Güzellik & Bakım Böyle bir vücuda sahip olmak için ne yapmalıyım? Sizce güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Az önce sorum silinmiş fotoğraf benim değil evet ama gotünü çok beğendim kızın yaa benim de böyle beyaz şekli benziyor ama bunun küçüğü nasıl böyle büyütürüm çok güzel değil mi😻😻💖 Böyle bir vücuda sahip olmak için ne yapmalıyım? Sizce güzel mi? Cevapla 29 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
littlebabyyy Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl kalp şeklinde kalçabenimki de kalp ve yuvarlak arası ama bununki kadar büyük değil 1 0 Yorumla
JUDYTAuk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Büyütürsun ama sporu kesersen kilo alirsan iğrenç durur 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzel bir egzersiz ve beslenme programı ile yaparsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jamp squat squat plank sit squat protein apırlıklı beslenmek 0 1 Yorumla Ararat344 +1 yıl Bu işi bılıyorsn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlişkiye gir işe yarar belki ya da suquat işte kolay basit. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İlişkiye girmek ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aba*za yorumu işte sik*tiret nasıl olsa her erkek aba*za ya M*K. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim öyle derler 😏 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun hem söylüyorsun sonra da kendine abaza diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Squat yap 😏 Yorumla
Burdandaolmazsaartık Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Ay bı girdim siteye herkes döt atmış bu site döte dönmüş ayol 😂 2 0 Yorumla
memoli_14 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl doğal olduğunu sanmıyorum ameliyatla yaptırıyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bu doğala benziyor baksana kız halimle yükseldim Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl O resmin sahibini bulun bana :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yabancı bi kız kanka Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Farketmez isim ver :) Yorumla Soran +1 yıl Yüzünü görünce dünyadan soğuyabilirsin ama Yorumla AzitalyanCokturk +1 yıl Nasil Gönder merak ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle göt mü olur tekne gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel değil mi işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani güzel ama tavsiye etmem Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 816 cevap paylaştı. fitness a git güzelce çalış ve beslenirsen olur 0 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Squat yap 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Squat yapınca işe yaramıyor bende ya ağırlıkla çalışmam gerek Yorumla yunuscelik034 +1 yıl Ozaman ağırlık çalış sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kalp şeklinde kalça
benimki de kalp ve yuvarlak arası ama bununki kadar büyük değil
Büyütürsun ama sporu kesersen kilo alirsan iğrenç durur
Güzel bir egzersiz ve beslenme programı ile yaparsın
Jamp squat squat plank sit squat protein apırlıklı beslenmek
Bu işi bılıyorsn
İlişkiye gir işe yarar belki ya da suquat işte kolay basit.
İlişkiye girmek ne alaka ya
Aba*za yorumu işte sik*tiret nasıl olsa her erkek aba*za ya M*K.
Ne bilim öyle derler 😏
Ne diyorsun hem söylüyorsun sonra da kendine abaza diyorsun
Squat yap 😏
Ay bı girdim siteye herkes döt atmış bu site döte dönmüş ayol 😂
doğal olduğunu sanmıyorum ameliyatla yaptırıyorlar.
Yok ya bu doğala benziyor baksana kız halimle yükseldim
O resmin sahibini bulun bana :)
Yabancı bi kız kanka
Farketmez isim ver :)
Yüzünü görünce dünyadan soğuyabilirsin ama
Nasil Gönder merak ettim
Gerçekten çok güzel kalça 😎👍
Hoş değil küçük göt severim😍
bol bol ver ileride bunun gibi olur
bol bol squat bunun küçüğü daha makbuldür 😉
Böyle göt mü olur tekne gibi
Güzel değil mi işte