Elit bir otelde veya yurt dışında, bir Türk kızının erkek arkadaşıyla ya da arkadaşlarıyla gittiği tatilde bu tarz tanga bikiniler giymesi normal mi ayıp mı? Bir de bunları giyen kızlar ölçülü, hanım hanımcık kızlar olamaz mı?

Elit bir otelde veya yurt dışında, bir Türk kızının erkek arkadaşıyla ya da arkadaşlarıyla gittiği tatilde bu tarz tanga bikiniler giymesi normal mi ayıp mı? Bir de bunları giyen kızlar ölçülü, hanım hanımcık kızlar olamaz mı?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben giymeyi seviyorum ve giyiyorum
yani sen bir kadın olarak eşinin, ailenin yanında, veya arkadaşlarınla gittiğin bir tatilde şu ilk fotodaki bikininin aynısını giyer misin gerçekten?
Giyiyorum zaten😒
Ayıp ne ki? Kime göre neye göre? 2022 yılındasın, kafan 1950 lerde kaldıysa senin sorunun.
yani sen bir kadın olarak eşinin, ailenin yanında, veya arkadaşlarınla gittiğin bir tatilde şu ilk fotodaki bikininin aynısını giyer misin gerçekten?
Benim kafam 80 lerden kaldığı için bir tık kapalısını giyerim ama kızım giyiyor.
kızın kaç yaşında ki?
İstediğini giyer kişi keyfine bağlı
bir kez giydim ama etraftan bakışları görünce çekinip değiştirmiştim.
tahmin edebiliyorum. peki kimler vardı yanında, erkek arkadaşın ya da arkadaşların mı?
arkadaşımla
ilk fotodaki gibi bir tanga bikini miydi peki yoksa ikincideki gibi biraz daha kapalı mı?
ikincideki gibiydi ama biraz daha dolgun oluna üzerimde birincideki gibi durdu
anladım. aslında sen kendine yakıştırmışsan, içinde rahatsan etrafın ne düşündüğü önemli değil. özellikle de eşin veya ailen yanında dimdik durabiliyorsa önemli olan bu diye düşünüyorum.
1. eşim hiç istemiyordu ama şimdiki eşim gayet iyi ama bunu giydiğimde bir kız arkadaşımla gitmiştim davranışlar yaklaşmalar hiç hoş değildi
Giyiliyor tabi ama tercih kişiye bağlı
İlla ki tercihe bağlı. peki sen bir kadın olarak eşinin, ailenin yanında, veya arkadaşlarınla gittiğin bir tatilde ilk fotodaki bikininin aynısını giyer misin?
Ailenin yanında mı yoksa partnerinleyken mi peki?
Anladım. Yani partnerinin ya da arkadaşlarının yanında zaten sıkıntı yok da, hani aileyleyken belki biraz bi çekinme olabilir başta, rahat olamama falan. yani mesela ailece gittiniz, erkek kuzenin falan da var diyelim ki, rahat giyebilir misin yanlarında?
hmm gerçekten özgüvenli ve rahatsın o zaman. yani hani bi de göz bu illa ki kaya. İlla art niyet olmasa da sen güneşlenirken tanga bikininle kuzeninin gözünün arada kaydığını, baktığını hissettin peki. ne düşünürsün?
rahatça güneşlenmeye devam edersin yani o zaman. peki yani ona belli etmesen de beğenmesi, bakması içten içe hoşuna gider mi?
Normal tabiki.
iyi de baksana ilk fotoya, çok açık bir bikini bu. yani insan bunu o kadar insanın arasında nasıl giyer? hele bir de ailesinden falan insanlar varsa yanında nasıl giyilir ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar