara bakma sen hepsinini agzini suyu akiyoda
Benim 7. ay bitiyo
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO vücuda sahip birisini istiyorum.
photos-a.ak.instagram.com/.../..._1633048861_n.jpg00 Yorumla
+1 yılBen de böyle olmak istiyorum ama işte... sadasdas
www.mailce.com/.../Kasl%C4%B1-erkek-9.jpg00 Yorumladostum o vücut için ne kadar çapa ve ter döküldüğünü sen biliyomusun çok nadirdir doğal o vücuda sahip bayanlar... ama zor değil irade sabır meselesi...
00 Yorumlayani şu an ki haline göre zorluk derecesi değişir ama imkansız değil lakin listenden platesi çıkar
018 Yorumla
Soran+1 yılfazlam var biraz göbekliyim selülitlerim var :( pilatesi neden cikarayim?
Soran+1 yılEbru Salli Pilatesle cok etkili zayiflanir diyor bende 2 haftadir yapiyorum gerci daha faydasini görmedim malesef ama kaslarimin iyi calistigini hissediyorum bir cok hareket zorluyor gercekten.
- +1 yıl
ebru şallı hiçbir sıfatı olmayan bir insan ne yazıkki güya sporu o öğretiyor spor bilimsel bir oldu şüphesiz yapılan birçok araştırmaya rağmen açıklanamayan şeyler var ama temel olarak kaslar eklemler vb konularda bilinmezlik kalmadı plates yeterlilik isteyen bir uğraş şüphesizki onu an itibariyle yapman sana zarar verecektir ve kiloda veremeyeceksin
Soran+1 yılcok emin konusuyorsun pilatesle kilo veremem mi yani? ben bide hergün yarim saat bir saat bisiklet sürüyorum yeterli mi?
- +1 yıl
şöyle söyleyeyim yıllarım camianın içinde araştırma yaparım ve uygulayarak geçti bir sürü insanla çalıştım çalıştırdım vs bisiklet şüphesiz faydalı ama artan direnç olmalı birde bisikletle kilo vermen mümkün ama karnı kaslandırmak lazım şöyle söyleyeyim bölgesel yağ yakımı yoktur onun için her sporla kilo verebilirsin ama bölgesel kas çalışılır yani yeteri kiloyu vermen fotodaki gibi bir karına sahip olman için yeterli değil
Soran+1 yılhaklisin sadece kilo vermekle o vücuda sahip olunmaz benim bölgesel kaslarimi da calistirmam lazim ama karnim icin chrunch sit up yapmaktan baska birsey bilmiyorum onu da fazla ypmiyorum yaparsam iyi bir program yapmam lazim kendime.
Soran+1 yılsquat ile ilgili bilgin var mi? bazilari kalcayi forma sokar inceltir diyor ama bazi resimlere bakiyorum kalcayi büyütüyorlar squat la?
- +1 yıl
nerde çalışıyorsun ne kadar imkana sahipsin bunlara göre temel bir plan oluşturabiliriz sguat kalçayı temel olarak ön landa tutan bir hareket değildir ama etkisi vardır kalça çalışması zor bir kas grubudur squat kalçayı büyütmez ama kalça yağını yakar diye bir kaide yok dediğim gibi bölgesel yağ yakımı yoktur eğer imkanlarınından bahsedersen sana yardımcı olabilirm okumayı severim okurum araştırırım dersen önerebileceğim kaynaklarda var herşeyden önce zaman içinde kendi bedenini tanımalı neye nasıl tepkiler verdiğini anlamaya çalışmalısın
Soran+1 yılCok tesekkür ederim program olusturabilsek süper olur yardima ihtiyacim var o kadar yöntemler var ki nasil spor ypmaliyim bilmiyorum ne dogru ne yanlis... sunu biliyorum, Cardio ve Fitness olmali tek yönlü degil hem kas gelistirmeliyim hemde yürüyüs bisiklet dans gibi seyler yapmaliyim. Ama günde hangisinden ne kadar bilmiyorum. Gelirim yok, ögrenciyim annem babam karsiliyor herseyi. Spor salonuna gidemem. Ama evde bisiklet aletimiz var hergün sürüyorum 1 haftadir, hergün 40dakika sürsem yeterli mi? Bunun yaninda bana iyi bir Fitness programi lazim karnimi basenlerimi kalcami calistirmak icin, kollarim icin kum toplarim var 1-2kiloluk onlarla kollarimi yanlara uzatip dairesel hareketler yapiyorum 50-100 kere.
Soran+1 yılolur beklerim tabiki tesekkür ederim yardim ettigin icin :)
- +1 yıl
45 dk kadar bisikletle başlayacaksın ama kafana estikçe hafif hafif direncini sıkacaksın aletin
sonra mekik üç set her sette yanma hissettikten sonra 1 kere daha yaparak bırakacaksın
sonra ters mekik aynı prensiple minumum 8 tane olacak sayılır
ardından envai çeşit açma germe onları netten bulabilirsin vücudun hepsini kapsayan kaçamak yapmadan yapacaksın ama ardından birde unutma hareketi yaparken gücü uyguladığın zaman nefes verirsin yani mekik çekerken yukarı doğru kendini kaldırırken nefes vereceksin bırakırken alacaksın hareket boyunca sürecek nefesini tutmayacaksın ve pasif olduğun kısmı daha yavaş yapacaksın yani kendini kaldırman bir sn ise indirmen 1.5 sn sonrakilerin videosu https://www.youtube.com/watch?v=hkxQWaVWGDY bu ikinci videoda bacağı düz bir şekilde makas gibi açarak yapacaksın https://www.youtube.com/watch?v=WFT56APYKS8 https://www.youtube.com/watch?v=1nHC56BKQ3E ardından bunu yapacaksın ama unutma kum torbasıyla direnç sağlayabilir 3. harekette halterle direnç sağlayabilirsin - +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=MaFQvcHkvPw ardından bununla alt vücudu bitirirsin bileğine gerek görürsen kum torbası bağlayarak direnç sağla
Soran+1 yılTesekkür ederim bunlar güzel hareketler yapicam bunlari.
Omuz boyun sirtimin üst kismini güclendirmem lazim aslinda kasilmalar kramplar oluyor ara ara oraya yüklenince. Gögüs kismi icin birsey düsünmedim faydali olursa yapabilirim birseyler.- +1 yıl
konu üst vücuda geldimi ufak dumbellar şart olabiliyor https://www.youtube.com/watch?v=ex9wnFkRQ0w dayı oldukça güzel anlatmış bir de şınav çekersen şınav en fydalı göğğüs hareketidir olay biter yalnız bu programı hafta üç gün yapmalısın kardiyoyu mekiği hergün yapabilirsin sadece ve yediklerini önce sabir tut sonra düzenle yağdan şekerden tuzdan arındır ama ilk başta ekstra yememee bak kusura bakma online ortamdan anca bu kadar yardımcı olabildim temel mantık çerçevesinde araştırıp geliştirmen mümkün bol şans
Soran+1 yılyardimci oldun tesekkür ederim :) uygularsam bunlari faydasini görecegime inaniyorum :)
Moda & Stil konusunda 347 cevap paylaştı. mesleğin disiplinli beslenme ve spor gerektiriyorsa olur, hayat tarzı bu vücuda ulaşmaya göre ayarlanıyor...
00 YorumlaKarın kası olmasında gerisi iyi. Bırak karın kası bizde kalsın. Tabi kol kası falanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye zor olsun o nasıl yapmış insan değilmi. Ama bence boşver sen kendinle barşık ol senin karnın ondan daha güzeldir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir cevap tesekkür ederim abicim :)
Cevap sahibi+1 yılRica kardeş
+1 yılFotoğraftaki vücut olağanüstü bir vücut.. Spor yapılarak elde edilecek bir vücut değil.. Genetik yapı önemli bir faktör..
00 Yorumla
+1 yılkız seksi olmak istiyor kızım spor kompleksine git hem yüzersin hem salonda çalışırsın taş gibi olursun hatun demedi deme.
00 Yorumlabaklava dilimi gibi karın kaslarını elbet birgün biri pişmaniyeye döndürecek zaten yorma kendini :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalça ve beli halledersinde göğüs büyüklüğünü nasıl yapceen
01 Yorumla
Soran+1 yılkalca ve bel önemli olan gögüslerimi sekillendiremem tabi :)
Balık et iyidir bence olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok kendinle barışık olduğun sürece sıkıntın olmaz dışarıya bakmaman gerek bu konuda
00 Yorumla
+1 yılBence çok itici :/ erkekler balık etli sever sanıyodum
04 Yorumla
Soran+1 yılbalik etli olmak daha mi iyi? böyle instagramda görünce imrendim ya :/
- +1 yıl
Demek istediğim spor yap vücudun sikilassin ama boyle kas falan olmasin sadece biyerlerin sarkmasin o kadar
Soran+1 yılanladim sagol
+1 yılHahaha sana bir program yazsam vucudun yag orani şu an yerindeyse eger bu vucudu yapman 3 ay ;)
00 Yorumla
+1 yılsüper vucut benim kadınım bu olsa sabaha kadar o kadar
00 Yorumla
+1 yılgunde 15 tane muz ye vudununun su ankı durumunu bılemem ama 2 3 aya olursun
00 YorumlaÇok çalışmam lazim baya zor yanii ama özenme bence pek hoş degil
00 Yorumla
+1 yıl3 ay fitness gidersen beslenmenede dikkat et yapabilirsin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence hic hos degil naturel hal dahaa guzel kadinaz yakismiyo yaa
02 Yorumla
Soran+1 yılgöbegim kasli degilde düz olsun istiyorum
- +1 yıl
Yemin ederim bebek gobegi cok tatli cok hos duruyo eger asiri degilse bence hicc ugrasmaa. Vucudunu sikilastirabilirsin bunda sorun yok
+1 yılSenin su anki halini bilmiyoruz ki. Karındaki yag tabakası zor erir zor şekil alır. Sen çekirdek çitlemeye devam et boş ver özenme kuzum😚
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki :(
kadının göğüsleri görüyor musun her yerin onun gibi olsa göğüsler olmaz ya dehşet :)
00 YorumlaBu fotodaki kadın, anasının karnından böyle doğmadı. Çalışırsan istediğin hale girersin.
00 YorumlaBende her gün yarın bişey olsun da işe gitmeyim diyorum ama olmuyo işte napıcan az daha dua et
00 YorumlaO kadar iyi değil bayağı kalın ince 60cm gergin olmalı aynı benimki gibi ;)
00 YorumlaSadece mekik çekerekte yapa bilirsin; gün de 4×25 ;)
00 Yorumlabende böyle bir vucutlu sevgilim olsun istiyorum ama her istediğimiz olmuyo sonuçta
00 Yorumlahiç uğraşma kendinle barışık ol yeter ben de boyuma takmıştım bir ara ama uzamadı
00 YorumlaBöyle vücudum olsun istiyorum, çok mu şey istiyorum? Evet çok şey istiyorsun :)
00 YorumlaZor ama imkansız değil.
never give up.
basarabilirsin.00 YorumlaEskiyi Getir Yenisini Götür. Kampayası Başladı Bilginize :P
00 Yorumla9 yıldr sporcuyum böyle ama bakmakta zor ilgilenmen lazim hep . d
05 Yorumla
Soran+1 yılwow ne kadar güzel :)) sanslisin :)
Soran+1 yılOoow cok zayıfsın sen
Soran+1 yılBen iriyim :( hep balıketli oldum boyum da uzun, artık fit olmak istiyorum.
+1 yılbrandi love dada güzel vucut var fitnesa gidior oda
00 Yorumlaİmkansız değil biraz zaman alır ama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaviz vermeyecen baya bir! çekilmez olacaksan otur ye daha iyi :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir de karnı abartmış bence
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılvur vur filan der ilerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemelerini emdir bence karnın düzelmez belki ama memeler düzelir dediğimi yaparsan
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrda yazıyo zaten nasıl yapacağın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha evet yaziyor yapilacak belli de resimdeki vücuda sahip olmak kolay degil göbegi hic yok baksana :)
ya bence kadında hafif kavun göbeği olmalı ya
410 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyomus *_*
Soran+1 yılgercekten böyle mi düsünüyorsun? ben düz karin ideal saniyordum onun icin ugrasiyorum ama zor düzlestirmek..
- +1 yıl
Mekiki biraktm o zamn. d
- +1 yıl
Tbiki. d
Soran+1 yıltamam göbekli kalcam ^^
+1 yılÖyle vücut bende yok l*n =//
02 Yorumla
Soran+1 yılsen kadin degilsin ki
- +1 yıl
Fitlik anlamında =/
+1 yılnefsini tutarsan olursun
00 YorumlaAyva göbek yok olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyle vucut yapabılmen ıcın hergun seks yapman lazım :)
00 Yorumlabence olabilirsin gayet de
00 YorumlaTurk kizi kolay kolay bu kadar calismaz.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılben de dünya barışı istiyorum ama olmuyo işte...
00 Yorumla Ne yapacaksın onu, kaslı kaslı
018 Yorumla
Soran+1 yılkasli mi görünüyor? yani en azindan karnim düz olsun ben kasli vücut istemiyorum zaten
Soran+1 yılhmm aslinda böyle resimlere bakip bunu istiyorum demek de yanlis... herkesin vücudu genetigi farkli, kimse ne kadar calisirsa calissin tipki baskasinin vücudu gibi olamaz degil mi?
Soran+1 yılEvt önce kilo vermek istiyorum göbegimi düzlestirmek selülitlerden kurtulmak basenlerimi eritmek istiyorum.
Soran+1 yılkadinlarin bu konudaki takintisini bilmezmisin kimseye söylemem :D ama boyumu bilebilirsin uzun boyluyum 1.74
Soran+1 yılKilomu bilmesende söyleyebilirsin tabi istersen sadece :)
Soran+1 yıltesekkürler :) spor arti beslenme her zaman en iyi ikili
- +1 yıl
Sabah 8-9 gibi kalk 1 saat hızlı tempo yürüyüşü yap. Ama hergün yapmalısın. Çayına şeker atma ya da günde 1 bardaktan fazla içme, tatlıdan ve yağlı yiyeceklerden uzak dur. En fazla haftada 1 kez yiyebilirsin. Sabahları düzenli kahvaltını yap. Ekmeği sadece kahvaltıda tüket o da yarım ekmekten fazla olmasın. Sadece bunları yaparsan bile 1 ayda çok fazlasını görürsün. Benim kilom normal olmasına rağmen 1 ay yapmıştım. Beni gören " çok zayıflamışın" diyordu.
Soran+1 yılTesekkür ederim uygulicam bunu sadece tek sorun var: ben sabah sporu icin kendimi motive edemiyorum iskence gibi sabahlari yataktan kalktiktan sonra :( kahvaltidan 1-2 saat sonra yapsam ayni faydayi görürmüyüm
Soran+1 yılNe güzel :) hmm peki o zaman zorlayim kendimi... tek basina yürüyüs güzel olmuyor onun yerine bisiklet sürsem de olur dimi
Soran+1 yıltamam tesekkür ederim tavsiyeleri icin :)
Fotoğrafta yazılanları uygula o halde..
00 Yorumla
+1 yılGüzel değil ki kilolu hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna nasil kilolu dersin yahu
- +1 yıl
O iki kasın arasından göbek çıkmış sanki hiç sevmedim. sakın böyle olma :d
Çok çalışmam lazım anne çook :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhemde cook :))
+1 yılnasıl ki senin vücudun onuda ataydın canım
02 Yorumla
Soran+1 yılfazlam var biraz göbekliyim selülitlerim var :(
- +1 yıl
geçer düşünme daha çabuk gider
+1 yılbence kadın dediğin böyle fit olmamalı
00 Yorumla
+1 yılböyle vücudun olsun mu isterdin
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla böyle bir vücuda sahip olamayacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye moralimi bozuyorsun simdi
- +1 yıl
Seni test ettim. Gecemedin. Sporda başarılı olmak isteyen insan hep bu şekilde motive edilir. Senin daha bunlarla gaza gelmen gerekirdi. Iste bu yüzden asla böyle bir vücuda sahip olamayacaksın.
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek derdin bu olsun be cano
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah baska dert vermesin
balıketlileri severim iskeletleri degil. d
00 Yorumlanazar etme ne olura çalis seninde olurr
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=6Q3N0OrKkQg bu da benden yeni aklıma geldi
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri